Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 05, 20:41)
Ka manote apie juos? mirksiukas.gif

Labai nustebau pamačiusi keletą nuotraukų, nes jas įsivaizdavau visiškai kitaip doh.gif Tai rodo, kad autoriaus emocijos ir jo požiūris į nuotrauką gerokai skiriasi nuo manojo, arba tiesiog aš turėjau išankstinę nuostatą iš aprašymo unsure.gif
Dar įdomu tai, kad daugelio įvertinimai už aprašymą ir fotografiją smarkiai skyrėsi unsure.gif
Atsakyti
o aš iš savo varpinės (labai prašau nesupykti, jei ką netaip pasakysiu, nepiktybiškai aš, tiesiog tokia šiam kartui mano subjektyvi nuomonė):
pagal Will aprašymą aš kažką panašaus ir įsivaizdavau. Bet tiesą sakant fotografija mane nuvylė. Pasakojimas man labai patiko - pilnas, ilgesio, liūdesio, romantikos. Ir nuotraukoje tikėjausi kažkokio ypatingo apšvietimo, jūros bangos nuplaunančios pėdsaką....
Mano aprašymas be fotografijos niekam vertas, kaip ir nuotrauka be aprašymo bei pavadinimo "tylėtų) jie abu turi būti lyg bendra visuma. Aš atkreipiau dėmesį, kad žmonės matę nuotrauką anksčiau, iš karto suprato kurią aprašinėju ir skyrė daugiau balsų.
O jei ką, aš dar ir pimoji buvau, pirmiesiems visad sunkiau tongue.gif
Sillwio nuotrauka labai patiko, tik aprašymas prie jos man kažkaip nedera. O va Sansaros aprašymas superinis, gal nuotrauka nėra stebuklinga, bei kai juos abu susieju, foto lyg kitaip žiūrėtis pradeda.
Užuolaidos labai filosofiškos mintys, net neįsivaizdavau apie ką čia taip galima smile.gif . Bet galutinis rezultatas patiko.
Wyshnios foto prajuokino, maniau čia bus apie kažkokio gyvūnėlio urvelį... Šauniai 4u.gif

QUOTE(Gitutyte76 @ 2007 06 05, 21:24)
Jei galima as pasiteisinsiu, tai tiesiog buvo pagautas vaiko zvilgsnis. O jis butu nieko vertas be viso bendro vaizo.
Man butent patinka gaudyti momentus, o ne pozuotas nuotraukas daryti. Todel kokybe stipriai nukencia. blush2.gif  Ir nelabai isivaizduoju kaip speti fotika nusireguluioti, kai matai koki tai momenta, kurio jau nebepakartosi.

Įvairių momentų, daug geresnių už šį galima prigaudyti kiekvieną dieną, netgi šiek tiek "surežisavus" - kad ir pasodinus gėlių pievoje, įdavus kokį žaisliuką, obuolį ar pan. Tokio amžiaus vaikai pozuoti nemoka, jie visad natūralūs ir žvilgsnis visad ypatingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 05 birželio 2007 - 20:54
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 05, 21:30)
Nieko sau nepakartojamas momentas.... unsure.gif  Nepyk, bet tokio vaizdo visitek nesuprantu schmoll.gif Tiesiog net neverta daugiau apie tai issiplesti, nes cigaretes net arti vaiku(o cia vaikiuko rankose) man schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As sutinku kad tai nedera vaikas su cigaretem. blush2.gif verysad.gif Nejaugi jusu vaikai nebuvo paeme konors neleistino i rankas? Ir pabandyk is jo paskui atimti.
Atsakyti
Gitulyte, daugumos vaikai visko pridaro, čia ne apie tai, o apie vaizdą viso to nuotraukoje . 4u.gif mano pvz. cigarečių nelaikę, nes tiesiog nėra iš ko paimti. Būtų, gal irgi nusičiuptų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 05 birželio 2007 - 20:58
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 05, 21:54)
Gitulyte, daugumos vaikai visko pridaro, čia ne apie tai, o apie vaizdą viso to  nuotraukoje .  4u.gif mano pvz. cigarečių nelaikę, nes tiesiog nėra iš ko paimti. Būtų, gal irgi nusičiuptų.

As supratau. Tik jau labai mane cia uzsipuole. verysad.gif
Atsakyti
Aciu victor uz kaip suprantu experimento pradzia.Nekantriai laukiame tesinio.Na rezultatai nesakyciau,kad nustebino. Na nebent tik tiek,kad nepasiekiau 13 vietos biggrin.gif

Atsakyti
KAIP IDOMU.
Victor*photo*,kam dekoti,kad uzsukai cia? Labai idomus testukas. Laukiu nesulaukiu tesinio.
Gal nedaug itakos mano balai, bet noriu pasisakyti.

1. 6
2. 8
3. 12
4. 9
5. 11
6. 2
7. 4
8. 5
9. 13
10. 1
11. 7
12. 10
13. 3

Labiausia pagal pasakojima isivaizdavau peda smelyje. Rudens takelis maloniai nustebino thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 05, 20:07)
Wyshniuk, ar cia taviskis jau taip isaugo blink.gif  negali buti g.gif  nors tas vaikiukas man kazkur matytas, labai grazus wub.gif

oi ne ne, cia nuotrauka pries pora metu fotografuota. joje vienos SM londonietes vaikiukas, gal del to ir atrodo matytas mirksiukas.gif maniskiui dar paaugt reikia iki tiek, kad pirstukus i savo urveli kaisiotu... mes kol kas tik dantu ieskom biggrin.gif

labai laukiau ir taves teste 4u.gif

QUOTE(Gitutyte76 @ 2007 06 05, 20:48)
As sutinku kad tai nedera vaikas su cigaretem. blush2.gif verysad.gif  Nejaugi jusu vaikai nebuvo paeme konors neleistino i rankas? Ir pabandyk is jo paskui atimti.

buvo - manikiui telefonai, distanciniai ir fotoaparatai pats tas... tecius sake dar paaugs, duosim Smena i rankas tegu pratinasi biggrin.gif cigareciu tai ner is kur paimt, bet jauciu imtu, jei rastu... ir neuzsipuole taves, tik na nedera tokie dalykai ir tiek 4u.gif labai lauksim kitu tavo nuotrauku mirksiukas.gif

apie testa... idomu dalyvauti, idomu stebeti... nezinau, man, kaip daznai, zodziu trukumas... sudeliosiu mintis i lentyneles, tada gal daugiau ka pavyks parasyti biggrin.gif tiesa, kai kuriem darbams prierasai labai tiko ir papilde nuotraukas... priverte paziureti is naujo, kitaip... g.gif
Atsakyti
tiek rašiau ir išsitrynė....
dėl cigarečių rankoj, nenuliūsk, tai lengvai galima pataisyt kokios paveikslėlių redagavimo ar piešimo programėlės pagalba. bus spalvota dėžute su kokias raštais ar visai balta ir niekam neklius. jei tau miela ši nuotrauka, tiek pasistengti galima... tik rankų miklumas ir jokios apgaulės mirksiukas.gif

dėl mano nuotraukos vertinimo - suprantu kad taip ir turėjo būt, net prieš testo antrą dalį vyrui sakiau, kad nuotraukos aukšto įvertinimo nėr ko tikėtis, nes tai tik paminklo nuotrauka, kurią kiekvienas gali sau nufotografuot pavaikščiojęs ventspilio krantine mirksiukas.gif na jei pridėsi pasakojimą, gal pakyla keliais balais jo vertė, nes "imi jausti", ką to diedo žvilgsnis sako.... blush2.gif bet be to pasakojimo, tai eilinis miesto vaizdelis, nei ypatinga nuotaika, nei ypatinga aplinka, nei oro sąlygos... tiesiog tam tikras rakursas cool.gif gal neeilinis fiksuojant paminklą, bet tikrai ne super atradimas.
o dėl mano "meno" supratimo. man menas = teigiami jausmai ir grožio sąvokos realizacija, o "įkvėpimas" = noras. aš nemėgtu tų aukštų frazių....
Atsakyti
man irgi foto kokia ji be profesiolali būtų - vaikas ir cigaretės ar alkoholis schmoll.gif

vakar bandžiau žolės gyventojus fotografuot, nežianu kas iš to gavosi g.gif
user posted image
pasislėpė nuo manęs
user posted image
Atsakyti
4u.gif Na va ir issimaudem tongue.gif
Tai apie ka mes cia? Jei idomu,noreciau dabar apie kiekviena fotografija, dalyvavusia teste atskirai.

Pirmiausia noriu nukelti skrybele pries Uzuolaida*ir jos fotografija.
Fotografija nenuvyle lukesciu, kuriuos sukele pasakojimas. "Baltai" pavydziu tokio kadro ir gaila,kad tai ne mano kadras.

Si fotografija-vienas is geriausiu menines fotografijos pavyzdziu. Pamatykite, kokiomis priemonemis(1.6 s islaikymas padejo tapti kunams permatomiems,laikinais, tarsi istirpstantiems laike, diafragma f/27- pamatyti erdves giluma) kompozicine pusiausvyra laiko fotografijoje prikaustyta demesi. istrizaines, einancios is centro dalina nuotrauka i galinga, bet sustingusi garvezi,is kurio tiesiog jauciamas greitis ir merginosfigura, kuri simbolizuoja praeinanti laika,jo trapuma. Kadras tokiu budu simboliskai dalijasi i ateinancias ir amzinasias vertybes. Ir kaip lengvai, lyriskai, azuriskai jas jungia virsutinis skliautas.Ypatingai "skani"spalvine gama- raudona,kuri traukia, bet ne grubiai, pilka- kuri nuasmenina, bet ne galutinai. Bravo! drinks_cheers.gif

na- kas nors dar nori recenzijos? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victor*photo*: 05 birželio 2007 - 22:11