Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 08:17)
Ko čia taip nervuotis. Neimkit giliai į širdį. Dabartinis nuotraukų lygis tenkina visus aplinkinius? Valio. Victor'as nurodė kryptį, kuria reikėtų eiti pirmyn. Aplinkiniams jūsų nuotraukos dėl to prastesnės nepasidarė.  Susiimkit ir žygiuojam tolyn. Niekas negimė mokėdamas  4u.gif

jūs, vyrai, visai kitaip reaguojat į kritiką mirksiukas.gif na, šiaip gerai toks spyris į šikną mastau.gif tik reikia laiko atsigaut biggrin.gif
na, bet tos nuotraukos prastesnės paliko man. kai aplinkiniai giria, viena mintis - nieko jūs neišmanot.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 07, 08:23)
jūs, vyrai, visai kitaip reaguojat į kritiką 

ACiprasauuu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 06 07, 07:19)
Man keista tokia skausminga reakcija i paskutiniaja diskusija.

Ner tokia jau skausminga, kaip pasakei blink.gif biggrin.gif Tiesiog kaip bite maja pasake-"susierzinus"... Kazkiek aukstasis pilotazas man cia paskutinem dienom, bet ne blogaja prasme mirksiukas.gif Supratau, kad daug ko nesuprantu blush2.gif Mokytis ir as noriu ax.gif
Nieks nesako, kad slapias skuduras blogai. Na tiesiog slapias skuduras biggrin.gif
O man laikas miegot cool.gif

Geros dienos visiems 4u.gif
Papildyta:
Ir dar vieno dalyko nesuprantu... blush2.gif Kodel atskiras klubas? Kodel eiti diskutuoti kazkur kitur uz sio skyrelio ribu???? Kodel apie menine fotografija negalim kalbeti cia??? Paskutinem dienom as su jusu tempais nesuspeju, todel nemanau kad galesiu suspeti dar ir Mona Lisos klube bendrauti... unsure.gif
Sis skyrelis turbut aprims labai, jei dauguma isbegsit i Mona Lisos kluba analizuoti menines fotografijos... mastau.gif
Atsakyti
jūs, vyrai, visai kitaip reaguojat į kritiką  mirksiukas.gif na, šiaip gerai toks spyris į šikną mastau.gif tik reikia laiko atsigaut  biggrin.gif
na, bet tos nuotraukos prastesnės paliko man. kai aplinkiniai giria, viena mintis - nieko jūs neišmanot.

blink.gif nu nevyras aš....

O jūs dėl ko fotografuojate? dėl savęs, ar tam, kad kitiems patiktų?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 07, 08:49)
blink.gif  nu nevyras aš....

O jūs dėl ko fotografuojate? dėl savęs, ar tam, kad kitiems patiktų?

na, gerai, gerai. skirtingi žmonės, skirtingai reaguoja liezuvis.gif

fotografuoju, nes man tai patinka. bet meluočiau, jei sakyčiau, kad fotografuoju tik sau. jei taip daryčiau, tai čia tikrai nesėdėčiau ir nuotraukų savo nedėčiau.
Atsakyti
jei bus norinčių, pakursiu servą, ten nemažai literatūros apie fotografiją yra. gal, kad man praėjęs etapas tas suvokimas, kad mano foto tik šeimos albumui tinka, tai visai normalu viskas čia atrodo. dar sakyčiau Viktor labai korektiškai komentuoja smile.gif man teko baisesnė mokykla kažkada doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

pastaruoju metu esu daugiau skaitytoja, nei rimta dalyve. Mano zinios apie fotografija yra beveik nulines, tiesiog dabar esu tame etape, kai viskas idomu, kai bandau ir kai noriu kad mano bandymai atnestu kuo daugiau naudos. Siek tiek apsunkina tai, kad didzioji dauguma literaturos yra anglu kalboj, kuria man dar sunkoka suprast. Gal kas gali pagelbet rusu ar vokieciu klb? (lietuviskai irgi tinka biggrin.gif ) Taip pat, kaip ir Wysniai, nemiegotos naktys ir dienos su 2 mazais vaikais, dygstanciais dantimis ir gimstanciais naujais pavydo priepuoliais tikrai nepadeda "atsijungti". Vyrai manes nesupras cool.gif

Del mano dalyvavimo teste. Aprasydama buvau pasirinkusi visai kita nuotrauka, taciau kai pradejau skaityti fotografavimo temas, tai puikiai supratau, kad mano nuotrauka nepataiko i jokius kompozicijos reikalavimo normatyvus. Nors, kaip kazkas sake, 5 metus mokiausi dailes, deja mano supratimas kol kas pagristas principu grazu-negrazu, skoninga- neskoninga ir pan.
O kritika ivertinau, uzduoti isisavinau tik nepasizadu, kad portreta pavyks padaryti per savaite 4u.gif

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 07, 00:01)
pirma susitikimas - Stokholme prie iejimo i vaizduojamuju menu muzieju mirksiukas.gif

Labai noreciau sudalyvauti - esu is tu zmoniu, kuriems norisi suzinoti ir ismokti daugiau, bet... stojamojo mokescio nelabai turiu "is ko sumoketi"... verysad.gif mano zinios kol kas labai ribotos ir jei iki pirmadienio ir speciau pasigilinti, tai ko gero tik i teorine siu dalyku puse.

QUOTE(ajas @ 2007 06 07, 08:18)
Man irgi noretusi daugiau aiskumo apie Mona Lizos kluba  rolleyes.gif  Kur, kaip, kiek...?  g.gif  Bijau isipareigoti, o po to su jumis nespeti, nes cia tooookie tempai  blink.gif , o dar vasaros metas - atostogos...........

please, help su info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Todel tikrai bijau nespet su tempais... g.gif

QUOTE(cara @ 2007 06 07, 09:03)
jei bus norinčių, pakursiu servą, ten nemažai literatūros apie fotografiją yra. gal, kad man praėjęs etapas tas suvokimas, kad mano foto tik šeimos albumui tinka, tai visai normalu viskas čia atrodo. dar sakyčiau Viktor labai korektiškai komentuoja smile.gif  man teko baisesnė mokykla kažkada doh.gif

4u.gif Literatura apie fotografija siuo metu yra geriausias romanas pasivaiksciojimo su vaikais lauke metu biggrin.gif Norinciu tikrai yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 07, 08:44)

O man laikas miegot cool.gif

Geros dienos visiems 4u.gif

Labanakt

Sis skyrelis turbut aprims labai, jei dauguma isbegsit i Mona Lisos kluba analizuoti menines fotografijos...  mastau.gif

As tikrai nepabegsiu. Be sio skyrelio... kaip be mamos cepelinu lotuliukas.gif
Atsakyti
kai aplinkiniai giria, viena mintis - nieko jūs neišmanot.

Vat kažkoks panašus jausmas ir mano horizonte sklando drinks_cheers.gif

O šiaip Victor, tikrai puikiai valdo ir veda. Botagėliu pliaukšt ir paglosto, bet tik tiek, kad dar liktų noro eiti toliau ir suprastum, kad tiek nedaug dabar žinai thumbup.gif
Sillwio, klausiau kažkada ar tamsta ne pedagogas? Tei va, dabar į antrą vietą nukėliau hihihi.gif

Einu Zuvialios nurodytais adresiukais palandžioti thumbup.gif Ato iš šokių atsimenu tik penkias pozicijas. O fotografija - ta sritis, kur visai žalia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 06, 23:35)
Siulau ikurti menines fotografijos kluba, kuriame zadu kartu su jumis aptarineti vien tik menines fotografijos temas. Pirmas klubo susitikimas- uz savaites (birzelio 12) Jei atsiras norinciu- atidarysiu tam skirta  tema. Stojamasis mokestis- zinios apie diafragma ir kompozicines pusiausvyros principus (bent 7).
slaptazodis- Mona Liza  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif  Norincius kvieciu registruotis iki pirmadienio.

Registruojuosi 4u.gif Ir keliauju ruoštis doh.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 07, 02:29)
... Bet dabar vos ne depresija uzpuole... g.gif

Nedepresuok mirksiukas.gif Turi puikią progą mokytis- nepraleisk jos mirksiukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 07, 08:44)
Ir dar vieno dalyko nesuprantu... blush2.gif 

Aš tai manau, kad atskira tema- puiki idėja blush2.gif Nes dabar čia viskas maišosi- kiek skundų buvo vien testo metu apie nepastebėtas (ypač naujokų) nuotraukas doh.gif Be to, tema gaunasi labai plati ir sunku sekti doh.gif Ši tema juk gali būti tokia kaip anksčiau, o kita- labiau skirta meninei fotografijai ax.gif
Atsakyti
sveiki:)

nagi- vyras is namu, tai as irgi pasisakysiu nagrinejamom temom:)

apie jausmus,kai gauni slapiu skuduru-manau, kad tai atgaivina:)) nepergyvenkit-praeis ir bus labai smagu jei tai taps postumiu kazka keisti. nuo to jusu nuotraukos tik geres.
as pirma karta su menine fotografija susiduriau pries kokius 5 metus. netiketai pakliuvau i tikru, realiu ir ne paciu blogiausiu fotomenininku rata. iki tol man mano fotografuotos gelytes pauksciukai ir saulelydziai atrode meno virsune, ypac kai visi aplinkiniai jais zavedavosi ir girdavo. O ten, ziurint menines fotografijas, klausant ju pokalbiu- (patikekit- yra zmoniu,kurie prie arbatos puodelio aptarineja pvz modernizmo principus fotografijoje)-man pirmakart pasidare geda del savo foto. bet kartu, tyliai klausydama pokalbiu apie mena pasijutau visai kitame pasaulyje. pasaulyje su kitomis vertybemis. pasaulyje, kuriame skaitomos knygos, ziurimi tikri filmai, aptarinejamos parodos. tada supranti, kad tavo issilavinimas sitoje srityje gerokai skyletas, kad visai nepro sali prisiminti dalykus, kuriuos paskutini karta skaitei mokykloje ir galvojai, kad tai tik kontroliniui ir geram pazymiui,o gyvenime to neprireiks. smagu visa tai. ir tikrai verta...mano kuklia nuomone...

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 07, 08:33)
Sillwio, klausiau kažkada ar tamsta ne pedagogas? Tei va, dabar į antrą vietą nukėliau hihihi.gif

Jauciuosi pagerbtas lotuliukas.gif Antra vieta man netgi labiau patinka smile.gif

Kokie cia juodi debesys virs musu temos sklando. Vykit juos lauk, juolab, kad ir savatgalis jau netoli, o namu darbu dar nematyt.
Atsakyti