QUOTE(zuvialia @ 2007 06 06, 00:19)
silwio,puikiai visai kitaip matau nuotrauka vis bandau ranka uzdengt ta desiniaja kepure.Man ji tokia apysunke siuzete.Bet ja iskirpus kazkaip dingsta drama... ar ce ne paskutiniosios tavo keliones kadras?smalsu,nes taip ir nesulaukem nei vieno kadro..
Be tos kepurės nebūtų šitos nuotraukos. Tu teisi, čia Londonas. Po truputį tvarkau aš jas ir rūšiuoju, bet kol kas rodyt negaliu dar.
QUOTE(dejavu @ 2007 06 06, 08:03)
aš prisikabinsiu , jei jau "blurinti" moteriškę, tai kruopščiau ir iki galo - ir veidą, ir plaukus...
mano monitorius ir plaukus ir veidą rodo vienodai. Dievaži pradėsiu spaust daugiau nuotraukų ant popieriaus, nes nebesuprantu, ar aš aklas ar mano monitorius grybą pjauna (kas mažai tikėtina). Idomu kitiems taip pat rodo kaip ir dejavu?
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 06 06, 10:31)
Aš iki tam tikro lygio dar nesuaugau matyt, o gal ir niekad nesuaugsiu - jei palyginu pvz. fotokūdroje labai išaukštintas fotografijas, su senai pamirštomis tėvų sandėliuke, nematau akivaizdaus skirtumo ir didesnės meninės vertės...
Va va, aš apie kūdrą jau irgi norėjau rašyti. Dabar ten madinga dėti kadrus, skenuotus iš juostų, ryškintu cros procesais ir visokiais kitokiais velniais sudarkytų. Galiu suprasti ir skenavimą, ir cros procesus, kai tai nuotraukai priduoda žavesio, o ne kai daroma tik dėl mados.