Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 10:53)
Kazka praziopsojau. Kokiu nuotrauku? g.gif  blush2.gif

nuotraukas,kurias aprasinejote prasau atsiusti man i mail: morozovictor@gmail.com arba nuoroda i az.
Atsakyti
Astaxa, ar tik ne tave rode shi savaitgali per tv? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 06 05, 11:10)
Astaxa, ar tik ne tave rode shi savaitgali per tv? bigsmile.gif

blush2.gif
is ko speji? is nuotraukų?
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 05 birželio 2007 - 10:11
4u.gif
ziurineju balsavimo rezultatus ir noretusi paklausti davusiu sau patiems maziausiai balu- na negi patys sau rasot taip neidomiai, kad savo nuotrauka pasirinktumete parodoje ziureti paskutinej vietoj? Nesikuklinkit, paskaitykit savo pasakojima tarsi svetimo zmogaus ir gal jis jums pasirodys visai vertas demesio?
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 06 05, 11:11)
blush2.gif
is ko speji? is nuotraukų?
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taip, ish tavo monekenes wub.gif foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 06 05, 11:32)
taip, ish tavo monekenes wub.gif  foto ax.gif

as apsileidele nesukeliu nuotrauku sad.gif
reiks pasitaisyti blush2.gif
Atsakyti
sveikuciai 4u.gif

acius visiems uz sveikinimus 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 05, 07:17)
Wyshnia , SVEIKINIMAI!!! P.S. O as pykstu kai zmones sako, kad nieko gero nenufotografuoja, bet kai parodo darbus tai ner prie ko prikibti kokie geri...Vuot! biggrin.gif Saunuole, darbai nepriekaistingi 4u.gif

nepyk, nes ner ko pykt. juk cia dedu darbus, tik kurie paciai jau verti dejimo atrodo... i menesi karta... tai isivaizduok, kiek visokiu siaip sau pripyskinta yra... beja, lauke fotografuojant vis nepagaunu kampo schmoll.gif dabar bandau ismokti sauleta diena blica naudoti, kad kontrastas mazesnis butu (zmones fotografuojant) ir kol kas rezultatai nedziugina biggrin.gif na kai jau ivaldysiu, parodysiu ir jums mirksiukas.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 08:32)
Wyshinia, mano antroji puse burba del temos lotuliukas.gif Seka jis si skyreli (aisku su mano vertimu) kaip "Verge Izaura".

biggrin.gif nu Entschuldigung, kad nepataikiau biggrin.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 09:06)
Na apie Nikorus as pati irgi tiek zinojau. Bet vakar perknisau Nikono homepage ir nieko neradau apie "klases". Mano fizikas man irgi sake, kad tokio skirytmo nera, bet as "neviernas Tamoselis" norejau is kitu isgirsti biggrin.gif

na vadinasi as paleidau dezinformacija ax.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 06 05, 09:30)
Na, kurgi likusieji balsuotojai, o tai nagai jau niezti suzinot kas bus toliau biggrin.gif

cia mes, cia, tik is lovu ir be pusryciu... biggrin.gif

tiesa, per kur nuotraukas i cia idedat? man photobucket jau antra diena neveikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 05, 11:48)

tiesa, per kur nuotraukas i cia idedat? man photobucket jau antra diena neveikia... g.gif

man veikia ir šią akimirką
Atsakyti

dedu per www.geocities.com, nes man photobucketas irgi dažnokai streikuoja.
Atsakyti
sveikuciai 4u.gif

biggrin.gif nu Entschuldigung, kad nepataikiau biggrin.gif
na vadinasi as paleidau dezinformacija ax.gif

lotuliukas.gif Nu nieko, isgyvens. Kazkas (berods sillwio) sake, kad moteroms vis nepataiko. O cia ir vyrai burbet pradeda (nors ir nedalyvaujantys).

Nepaskleidei tu nieko. Canonai turi ta skirstyma, o va Nikonai - ne. As pati nelabai gaudausi, kitu gamintoju sistemose.

Man photobucket vakar vakare veike.

Dar klausimas. O jus kazkaip profesionaliai su fotografija susije (kriterijus,- is to uzdirbat duona)?
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 06 05, 11:05)
Sveiki,

Aš po truputį studijuoju galimybes.. bandau, bandau ir dar kart bandau... sedziu vietoj, keiciu nustatymus ir pleskinu ta pati vaizdą- tada nagrinėju rezultatus..  po truputį gaudau pagrindinius principus, deja, kol kas dažniausiai rezultatai mane nuvilia, bet dar su aparatu draugauju tik 11 dienu- tikiuos spėsiu smile.gif

parodysiu kelis kadrus, tiesiog pieva.. Gal kas ka pakomentuos, pakrtikuos, ar pasiūlys.

pats geriausias budas pazinti technikai!! Jei taip ir toliau, manau labai greitai jau galesite didziuotis rezultatais!
Papildyta:

www.imageshack.us
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 05, 11:14)
4u.gif
ziurineju balsavimo rezultatus ir noretusi paklausti davusiu sau patiems maziausiai balu- na negi patys sau rasot taip neidomiai, kad savo nuotrauka pasirinktumete parodoje ziureti paskutinej vietoj? Nesikuklinkit, paskaitykit savo pasakojima tarsi svetimo zmogaus ir gal jis jums pasirodys visai vertas demesio?

g.gif o kur pačio balsavimas, taigi mūsų nuotraukas tai jau matai lotuliukas.gif

Nemoku nesikuklint lotuliukas.gif , geriau kai vertina kiti rolleyes.gif

Tik tiek galiu pasakyt, kad man čia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti