Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

pasigavau nespalvotos fotografijos uzkrata...buvau nustojus sirgt sita liga.O dabar vel doh.gif nelabai suprantu,ka paveiksluojam siai savaitei?ta pati ?skalbinius ir indus?

ce viena inmetu...prie vaiku irgi nesiziuri..bet priimkit tai,ka turiu siandienai,tebuna tai tik juoko forma blush2.gif
ISO 100,exp.1/4s,f/6.4
user posted image
ir dar viena.Nieekaip neradau,kaip jas susendint labiau.Zinau ryskumo trukumas. Su WB prasilenkiau..blush2.gif parametrai tie patys.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 06 birželio 2007 - 03:03
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 06, 03:00)
ce viena inmetu...prie vaiku irgi nesiziuri..bet priimkit tai,ka turiu siandienai,tebuna tai tik juoko forma blush2.gif
ISO 100,exp.1/4s,f/6.4
user posted image

lotuliukas.gif oi zuvialia biggrin.gif As tokiu irgi turiu, ypac is vaiku kudikisku dienu...ir spygu, ir viduriniu pirstu kompoziciju ir dar visokiu idomybiu biggrin.gif

Man irgi labai idomu kaip Victor pasendina savo nuotraukas ax.gif Grazu wub.gif

Wyshnia, mesk is galvos visokius nepasitikejimus, man tavo visos nuotraukos kiek teko matyti tiesiog puikios mirksiukas.gif Pavydeti tik galima ax.gif
Atsakyti
As vis galvoju kaip tas nuotraukas "pasendinti" ir kol sulauksim Victor pamokymu pati bandziau kazka... biggrin.gif Cia senesne foto... i nukapota plastaka nekreipkit demesio blush2.gif Bet "pasendinau" uzdedama "sepia" tona ir padidindama triuksminguma. Gal ir nevykes bandymas g.gif Kitaip neisgalvojau...
user posted image

Dar tokiu "apdriskusiu" remeliu reiketu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas:)

Dauguma fotografiju mano puslapyje- ne skaitmenines. Tai tradicine analogine fotografija, rankine sidabrine spauda. Fotoshopas ten naudotas tam, kad sumazinti nuotrauka mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 06, 07:50)
Labas rytas:)

Labas rytas 4u.gif
Laukiu komentarų ( ne tik savo),savo "kišeninuku" tik pavasariop pradėjau naudotis ax.gif, bet ir aš noooriuuuu biggrin.gif , daug bent jau bendro supratimo gaunu, kad ir neįgyvendinamo kolkas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 05, 23:06)
Pirmiausia noriu nukelti skrybele pries Uzuolaida*ir jos fotografija.
Fotografija nenuvyle lukesciu, kuriuos sukele pasakojimas.
na- kas nors dar nori recenzijos? cool.gif

Jei atvirai, šitos foto recenzija nustebino smile.gif.
Kažkur savo archyvuose turiu panašaus stiliaus fotografija (tamsesnė, kokybė prastesnė ir mašinos vietoj traukinio), bet ją laikiau nepavykusių foto skyrelyje. O trinti gaila, nes kažko patinko.
Tai gal be reikalo per anksti išbrokyjau blush2.gif

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 05, 23:52)
reportazas- vienais sudetingiausiu fotografijos rusiu-  todel reportaze naudojamas didelis kiekis dubliu (paprastai kokiam 145 dublyje moterys pradeda ziovauti ir iseina is kadro  mirksiukas.gif )

šiuo atveju, manau, moteris irgi galėjo laukti kol dėdė su fotoaparatu iš priešingos pusės pasitrauks iš kadro

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 06, 00:17)
Dejavu,

Yra itarimas....................... biggrin.gif  tongue.gif kad vabalas netycia pateko i kadra ir idealiai savimi pritaike auksinio pjuvio taisykle.  Teisybe tai ar ne, bet nuotrauka nuo to tikrai nepralaimi.   bigsmile.gif  Labai patiko zoleliu ritmas.  ypac antras stiebelis, paliekantis intriga (ogal vabalelis dar negalutinai susiruose iskeliauti). nemanau, kad jis isizeide, bet zvilgsnyje aiskiai jauciasi intriga  thumbup.gif
Rankos niezti pataisyti zalia spalva. ne i raudona,aisku. Noretusi rasti kazkoki spalvini zalios spalvos niuansa, kuris vis dar butu zalias, bet ne toks atviras, ryskus,  atitraukiantis demesi nuo toookio vabalo zvilgsnio. Jus autorius- interpretuokite realybe pagal Jusu pasakojima. Jis to vertas...
Beje - vabale as matau daug idomiu dalyku- ir tikrai ne isizeidima- matau daugiau jo zaisma su Jumis- jis nesiruosia iseiti g.gif - galbut netgi noretu nusifotografuoti- Sekmes zaliajame spektre! Grizkite su nauja zaluma! biggrin.gif

Labai dėkoju už komentarą.
Vabalai paprastai neatsistoja į reikiamą kadro vietą ir šiaip pozuoti nemėgsta smile.gif .
Šitą boružę kuri laiką vaikiausi pievoje su fotoaparatu kol teikėsi išlysti. Bet vistiek teko nukirpti apie 10 proc. dešinės pusės blush2.gif
Dėl žalios spalvos visiškai sutinku, bandžiau ją taisyti, bet nelabai kas išėjo, tai ir palikau tokią, kokia buvo ax.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 06 06, 00:29)
Dabar kurlink nuvažiavau? Stengiausi pasitaisyt smile.gif

aš prisikabinsiu g.gif , jei jau "blurinti" moteriškę, tai kruopščiau ir iki galo - ir veidą, ir plaukus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 06 birželio 2007 - 08:04
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 06, 08:46)
Labas rytas 4u.gif
Laukiu komentarų ( ne tik savo),savo "kišeninuku"  tik pavasariop pradėjau naudotis ax.gif, bet ir aš noooriuuuu biggrin.gif , daug bent jau bendro supratimo gaunu, kad ir neįgyvendinamo kolkas rolleyes.gif

Kazkaip tylu cia ryte. Musu zadintuvukai kaip suprantu mus zadina anksciau nei daugeli..

Na-komentuoju toliau mirksiukas.gif

VilmKa:

Labai idomus aprasymas. Norejosi pamatyti sios dramos igyendinima fotografijoje.
O pamaciau dokumentine neiprasto lapelio nuotrauka. Bendra klaida- visame kadre- vien tik lapelis. Suprantama, kad koncentruojamasi i svarbiausia objekta, bet nesimato jokio santykio su supancia aplinka, lapelio keistumas akivaizdus, bet nesimato Tavo poziurio i ji. Kaip ir aprasytojo vejo... tiesiog anatomine lapelio nuotrauka. Nufotografuoti nepaprasta daikta- dar nereiskia, kad pati fotografija bus nepaprasta. Yra be galo daug roziu nuotrauku, bet tarp ju labai nedaug fotografiju, vaizduojanciu grozi.

Jei nuotraukoje atsirastu nutoles, neryskus antras planas su veju, medziais, tolumoje slamanciais kitais lapais, galbut nuotrauka atrodytu kitaip, atsirastu vejo gusis, lapelis "atsiplestu" nuo plokstumos, prie kurios jis dabar "pritvirtintas". Galbut jis taptu "kitoks" , jei atsirastu su kuo ji galima palyginti.
g.gif

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 06, 08:03)
aš prisikabinsiu  g.gif , jei jau "blurinti" moteriškę, tai kruopščiau ir iki galo - ir veidą, ir plaukus...

O man "neblurinta" moteriske visai netrukde ax.gif Netgi geriau buvo g.gif
Atsakyti
geriausias "senos nuotraukos efektas" - imi seną juostą, fotografuoji ir ryškini. tada skanuoji ar spaudi kaip priklauso (pagal skonį). kaži ar fotošopas ką panašaus gali padaryti per tą laiką, kiek užtruko ryškinimas ir skanavimas...

user posted image

čia juostelė, kurią reikėjo išryškinti iki 1993 metų. nuotrauka daryta šį pavasarį.

p.s. irgi ant BW pasėdau. tik ant juostų...
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 06, 07:43)
As vis galvoju kaip tas nuotraukas "pasendinti" ir kol sulauksim Victor
Dar tokiu "apdriskusiu" remeliu reiketu biggrin.gif

prie skanerio buvo programėlė ArcSoft PhotoStudio, joje labai nebloga foto sendinimo funkcija buvo - sepia atspalvis, grūdas ir tokie balti palieti rėmeliai.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2007 06 06, 08:14)
čia juostelė, kurią reikėjo išryškinti iki 1993 metų. nuotrauka daryta šį pavasarį.

Tikrai nuotrauka sena atrodo bigsmile.gif Tik tiek, kad man nepatinka ta juosta dalinanti nuotrauka blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Aš irgi noriu kritikos ax.gif
Atsakyti