Labas vakaras,
Mano pora bandymu Nezinau net ar vyke
1.
2.
Labas visiems,esu naujoke Tikiuosi priimsit mane i savo dideli buri.Fotkinu su Nikon D40,keliatas mano darbeliu,labai nekritikuokit,as dar tik pradziamoksle
Papildyta:
Papildyta:
Laba, lapiutaite
Labai maza noraukyte...neimanoma iziureti Kitu dvieju visai nesimato. Dek is naujo
kristina- buziene, nilabai "kabina" tavo nuotraukeles Na kaciokas i seimyni albuma tinka, bet rozes... Geriau fotografuok is arciau ir kitu kampu.
Labai maza noraukyte...neimanoma iziureti Kitu dvieju visai nesimato. Dek is naujo
kristina- buziene, nilabai "kabina" tavo nuotraukeles Na kaciokas i seimyni albuma tinka, bet rozes... Geriau fotografuok is arciau ir kitu kampu.
O kokio dydzio reikia cia talpint foto buvau padariusi labai maza formata
QUOTE(lapiutaite @ 2007 06 02, 00:31)
O kokio dydzio reikia cia talpint foto buvau padariusi labai maza formata
Tikrai labai maza padariusi...Daryk apie 600 x 400 pixeliu.
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 02, 01:36)
Tikrai labai maza padariusi...Daryk apie 600 x 400 pixeliu.
Na nesismulkink, irgi per mažos. Šiais milžiniškų monitorių laikais aš būčiau linkęs 1000 pikselių ties ilgiausia kraštine daryt 800 pikselių -- minimumas.
Papildyta:
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 06 01, 23:40)
Labas vakaras,
1.
1.
Pereksponuota, reikėjo patiesinti nuotrauką, nes ta kreiva apačia labai į akis krenta.
Užtat su fokusu tiksliai į akis pataikyta. Gerai.
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 06 01, 23:40)
2.
Hmm, ne.
Nu ka,bandom dar karteli (is anksto atsiprasau kad gadinu vieta)
Papildyta:
nesuprantu kodel man neiseina ikelti foto,atrodo viska darau teisingai
Papildyta:
nesuprantu kodel man neiseina ikelti foto,atrodo viska darau teisingai
QUOTE(fotolama @ 2007 06 02, 00:45)
Na nesismulkink, irgi per mažos.
Galbut...As parasiau tiek, nes pati tokias mazdaug keliu. Nors gal didesnes geriau
QUOTE(lapiutaite @ 2007 06 02, 01:01)
Matau dedi per fotki...pabandyk per photobucket kelti, bent jau man niekad problemu nebuna.
[IMG]http://public.fotki.com/lapiutaite/ivairios/ivairios-1/33.html
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2007 06 01, 14:54)
Kur tu čia taip girdėjai ir matei? Aš kiek girdėjau ir mačiau, tai kaip tik atvirkščiai: Canon vadinamasis kit objektyvas EF-S 18-55mm/f3.5-5.6 yra pačios prasčiausios kokybės tarp visų kitų gamintojų tokio pat lygio objektyvų.
nepamenu dabar jau kur, bet kai rinkausi savaji Canon, tai internete radau labai gera paprasta fraze apie butent si objektyva.... kad jis naudingas tik lauke,vejuota diena, popieriams prispausti ir as jo net neturiu pasirinkau siek tiek brangiau, bet siek tiek geresni objektyva.... (bent jau buvo tokiu veikeju, kurie ir ispeike mano pasirinkima )