Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

Na ir aistros verda thumbup.gif , paziurekit, kiek temoj "pasikabine" tupi biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Imu pusvalandi rezultatu ispainiojimui:) ir po truputi rasysiu cia.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 06 05, 19:39)
MENINĖ FOTOGRAFIJA – tai fotografijos rūšis, vizualinių menų šaka. Ji pagrįsta subjektyviu, individualiu fotografo žvilgsniu į tikrovę.

Taigi, kad kiekvienas individualus ir skirtingai viską matom ir suprantam cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 05, 19:47)
mirksiukas.gif
Imu pusvalandi rezultatu ispainiojimui:) ir po truputi rasysiu cia.

karsta.gif einam atsipūst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 06 05, 18:39)
MENINĖ FOTOGRAFIJA – tai fotografijos rūšis, vizualinių menų šaka. Ji pagrįsta subjektyviu, individualiu fotografo žvilgsniu į tikrovę.

Tai labai subjektyvu. Kas man menas, kitiems nebutinai ir atvirkščiai, ir tai visai nereiškia, kad aš arba visi kiti neteisūs. Teisūs visi, tik savaip. Visas pasaulis pvz. alpsta dėl monos lizos portreto, o man į jį žiūrėt baisu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 05 birželio 2007 - 18:54
Žinau jau vieną dalyką, reik parduot fotiką ir pirkt spausdinimo mašinėlę lotuliukas.gif žiūrėsiu į jūsų foto ir kursiu romanus blush2.gif tai geriau man gaunas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 19:41)
Tai cia bet kuriai nuotraukai galima pritaikyti.

Taip, beveik. PAgal funkcijas teorijoje išskiriamos tokios fotografijų rūšys:
- mokslinė dokumentinė (pažintinė paskirtis),
- reportažinė (istorinio momento fiksavimo paskirtis),
- taikomoji (reklaminė paskirtis)
- meninė fotografija (estetinė paskirtis).

Tik nežinau ar čia visuotinė teorija unsure.gif Gal yra ir kitokių skirtymų unsure.gif

Atsakyti
Taigi-pereinam i finaline faze.Aciu visiems dalyviams uz maratona. Buvo nelengva,bet tikiuosi ne veltui :)Testas, jei ji galima taip pavadinti- mano asmeniniai pastebejimai ir is anksto atsiprasau bei nepretenduoju i objektyvuma:)Jei rezultatai kam nepatiks- sugalvokit savo testa- mes ji mielai isbandysim. Tuoj imesiu suvestinius balsavimo rezultatus uz pasakojima ir fotografijas. tikiuosi, klaidu juose nebus, o jei ka sumaisiau-atleiskit.

user posted image

O taip pat viska kartu- nuotraukas, pasakojimus ir vietas dar galima paziureti cia:testo rezultatai

Ka manote apie juos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki!
Smagu cia jusu aistras sekti. Gaila kad esu tokia dar tik pradedanti, ir fotikas toks labai jau muiline(Konica Minolta Dimage G600), tai nesiryzau dalyvauti. Bet man patinka ir is sono stebeti. Idedu viena nuotraukyte, ir jeigu turite dar jegu pakomentuokite.

"Kodel tu paemiai mano?"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitutyte76 @ 2007 06 05, 19:56)
"Kodel tu paemiai mano?"
user posted image

Nepatinka.......... unsure.gif Vaiko rankose cigareciu pakelis g.gif Tiesiog nieko daugiau neturiu pasakyti.......
Atsakyti
QUOTE(Gitutyte76 @ 2007 06 05, 19:56)
Sveiki!
Smagu cia jusu aistras sekti. Gaila kad esu tokia dar tik pradedanti, ir fotikas toks labai jau muiline(Konica Minolta Dimage G600), tai nesiryzau dalyvauti. Bet man patinka ir is sono stebeti. Idedu viena nuotraukyte, ir jeigu turite dar jegu pakomentuokite.

na neskaitant to, kad vaikai ir cigaretes nesiziuri man ax.gif , sioje fotografijoje isplautas dangus. reiketu atba ji visai nukirpt ir daryt horizontalia nuotrauka, arba fotografuojant zaist su ekspozicija (nezinau ar lietuviskai tikrai taip vadinasi) mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaila nesulaukiau rezultatatu verysad.gif turbut tik ryt prisesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 05, 20:41)
Ka manote apie juos? mirksiukas.gif

Tragedija biggrin.gif
Apie saviškę patyliu - nieko ir nesitikėjau.

O jei rimtai kai kas tikrai nustebino su vietom (foto). Na neduočiau aš kai kurioms tokių aukštų balų ir tiek, nes nematau įdėto darbo, rankų miklumo, kokybės ar dar ko.
Bet čia matyt man kaip sillwio su Mona Lizos paveikslu biggrin.gif
Įdomus vis tik buvo smile.gif
O kaip čia išeina, kad abiem ketvirtos vietos (po lygiai surinko)?
http://www.supermama...p;#entry9924278

http://picasaweb.goo...588087828071890

šitos abi man patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 05 birželio 2007 - 20:09