o aš iš savo varpinės (labai prašau nesupykti, jei ką netaip pasakysiu, nepiktybiškai aš, tiesiog tokia šiam kartui mano subjektyvi nuomonė):
pagal Will aprašymą aš kažką panašaus ir įsivaizdavau. Bet tiesą sakant fotografija mane nuvylė. Pasakojimas man labai patiko - pilnas, ilgesio, liūdesio, romantikos. Ir nuotraukoje tikėjausi kažkokio ypatingo apšvietimo, jūros bangos nuplaunančios pėdsaką....
Mano aprašymas be fotografijos niekam vertas, kaip ir nuotrauka be aprašymo bei pavadinimo "tylėtų) jie abu turi būti lyg bendra visuma. Aš atkreipiau dėmesį, kad žmonės matę nuotrauką anksčiau, iš karto suprato kurią aprašinėju ir skyrė daugiau balsų.
O jei ką, aš dar ir pimoji buvau, pirmiesiems visad sunkiau
Sillwio nuotrauka labai patiko, tik aprašymas prie jos man kažkaip nedera. O va Sansaros aprašymas superinis, gal nuotrauka nėra stebuklinga, bei kai juos abu susieju, foto lyg kitaip žiūrėtis pradeda.
Užuolaidos labai filosofiškos mintys, net neįsivaizdavau apie ką čia taip galima
. Bet galutinis rezultatas patiko.
Wyshnios foto prajuokino, maniau čia bus apie kažkokio gyvūnėlio urvelį... Šauniai
QUOTE(Gitutyte76 @ 2007 06 05, 21:24)
Jei galima as pasiteisinsiu, tai tiesiog buvo pagautas vaiko zvilgsnis. O jis butu nieko vertas be viso bendro vaizo.
Man butent patinka gaudyti momentus, o ne pozuotas nuotraukas daryti. Todel kokybe stipriai nukencia.
Ir nelabai isivaizduoju kaip speti fotika nusireguluioti, kai matai koki tai momenta, kurio jau nebepakartosi.
Įvairių momentų, daug geresnių už šį galima prigaudyti kiekvieną dieną, netgi šiek tiek "surežisavus" - kad ir pasodinus gėlių pievoje, įdavus kokį žaisliuką, obuolį ar pan. Tokio amžiaus vaikai pozuoti nemoka, jie visad natūralūs ir žvilgsnis visad ypatingas.