Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 06, 21:35)
:Stojamasis mokestis- zinios apie diafragma ir kompozicines pusiausvyros principus (bent 7).
slaptazodis- Mona Liza  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif  Norincius kvieciu registruotis iki pirmadienio.

Stojimo mokestį turiu smile.gif priimsit? 4u.gif
Atsakyti
Tiesa,bandau patekti..taciau visi keliai mane veda y 'moderne muziejum'ar tai tas pats?Turbut klystu...Pasiklydusius susirankiosit is nuejusiu ne y tuos muziejus? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 07 birželio 2007 - 00:08
QUOTE(cara @ 2007 06 06, 23:33)
Stojimo mokestį turiu smile.gif  priimsit?  4u.gif

... greitomis perzveliau nete, neradau jokiu principu... gal pagelbetumet?
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 06, 22:37)
... greitomis perzveliau nete, neradau jokiu principu... gal pagelbetumet?

ar ne tai?stai cia .... tik cia mazoka...ce turbu naudingiau.. blush2.gif as cia irgi greitom..

bigsmile.gif ciaaaa.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 07 birželio 2007 - 00:18
Gerai sako.Pasidejai pries nosi,o ieskai aplinkui.Tai ka.Likau viena.Victor,kada susitariam ten susitikt visi? [pasizymiu nekantrumu,nors galva skauda be proto,bet sedejau,kol radau...] *Diva* labai grazu ten pas jus.. wub.gif cekavazose uzmaciau,kad jusu vaiku vardai vienodi doh.gif jus irgi traukiu sarasuosna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 07 birželio 2007 - 01:05
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 07, 00:44)
Gerai sako.Pasidejai pries nosi,o ieskai aplinkui.Tai ka.Likau viena.Victor,kada susitariam ten susitikt visi? [pasizymiu nekantrumu,nors galva skauda be proto,bet sedejau,kol radau...]

As visai nieko nebesuprantu... unsure.gif Gal praleidau kazka g.gif

Ir aplamai paskaicius keleta puslapiu tesupratau, kad fotografuoju kicus ir banalybe, vertus tik seimos albumo puslapiu...Tam kartui net nusviro rankos, negaliu fotografouti unsure.gif Cia gal ne blogaja prasme, net nezinau...Gal pailsesiu ir suvirskinus visa Victor pateikta informacija pradesiu ziureti naujom akim...o gal ir ne, nezinau. Bet dabar vos ne depresija uzpuole... g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 07, 00:29)
As visai nieko nebesuprantu... unsure.gif  Gal praleidau kazka g.gif

Ir aplamai paskaicius keleta puslapiu tesupratau, kad fotografuoju  kicus ir banalybe, vertus tik seimos albumo puslapiu...Tam kartui net nusviro rankos, negaliu fotografouti unsure.gif Cia gal ne blogaja prasme, net nezinau...Gal pailsesiu ir suvirskinus visa Victor pateikta informacija pradesiu ziureti naujom akim...o gal ir ne, nezinau. Bet dabar vos ne depresija uzpuole... g.gif

O kam taip reguot jautriai?as priemu tai,kaip zmogaus asmenine nuomone.Juk jei atidziai skaitei,tai pastebejai,kad butent apie skirtingus poziurius buvo kalbeta. [Mona Liza turiu galvoje] Pastebesiu,kad landziodama po victor ymestas nuorodas,pasigendu spalvotosios fotografijos.Jos tarsi ten nebuta.Arba labai minimaliai. Pacios padarytos siandien fotografijos net kelia sleikstuli spalvotam pavidale...Ydomiai ce visus paveike tas vejo gusis..

Na gal nelabai supratau..As galvojau,kad susitikimas bus virtualus?
Atsakyti
Gal nejautriai net... o "eye opening experience" pavadinciau... biggrin.gif Nu zho kaip su slapiu skuduru... unsure.gif Bet praeis irnesakyk.gif
Ir jei pakartotumem toki testa visai noreciau sudalyvauti, ir patirti tai ant savo kailio, ant savo nuotraukos cool.gif Mazdaug zinociau ko laukti is Victor... lotuliukas.gif pasiruosciau tam cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 07 birželio 2007 - 03:21
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 07, 00:01)
pirma susitikimas - Stokholme prie iejimo i vaizduojamuju menu muzieju mirksiukas.gif

sarasiukas pas mane parase- jei ka praleisiu- priminkit.

aš ir noriu prisijungt ax.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 07, 02:29)
Ir aplamai paskaicius keleta puslapiu tesupratau, kad fotografuoju  kicus ir banalybe, vertus tik seimos albumo puslapiu...Tam kartui net nusviro rankos, negaliu fotografouti unsure.gif Cia gal ne blogaja prasme, net nezinau...Gal pailsesiu ir suvirskinus visa Victor pateikta informacija pradesiu ziureti naujom akim...o gal ir ne, nezinau. Bet dabar vos ne depresija uzpuole... g.gif

na, žinai, aš ir panašiai jaučiuos. nedalyvavau teste, bet kažkaip nežinau... kažkoks nusivylimas ir susierzinimas verysad.gif na, bet kaip nors. išmokt vis tiek noriu smile.gif
Atsakyti
Ko čia taip nervuotis. Neimkit giliai į širdį. Dabartinis nuotraukų lygis tenkina visus aplinkinius? Valio. Victor'as nurodė kryptį, kuria reikėtų eiti pirmyn. Aplinkiniams jūsų nuotraukos dėl to prastesnės nepasidarė. Susiimkit ir žygiuojam tolyn. Niekas negimė mokėdamas 4u.gif
Atsakyti
Man irgi noretusi daugiau aiskumo apie Mona Lizos kluba rolleyes.gif Kur, kaip, kiek...? g.gif Bijau isipareigoti, o po to su jumis nespeti, nes cia tooookie tempai blink.gif , o dar vasaros metas - atostogos...........

please, help su info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 07, 02:29)

Ir aplamai paskaicius keleta puslapiu tesupratau, kad fotografuoju  kicus ir banalybe, vertus tik seimos albumo puslapiu...

labas rytas smile.gif
Na, gal ne kicai ir banalybes, bet ,kad musu dauguma foto tinka tik seimos albumui ir mielu zmoniu sienai- daug tiesos. Mums ir musu draugams musu foto yra tiesiog sentimentalus kurinukas. Kaip vaikucio nupiesta atvirute mamai. Tai nera nei meno kurinys nei kicas. Tai miela mylimo zmogaus jausmu israiska. O kiek menines vertes turetu mano mylimo vaikucio atvirute bendrame kontekste?

Man keista tokia skausminga reakcija i paskutiniaja diskusija. Iki siol dauguma buvom uzsieme parametru analizavimu, rysku-nerysku, spalvota-nespalvota.... komentavimu. Labai dziaugiuosi, kad turesiu galimybe bent jau siek tiek priliesti tikra fotogrfijos pazinima. Jis mano pleskinimui gal daug itakos ir netures (neturiu dideliu ambiciju ax.gif ), bet bendram issilavinimui tikrai nepakenks.

O slapias skuduras pazadina 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti