Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 05, 13:30)
4u.gif
dar norejau pasiteirauti visu dalyvaujanciu teste. I pavakare manau baigsim si testo etapa ir bus net keletas aptarimu.Vienas is aptarimu- kalbesiu apie kiekviena atsiusta nuotrauka. zadu tai daryti viesai, forume. jei kas nenoretu vieso svarstymo- parasykit, parasysiu Jums i az. Tam,kad paskui jeigu ka nebutu kokiu nesusipratimu. Nezadu labai baisiai kritikuoti, bet zinau,kad kiekvienam savo darbas yra pats pats ir gal ne visi nori svarstymo viesai:) 4u.gif

aš žiauriai jautri kritikai, muset kaip visi "žali" kažko naujo ėmęsi žmonės.. dar negalintis atstovėt savo nuomonę ir norintys paskatinumų. ale ištversiu lotuliukas.gif juolab kad jaučiu, kad šį kart laimėjo iš kažkur atplaukęs įkvėpimas gražiai istorijai, nei kad nuotraukos "meniškumas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 05, 14:30)
4u.gif
dar norejau pasiteirauti visu dalyvaujanciu teste. I pavakare manau baigsim si testo etapa ir bus net keletas aptarimu.Vienas is aptarimu- kalbesiu apie kiekviena atsiusta nuotrauka. zadu tai daryti viesai, forume. jei kas nenoretu vieso svarstymo- parasykit, parasysiu Jums i az. Tam,kad paskui jeigu ka nebutu kokiu nesusipratimu. Nezadu labai baisiai kritikuoti, bet zinau,kad kiekvienam savo darbas yra pats pats ir gal ne visi nori svarstymo viesai:) 4u.gif

argumentuota kritika visad gerai, ypač su patarimais kaip pasitaisyti.
Atsakyti
Labas, nu niekaip nespėju su jūsų tempais. Tik atitrūkau savaitgaliui ir galų neberandu verysad.gif teks laukt kitų temų. O kritiką tai aš l. mėgstu. Paskui bandysiu pasirodyt ir lauksiu kritikos ir patarimų. thumbup.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad tempiu guma, tiesiog darbo biski yra ir vis kas sutrukdo ilysti cia doh.gif As sau busiu kukli... blush2.gif

1.-3
2.-1
3.-9
4.-11
5.-8
6.-13
7.-10
8.-5
9.-7
10.-4
11.-6
12.-2
13.-12

Atsakyti
Nagi, Will, tavo balsai lemiami biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Taigi- suvedziau duomenis- neturiu Will balsavimo ir nuotraukos ir Savarzeles nuotraukos. Visa kita turiu. aciu:)
Atsakyti
O, aš čia paskutinė doh.gif Labai atsiprašau visų, bet aš darbe neskaitau forumo ir negalėjau pabalsuoti 4u.gif

1.- 1
2.-2
3.-6
4.-7
5.-13
6.-8
7.-12
8.-10
9.-4
10.-3
11.-11
12.-5
13.-9

Nuotrauką netrukus atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 05 birželio 2007 - 16:15
QUOTE(Will @ 2007 06 05, 15:29)
O, aš čia paskutinė  doh.gif  Labai atsiprašau visų, bet aš darbe neskaitau forumo ir negalėjau pabalsuoti  4u.gif

pagirtina (čia iš rimtųjų), aš neturėčiau tiek valios išlaukt, nebent interneto nebūtų darbe 4u.gif

Astaxa 4u.gif sveikutė, seniai regėta mirksiukas.gif daugumoj tavo nuotraukų pirmam plane yra dar smilgų, kurių nesufokusuoja, todėl daugelyje (beveik visose) užsidėjo rūkelis toks, kuris nesižiūri (bent jau man). aš turbūt jei fotkinčiau smilgas, tai nuo keliuko, palaukės ar šiaip išgulėtos vietos, kad pirmam plane esančios smilgos būt sufokusuotos pilnai. išvengčiau to rūkelio neaiškaus... man pirma kažkaip švariausiai nuo to rūkelio žiūrysi ir labiausiai patinka mirksiukas.gif bet aš dar "žalia" fotografavime, tai kritikuoti sunku kažką daugiau, ten kompoziciją ar dar ką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 05, 16:38)
pagirtina (čia iš rimtųjų), aš neturėčiau tiek valios išlaukt, nebent interneto nebūtų darbe  4u.gif

Aš neturiu galimybės- net į savo paštą nebesijungiu po to, kai kompe pamačiau slaptažodžių atkūrimo programas gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 05, 16:38)
pagirtina (čia iš rimtųjų), aš neturėčiau tiek valios išlaukt, nebent interneto nebūtų darbe  4u.gif

Astaxa  4u.gif sveikutė, seniai regėta  mirksiukas.gif daugumoj tavo nuotraukų pirmam plane yra dar smilgų, kurių nesufokusuoja, todėl daugelyje (beveik visose) užsidėjo rūkelis toks, kuris nesižiūri (bent jau man). aš turbūt jei fotkinčiau smilgas, tai nuo keliuko, palaukės ar šiaip išgulėtos vietos, kad pirmam plane esančios smilgos būt sufokusuotos pilnai. išvengčiau to rūkelio neaiškaus... man pirma kažkaip švariausiai nuo to rūkelio žiūrysi ir labiausiai patinka  mirksiukas.gif bet aš dar "žalia" fotografavime, tai kritikuoti sunku kažką daugiau, ten kompoziciją ar dar ką  cool.gif

Sveika,
Parodyk Vyrioka savo, šimtas metų nemačiau. ax.gif
Čia tavąjam mano kaimietkės šypsena biggrin.gif
user posted image

bet koki patarimą išnaudosiu, to čia ir atėjau smile.gif

o rūkelis, tai man patinka, aš kartais kokį objekta fotografuodama, jau sufokusavus vaizdą, užkisu kokia baiką.. na aš tokia iš Lietuviško kaimo... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 05 birželio 2007 - 15:51
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 05, 15:44)
neturiu Will balsavimo ir nuotraukos ir Savarzeles nuotraukos.

Priduota pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 06 05, 16:29)
O, aš čia paskutinė  doh.gif  Labai atsiprašau visų, bet aš darbe neskaitau forumo ir negalėjau pabalsuoti  4u.gif

1.- 1
2.-2
3.-6
4.-9
5.-13
6.-8
7.-12
8.-10
9.-4
10.-3
11.-11
12.-5
13.-9

Nuotrauką netrukus atsiųsiu  4u.gif

Laukiam foto.ji paskutine,kurios truksta:)
o dar-13ir 4 nuotr davei 9balus- matyt kazkuriai norejai duot7:)kuriai?

Atsakyti