Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

O mano visus rezultatus apversti, kol pati vėl ko nepridirbau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 05 birželio 2007 - 18:16
Oi kaip jus cia visi isijaute,net nespeju skaityt ir suprast kur cia kas vyksta ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 05, 19:15)
O mano visus rezultatus apversti, kol pati vėl ko nepridirbau  lotuliukas.gif

4u.gif

jau:)
Atsakyti
QUOTE(lapiutaite @ 2007 06 05, 17:16)
Oi kaip jus cia visi isijaute,net nespeju skaityt ir suprast kur cia kas vyksta  ax.gif 

hihihi.gif gera gusi cia victor'as ynese 4u.gif
...labai kliuna data cool.gif
Atsakyti
Lapiutaite, man ne tik data kliuna, bet ir ta pasvirus lempa, ir siaip, nzn kur ziuret g.gif Kazkokio akcento truksta... bet cia mano neprofesionali nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Viktorai thumbup.gif , inesei gaivos cia.
Tik per ta itampa niekas nepaklause, o kas gi yra menine nuotrauka g.gif Ar egzistuoja sio termino "apibrezimas"?
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 18:32)
Tik per ta itampa niekas nepaklause, o kas gi yra menine nuotrauka g.gif Ar egzistuoja sio termino "apibrezimas"?

mano antra puse taip susidomejo musu testu ir jam irgi toks klausimas iskilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 17:32)

as kaip su zirafos kaklu.Tai ce turejo buti butent menine nuotrauka...ir iskarto pasistojo klausimas,kuri tu uzdavei.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 19:32)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kaip tik tai tuoj ir aiskinsimes.. Laikas man rasyti romanus..smile.gif
svarbiausia paciam nesusimaisyti.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 19:32)

MENINĖ FOTOGRAFIJA – tai fotografijos rūšis, vizualinių menų šaka. Ji pagrįsta subjektyviu, individualiu fotografo žvilgsniu į tikrovę.
Specifinės meninės fotografijos išraiškos priemonės: fotografavimo taško pasirinkimas, kompozicijos kadravimas, optinė erdvės deformacija, šviesokaita, spalvų, tonų, formų redukavimas, vaizdo ryškumas ir kt. Pagal tematiką meninė fotografija skirstoma į portreto, peizažo, akto, architektūros, buitinės fotografijos, meninio reportažo, natiurmorto žanrus. Pagal santykį su tikrove meninė fotografija gali būti reportažinė, transformuojanti realų vaizdą ir fantastinė.

Čia aš internete suradau tokį aprašymą 4u.gif Įdomu ar jis sutaps su tuo, kurio mus išmokys Victor*photo* ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 05 birželio 2007 - 18:40
Nusirasau kokiai valandai. Maudynes, pasaku skaitymas ir lopsines smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2007 06 05, 19:39)
MENINĖ FOTOGRAFIJA – tai fotografijos rūšis, vizualinių menų šaka. Ji pagrįsta subjektyviu, individualiu fotografo žvilgsniu į tikrovę.
Specifinės meninės fotografijos išraiškos priemonės: fotografavimo taško pasirinkimas, kompozicijos kadravimas, optinė erdvės deformacija, šviesokaita, spalvų, tonų, formų redukavimas, vaizdo ryškumas ir kt.  Pagal tematiką meninė fotografija skirstoma į portreto, peizažo, akto, architektūros, buitinės fotografijos, meninio reportažo, natiurmorto žanrus. Pagal santykį su tikrove meninė fotografija gali būti reportažinė, transformuojanti realų vaizdą ir fantastinė.

Čia aš internete suradau tokį aprašymą  4u.gif Įdomu ar jis sutaps su tuo, kurio mus išmokys Victor*photo*  ax.gif  bigsmile.gif

Tai cia bet kuriai nuotraukai galima pritaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 05, 19:36)
svarbiausia paciam nesusimaisyti.. blink.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti