Sveiki,
pastaruoju metu esu daugiau skaitytoja, nei rimta dalyve. Mano zinios apie fotografija yra beveik nulines, tiesiog dabar esu tame etape, kai viskas idomu, kai bandau ir kai noriu kad mano bandymai atnestu kuo daugiau naudos. Siek tiek apsunkina tai, kad didzioji dauguma literaturos yra anglu kalboj, kuria man dar sunkoka suprast. Gal kas gali pagelbet rusu ar vokieciu klb? (lietuviskai irgi tinka
)
Taip pat, kaip ir Wysniai, nemiegotos naktys ir dienos su 2 mazais vaikais, dygstanciais dantimis ir gimstanciais naujais pavydo priepuoliais tikrai nepadeda "atsijungti". Vyrai manes nesupras
Del mano dalyvavimo teste. Aprasydama buvau pasirinkusi visai kita nuotrauka, taciau kai pradejau skaityti fotografavimo temas, tai puikiai supratau, kad mano nuotrauka nepataiko i jokius kompozicijos reikalavimo normatyvus. Nors, kaip kazkas sake, 5 metus mokiausi dailes, deja mano supratimas kol kas pagristas principu grazu-negrazu, skoninga- neskoninga ir pan.
O kritika ivertinau, uzduoti isisavinau tik nepasizadu, kad portreta pavyks padaryti per savaite
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 07, 00:01)
pirma susitikimas - Stokholme prie iejimo i vaizduojamuju menu muzieju
Labai noreciau sudalyvauti - esu is tu zmoniu, kuriems norisi suzinoti ir ismokti daugiau, bet... stojamojo mokescio nelabai turiu "is ko sumoketi"...
mano zinios kol kas labai ribotos ir jei iki pirmadienio ir speciau pasigilinti, tai ko gero tik i teorine siu dalyku puse.
QUOTE(ajas @ 2007 06 07, 08:18)
Man irgi noretusi daugiau aiskumo apie Mona Lizos kluba
Kur, kaip, kiek...?
Bijau isipareigoti, o po to su jumis nespeti, nes cia tooookie tempai
, o dar vasaros metas - atostogos...........
please, help su info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Todel tikrai bijau nespet su tempais...
QUOTE(cara @ 2007 06 07, 09:03)
jei bus norinčių, pakursiu servą, ten nemažai literatūros apie fotografiją yra. gal, kad man praėjęs etapas tas suvokimas, kad mano foto tik šeimos albumui tinka, tai visai normalu viskas čia atrodo. dar sakyčiau Viktor labai korektiškai komentuoja
man teko baisesnė mokykla kažkada
Literatura apie fotografija siuo metu yra geriausias romanas pasivaiksciojimo su vaikais lauke metu
Norinciu tikrai yra