Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(zuvialia @ 2007 06 06, 19:55)

Victor*photo*
Gitutyte76  Konica Minolta DiMAGE G600
Daivulyte Canon Power shot A530
Atra SONY DSC H2
lapiutaite
astaxa
andriuska[/color]

sąvaržėlė - neturi jokio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 06, 19:58)
pala pala, eto kak tak laukei?  bigsmile.gif  unsure.gif

Juk sakiau... skaičiau ilgaiiiiiiii biggrin.gif Tai reiškia ir atidžiai. O kai apie aguonų lauką rašei ar neminėjai miesto pavadinimo? mirksiukas.gif Tik kažko to lauko nebegalėjau pažiūrėti verysad.gif
Ir šiaip daug foto buvo, bet jau perdaug, kad prisiminčiau komentuoti. Kažkaip įstrigo beždžionka ant persuktų virvių thumbup.gif

Victor, o apie tą vadinamą paningą galit ką pasakyti, patarti? Pagal kitų rašytus nustatymus ir aprašymus bandžiau - nesigavo verysad.gif Jeigu ką, čia ankstesni namų darbai buvo fotkinti greitai judančius objektus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 06, 17:59)

Grįžtant prie fotografijos - kodėl sendintas portretas yra vertingesnis nei krentanti į vandenį uoga? Kiekvienam savitas stilius, sava kryptis...

nejaugi kasnors taipsake?Nematydamas sendinto portreto ir uogos tikrai negaliu vertinti. tiek portretu gali buti geru ir prastu, o sendinimas tikrai neisgelbes prasto portreto, tiek uogas galima nufotografuoti tiek nepriekaistingai, tiek prastai.

O del dailes ir fotografijos sarysio- tai jis tiesioginis- tos pacios priemones, teorija, darbo metodai ir netgi terminai tie patys. Jei kalbeti apie Mona Liza- tai ji tikrai gali pasigirti kompozicija ir ne tik. tongue.gif Jei jau mokomes apie menine fotografija ir norite suprasti ir fotografuoti menines nuotraukas- teks butinai issiaiskinti kuom gi zavi zmonija Mona Lizos sypsena. Internete, beje, nemazai informacijos. Tai visai nereiskia,kad jums turi patikti ten pavaizduota moteris, jos figura ar plauku spalva. Reiktu pamatyti visuma ir kai Jus tai pamatysite- jus negalesite nesizaveti siuo meno sedevru. Ir, patikekite, jusu nuotraukos tikrai netaps prastesnemis del to- manau kad kaip tik atvirksciai...
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 06, 20:17)
Tik kažko to lauko nebegalėjau pažiūrėti  verysad.gif

dar kokie 10 km už Berčiūnų ir pamatytum originalą biggrin.gif

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 06, 20:19)
Jei kalbeti apie Mona Liza- tai ji tikrai gali pasigirti kompozicija ir ne tiktongue.gif

bebe.gif O aš vis tiek už ją gražesnė jaučiuos flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 06 birželio 2007 - 19:31
QUOTE(Starburst @ 2007 06 06, 20:17)
Juk sakiau... skaičiau ilgaiiiiiiii  biggrin.gif Tai reiškia ir atidžiai. O kai apie aguonų lauką rašei ar neminėjai miesto pavadinimo?  mirksiukas.gif Tik kažko to lauko nebegalėjau pažiūrėti  verysad.gif
Ir šiaip daug foto buvo, bet jau perdaug, kad prisiminčiau komentuoti. Kažkaip įstrigo beždžionka ant persuktų virvių  thumbup.gif

Victor, o apie tą vadinamą paningą galit ką pasakyti, patarti? Pagal kitų rašytus nustatymus ir aprašymus bandžiau - nesigavo  verysad.gif Jeigu ką, čia ankstesni namų darbai buvo fotkinti greitai judančius objektus  ax.gif

gal paskaitykite,pvz cia:

http://digital-photo...oving-subjects/

Papildyta:
Victor*photo*
Gitutyte76 Konica Minolta DiMAGE G600
Atra SONY DSC H2
lapiutaite
astaxa
andriuska[/color]

canon 400d
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 06, 20:19)
Reiktu pamatyti visuma ir kai Jus tai pamatysite- jus negalesite nesizaveti siuo meno sedevru.

Ajo...pažiūrėjus dvd apie "kodo iškodavimą" beigi pasiklausius apie da Vinčio potekstes kad ir MonaLizoj ir apie transvestitizmo tematiką juose tikrai negali nesižavėti. cool.gif
O jei rimtai - nepriimu to už gryną, bet - įvairiuose komentaruose ir daug šiukšlių būna, taigi vėl tenka atsirinkinėt. Kita vertus jei aš surašyčiau (tiksliau sukurčiau biggrin.gif ) visumą apie savo nuotrauką, gal jūs irgi patikėtumėte, kad ji puiki (nors pati netikiu - greičiau atvirkščiai - tiesiog matyt tai savo laiku buvo pirma kuria džiaugiausi, todel ir įdėjau) liezuvis.gif
na norisi kažkaip taip paprastai žmogiškai, kad vaizdas kabintų pats, be didelių recenzijų ir t.t. Gal čia primityvizmas, bet jei grožį pamatai tik teksto įtikintas - na...aš ne tiek meniška rolleyes.gif
Atsakyti
Opa Canon EOS 400
astisius
Victor*photo* Canon 400D
Gitutyte76 Konica Minolta DiMAGE G600
Atra SONY DSC H2
lapiutaite Nicon D40
astaxa
andriuska
cara- Canon 350D
Atsakyti
Manau, kuo maziau zinai, kuo maziau domiesi,kuo mziau giliniesi, kuo maziau tyrineji , priimi....tuo paprastesni ir primityvesi dalykeliai kelia emocijas. Cia apie vertinimus mirksiukas.gif

Sveiki naujokai. Liuks, kad dauginames lotuliukas.gif
Beveik atsisveikinu savaitei. Ryt dar uzbegsiu 4u.gif . Kaip gera, kai sis skyrelis verda thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Na ir prikalbėjot per dieną doh.gif Nebesuprantu nuo kur skaityti lotuliukas.gif
Victor*photo*, ačiū už testą ir kritiką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 06, 20:40)
Ajo...pažiūrėjus dvd apie "kodo iškodavimą" beigi pasiklausius apie da Vinčio potekstes kad ir MonaLizoj ir apie transvestitizmo tematiką juose tikrai negali nesižavėti.  cool.gif
O jei rimtai - nepriimu to už gryną, bet - įvairiuose komentaruose ir daug šiukšlių būna, taigi vėl tenka atsirinkinėt. Kita vertus jei aš surašyčiau (tiksliau sukurčiau  biggrin.gif ) visumą  apie savo nuotrauką, gal jūs irgi patikėtumėte, kad ji puiki (nors pati netikiu - greičiau atvirkščiai - tiesiog matyt tai savo laiku buvo pirma kuria džiaugiausi, todel ir įdėjau)  liezuvis.gif
na norisi kažkaip taip paprastai žmogiškai, kad vaizdas kabintų pats, be didelių recenzijų ir t.t. Gal čia primityvizmas, bet jei grožį pamatai tik teksto įtikintas - na...aš ne tiek meniška  rolleyes.gif

QUOTE(valanda @ 2007 06 06, 20:49)
Manau, kuo maziau zinai, kuo maziau domiesi,kuo mziau giliniesi, kuo maziau tyrineji , priimi....tuo paprastesni ir primityvesi dalykeliai kelia emocijas. Cia apie vertinimus mirksiukas.gif

aciu, kad atsakete uz mane drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 06, 19:35)

Aciu uz si straipsniuka 4u.gif Mane kazkas kitaip buvo mokes, todel buvau baisiai "susivelusi" kaip gi vis del to tas "panning" teisingai daromas.
Stebukle 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 06 birželio 2007 - 20:15
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 06, 21:03)
aciu, kad atsakete uz mane  drinks_cheers.gif

nesikandžiokit tongue.gif Dailės aš gilioj jaunystėj mokiaus 5 metus, bet taip ir likau bomžė kiek supratau. Nesudba. Ne kiekvienam duota suvokti gilius dalykus tongue.gif Gal dėl to, kad į tokią fotografiją nė nepretenduoju - smagu būtų išmokti, kad man nufotkinus paprasto, pernelyg į menus nesiginusio žmogaus akis džiaugtųsi. Kad gražu būtų artimiems žmonėms, tėvams, draugams. Ne kritikams. Aš į tai nepretenduoju. Kas kokius sau tikslus kelia...mano paprastesni smile.gif Gal su laiku pasikeis, nežinau, bet kol kas yra taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 06 birželio 2007 - 20:34