Oi kaip jus cia visi isijaute,net nespeju skaityt ir suprast kur cia kas vyksta
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 05, 19:15)
O mano visus rezultatus apversti, kol pati vėl ko nepridirbau
jau:)
QUOTE(lapiutaite @ 2007 06 05, 17:16)
Oi kaip jus cia visi isijaute,net nespeju skaityt ir suprast kur cia kas vyksta
gera gusi cia victor'as ynese
...labai kliuna data
Lapiutaite, man ne tik data kliuna, bet ir ta pasvirus lempa, ir siaip, nzn kur ziuret Kazkokio akcento truksta... bet cia mano neprofesionali nuomone
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 18:32)
Viktorai , inesei gaivos cia.
Tik per ta itampa niekas nepaklause, o kas gi yra menine nuotrauka Ar egzistuoja sio termino "apibrezimas"?
Tik per ta itampa niekas nepaklause, o kas gi yra menine nuotrauka Ar egzistuoja sio termino "apibrezimas"?
mano antra puse taip susidomejo musu testu ir jam irgi toks klausimas iskilo
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 17:32)
as kaip su zirafos kaklu.Tai ce turejo buti butent menine nuotrauka...ir iskarto pasistojo klausimas,kuri tu uzdavei..
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 19:32)
kaip tik tai tuoj ir aiskinsimes.. Laikas man rasyti romanus..
svarbiausia paciam nesusimaisyti..
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 19:32)
MENINĖ FOTOGRAFIJA tai fotografijos rūšis, vizualinių menų šaka. Ji pagrįsta subjektyviu, individualiu fotografo žvilgsniu į tikrovę.
Specifinės meninės fotografijos išraiškos priemonės: fotografavimo taško pasirinkimas, kompozicijos kadravimas, optinė erdvės deformacija, šviesokaita, spalvų, tonų, formų redukavimas, vaizdo ryškumas ir kt. Pagal tematiką meninė fotografija skirstoma į portreto, peizažo, akto, architektūros, buitinės fotografijos, meninio reportažo, natiurmorto žanrus. Pagal santykį su tikrove meninė fotografija gali būti reportažinė, transformuojanti realų vaizdą ir fantastinė.
Čia aš internete suradau tokį aprašymą Įdomu ar jis sutaps su tuo, kurio mus išmokys Victor*photo*
Nusirasau kokiai valandai. Maudynes, pasaku skaitymas ir lopsines
Papildyta:
Tai cia bet kuriai nuotraukai galima pritaikyti.
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2007 06 05, 19:39)
MENINĖ FOTOGRAFIJA tai fotografijos rūšis, vizualinių menų šaka. Ji pagrįsta subjektyviu, individualiu fotografo žvilgsniu į tikrovę.
Specifinės meninės fotografijos išraiškos priemonės: fotografavimo taško pasirinkimas, kompozicijos kadravimas, optinė erdvės deformacija, šviesokaita, spalvų, tonų, formų redukavimas, vaizdo ryškumas ir kt. Pagal tematiką meninė fotografija skirstoma į portreto, peizažo, akto, architektūros, buitinės fotografijos, meninio reportažo, natiurmorto žanrus. Pagal santykį su tikrove meninė fotografija gali būti reportažinė, transformuojanti realų vaizdą ir fantastinė.
Čia aš internete suradau tokį aprašymą Įdomu ar jis sutaps su tuo, kurio mus išmokys Victor*photo*
Tai cia bet kuriai nuotraukai galima pritaikyti.