Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(dejavu @ 2007 06 05, 20:40)
Ivairių momentų, daug geresnių už šį galima prigaudyti kiekvieną dieną, netgi šiek tiek "surežisavus" - kad ir pasodinus gėlių pievoje, įdavus kokį žaisliuką, obuolį ar pan. Tokio amžiaus vaikai pozuoti nemoka, jie visad natūralūs ir žvilgsnis visad ypatingas.

drinks_cheers.gif Sutinku

QUOTE(Gitutyte76 @ 2007 06 05, 21:02)
As supratau. Tik jau labai mane cia uzsipuole.  verysad.gif

Niekas taves neuzsipuole smile.gif Jei nori pabandyti kaip tai atrodo idek ta foto i nauja tetuku konkursa, tada tikrai puolima pamatsi mirksiukas.gif biggrin.gif Ten yra tikrai negailestingu tetu lotuliukas.gif Tokie vaizdai mazai kam patinka..... schmoll.gif
Tiesiog pamacius cigaretes ir vaika pirmiausia tai ir krenta i akis, o ne vaikucio israiska ar kazkas kita ka tu ten iszvelgei... g.gif As asmeniskai ne pulciau fotografuoti tokio kadro, o duociau tevui per nagus ir atimciau vaika biggrin.gif (nors tokiu vaizdu nepasitaikys, nes esam nerukantys rolleyes.gif )
Tikrai manau turi daug geresniu nuotrauku, todel prasom nesupykti ir sugrizti su nuotraukytem 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 05, 21:22)
oi ne ne, cia nuotrauka pries pora metu fotografuota. joje vienos SM londonietes vaikiukas, gal del to ir atrodo matytas mirksiukas.gif maniskiui dar paaugt reikia iki tiek, kad pirstukus i savo urveli kaisiotu... mes kol kas tik dantu ieskom biggrin.gif

labai laukiau ir taves teste 4u.gif

Jauciu zinau as ta vaikiuka, jis panasiai mano Tomuko amziaus...(ar ne Aleksandras Frostas vardu??)

Jei butu ilgiau truke tas istoriju pateikimas tikrai buciau sudalyvavus. As prisijungiau jau pries miega kada LT rytas buvo ir visi balsuoti pradejo. Labai tikiuos pakartosim kada nors vel ax.gif

Victor, kokie gerieji vejai cia tave atpute????? Labai idomu ir smagu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 05 birželio 2007 - 23:33
QUOTE(sillwio @ 2007 06 06, 00:29)
Dabar kurlink nuvažiavau? Stengiausi pasitaisyt smile.gif

drinks_cheers.gif
matau nauja nuotrauka:) kur ji buvo anksciau? doh.gif smile.gif Ir pasakojimas skamba nauja gaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 05, 23:31)
Jauciu zinau as ta vaikiuka, jis panasiai mano Tomuko amziaus...(ar ne Aleksandras Frostas vardu??)

tas pats mirksiukas.gif o dabar jau broliuko ar sesutes laukiam wub.gif
Papildyta:
sillwio, as nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 06, 00:31)

Victor, kokie gerieji vejai cia tave atpute????? Labai idomu ir smagu thumbup.gif

gerasis vejas vardu zmona biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 05, 23:42)
tas pats mirksiukas.gif o dabar jau broliuko ar sesutes laukiam  wub.gif 
Papildyta:

Wow kaip faina thumbup.gif Bet tau gerai, ziuriu daug modeliu turi aplink salia. Gal ir nestukes pasiraso fotografavimams? As bandziau viena pazystama ikalbinti, alia sarmatlyva pasitaike, tai nesutiko...dabar jos klecka pafotkinu kartais. Noreciau daugiau modeliu tureti mokymuisi, nes savo vaikams jau ikyrejau su tuo fotiku panosej biggrin.gif
Atsakyti
Wyshnia,

deja negaliu sutikti su daugumos nuomonemis. Man fotografija nepasirode kitokia nei paprasta seimynine fotografija. Tas mielas nuostabaus vaiko zvilgsnis su nebanalia emocija, deja neisreiskia nieko apart pacio vaiko asmenybes bei autoriaus zvilgsnio i ji.
Atleiskit uz tiesuma, man tai tiesiog banali fotografija. Si nuotrauka sudomins tik ribota zmoniu rata.
Nuotraukoje vaizduojama emocija,kuri nera kazkuo labai nauja ar ypatinga, kad jai reiketu skirti tiek demesio ir ja fiksuoti stambiu planu, be papildomu detaliu. Galbut kaip tik tos papildomos detales, kuriu nera kadre galetu pabrezti emocija.

Nuotraukoje Jus matote tik sudominusia Jus emocija, specialiai "uzdarydama" ja kadre, atsisakydama bet kokiu detaliu aplink- gal bijote, kad jos atitrauks zvilgsni nuo Jusu manymu svarbiausio akcento- nebijokite- galbut kaip tik to ir truksta siam kadrui. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 05, 23:38)
drinks_cheers.gif
matau nauja nuotrauka:) kur ji buvo anksciau? doh.gif smile.gif Ir pasakojimas skamba nauja gaida  thumbup.gif

priėmiau smile.gif žinau, kur dariau klaidas, o svarbiausia dabar žinau, kaip jas lengvai pataisyti. kaip sako švedai - tūkstantis ačiū 4u.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 05, 23:42)

Bandau per imageshack imest

user posted image
Atsakyti
Zuvialia:

As noreciau pamatyti fotografijoje nors desimtadali tu emociju,kurios nuskambejo eilerastyje. Pagrindini heroju surandame ne is karto-jo dydis , ryskumas- niekas neduoda mums suprasti, kad jis yra. jei ne eilerastis- parekomenduociau ji retusuoti.Jei manote ,kad jis pagrindinis- isryskinkite ji. Kaip- paklauskite Sillwio mirksiukas.gif
Fotografijoje nepamaciau tos puikios romantines istorijos, kuria kiekvienas noretu apziureti nuodugniau.
Dziugina tai, kad fotografavote ne tiesiog gelytes, o jausma. Na ir kas, kad ne viskas pavyko-svarbiausia zinoti kafotografuoti, o kaip- ateis veliau. Geles, pacios budamos grozio simboliu- nuotraukose automatiskai netampagrozio nesejomis. Smagu,kad Jus tai suprantate. Tikiuosi dar pamatyti Jusu eilerascio iliustracija. 4u.gif
Atsakyti
Aciu.Sakyciau visai malonios melynes biggrin.gif o,kad ta mazaji buciau retusavus ir as tai neabejotinai,nes net ir fokusas nebuvo y jy [o tiksliau isvis ji pamaciau tik monitoriuje.. blush2.gif ].Taciau,expromtinis pasakojimas iskiles akyse leido jam nenunykt nuo ziedo.Na,o del mano baltuju eiliu...na pasistengsiu... flirt.gif dar karta aciu uz kantrybe ir laika mums.

silwio,puikiai 4u.gif visai kitaip matau nuotrauka thumbup.gif vis bandau ranka uzdengt ta desiniaja kepure.Man ji tokia apysunke siuzete.Bet ja iskirpus kazkaip dingsta drama... [ar ce ne paskutiniosios tavo keliones kadras?smalsu,nes taip ir nesulaukem nei vieno kadro..]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 06 birželio 2007 - 00:28
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 05, 23:45)
Wow kaip faina thumbup.gif  Bet tau gerai, ziuriu daug modeliu turi aplink salia. Gal ir nestukes pasiraso fotografavimams? As bandziau viena pazystama ikalbinti, alia sarmatlyva pasitaike, tai nesutiko...dabar jos klecka pafotkinu kartais. Noreciau daugiau modeliu tureti mokymuisi, nes savo vaikams jau ikyrejau su tuo fotiku panosej biggrin.gif

pasiraso. va laukiam kol ir Frostuko mamyte ateis... modeliu zinok gal ir butu, ale as per savo durna galva ir nepasitikejima savim atbaidau visus doh.gif nu bet jau sakiau susiimsiu ir mokysiuos ax.gif

Victor, na mes cia visi tujinames, bet jei Jus i mane Jus kreipiates, tai kazkaip nepatogu ir Jums Tu sakyti...

aciu uz nuomone 4u.gif na tikrai neisizeidziau drinks_cheers.gif ka galiu pridurti...
niekada negalvojau apie savo nuotraukas, kaip apie menines, fotografuoju ta akimirka, tiems zmonems, kurie yra tada salia...

gal tikrai reiktu pradeti galvoti apie fotografija, kaip apie priemone parodyti kitiems, kaip as matau pasauli, o ne stengtis uzfiksuoti tai, ka konkretus zmogus noretu matyti konkrecioje situacijoje... gal nebebijoti fotografuoti sau... g.gif
aciu dar karta 4u.gif ir jei turesit laiko, nepabekit, lauksiu ir kitu komentaru 4u.gif
Atsakyti
Sansara:

Tooks nuostabus pasakojimas....Liekat skolinga tokia pat nuostabia fotografija.
O kol kas- matau skulptura su styranciais kranais-ragais, prie jos priaugusi uosta, bandyma isdurti vargsui senukui aki...

Pagrindine Jusu klaida- kadre pagrindinis herojus bei visa kita sulipinta i viena plokstuma. Kadre negali buti viskas pabrezta vienodai. Atskirkite tai, apie ka Jus norit papasakoti bent ryskumu, o dar geriau- pakeiskite fotografavimo kampa, spalvas, ryskumus.
Nedidelis gabalelis desiniajame kampe- pagrindiniam herojui ir likusi didzioji dalis- nesvarbiam akmeniniam keliukui- mano manymu neteisinga. blink.gif

Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 06, 01:21)

gal tikrai reiktu pradeti galvoti apie fotografija, kaip apie priemone parodyti kitiems, kaip as matau pasauli, o ne stengtis uzfiksuoti tai, ka konkretus zmogus noretu matyti konkrecioje situacijoje... gal nebebijoti fotografuoti sau... g.gif

Dabar ir as matau, kad testas ne veltui. Aciu Jums. Tau. Duok Dieve visiems mums zengti si zingsni. aciu uz supratima wub.gif
Papildyta:
4u.gif Bijau,kad rytas ateis anksciau nei baigsis recenzijos. Tai gal atidedam likusias, jeidar kas nores, rytdienai.

Labos nakties liekantiems.
4u.gif
Atsakyti
victor,jusu fotografija mano akimis labai issiskyre savo nuotaika ir kompozicija.Ar galima paklausti?Kaip isgaunate toki sendinta fotografijos varianta?Mano akims labai grazu.. 4u.gif jei nepaslaptis aisku.Na,esu kazkada atradus,bet truks plish nerandu,kaip padaryti,kad per nuotrauka eitu tokie tarsi jos senumo yrodymai,t.y. per nuotrauka einancios linijos,nezinau,tikiuos suprasit apie kurias as cia linijas.. schmoll.gif
Atsakyti