Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(ajas @ 2007 06 05, 09:37)
ai ir gerai, kad nepalauket, pas mane toks "menas"  blush2.gif

Oojoojooiij čia tempai, ne tokie kaip "Santa Barbaroj" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 08:32)
Zinovai pasakykit man, koks Nikoru atitikmuo L-klasei Canonuose? Kiek zinau, jie turi AF-S, VR objektyvus. Apie kitokius kazkaip neteko girdeti (na be DX,- bet jie tikrai ne prie aukstojo pilotazo). Prisipazystu, kad esu blondine fotografavime (siandien bus 2 menesiai, kai pradejau). blush2.gif 

Nera tokio atitikmens. VR reiskia, kad objektyve imontuotas vibraciju stabilizatorius, AF-S - i objektyva imontuotas ypatingai tylus ir greitas autofokuso variklis. Taip pat tokie objektyvai dazniausiai leidzia sukti fokusavimo zieda netgi autofokuso rezime.
DX reiskia, kad objektyvas tinka tik ant skaitmeniu veidrodiniu aparatu. Ant pilno kadro formato aparatu (kol kas tik juostiniu, nes Nikon dar nepagamino skaitmeninio pilno formato) nuotraukos kampai bus juodi.
Nikkor objektyvu kokybes lygi paprastai nusako objektyvo kaina.

Va cia trumpai ir aiskiai raso ir apie kitus objektyvu tipus http://www.kenrockwe...on/nikortek.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 05 birželio 2007 - 08:50
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 05, 00:15)

Vertindami prisiminkite, kad mes aprasinejome menines fotografijas. Kokia nuotrauka pagal jos aprasyma Jums pasirode idomiausia? pagalvokite, kokios temos jus labiausiai domina, kodel?Tokiu budu sudeliokite visas nuotraukas. 

O mes meninių foto aprašymų nenagrinėjom....

ok mano sąrašiukas:

1. 13
2. 7
3. 8
4. 1
5. 6
6. 5
7. 4
8. 10
9. 9.
10. 12.
11. 3.
12. 2
13. 11
Atsakyti
1. - 10
2. - 3
3. - 2
4. - 4
5. - 5
6. - 8
7. - 7
8. - 9
9. - 6
10. - 11
11. - 1
12. - 13
13. - 12
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 05, 09:48)
Nera tokio atitikmens. VR reiskia, kad objektyve imontuotas vibraciju stabilizatorius, AF-S - i objektyva imontuotas ypatingai tylus ir greitas autofokuso variklis. Taip pat tokie objektyvai dazniausiai leidzia sukti fokusavimo zieda netgi autofokuso rezime.
DX reiskia, kad objektyvas tinka tik ant skaitmeniu veidrodiniu aparatu. Ant pilno kadro formato aparatu (kol kas tik juostiniu, nes Nikon dar nepagamino skaitmeninio pilno formato) nuotraukos kampai bus juodi.
Nikkor objektyvu kokybes lygi paprastai nusako objektyvo kaina.

Va cia trumpai ir aiskiai raso ir apie kitus objektyvu tipus http://www.kenrockwe...on/nikortek.htm

Na apie Nikorus as pati irgi tiek zinojau. Bet vakar perknisau Nikono homepage ir nieko neradau apie "klases". Mano fizikas man irgi sake, kad tokio skirytmo nera, bet as "neviernas Tamoselis" norejau is kitu isgirsti biggrin.gif
Atsakyti
Na, kurgi likusieji balsuotojai, o tai nagai jau niezti suzinot kas bus toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 05, 09:30)
Na, kurgi likusieji balsuotojai, o tai nagai jau niezti suzinot kas bus toliau biggrin.gif

niu rimtai kaip koks serialas su užvedančia intriga.... vis kas kelias minutes parefreshinu puslapį, tarsi galėčiau kažką svarbaus pražiopsot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 05, 10:41)
niu rimtai kaip koks serialas su užvedančia intriga.... vis kas kelias minutes parefreshinu puslapį, tarsi galėčiau kažką svarbaus pražiopsot  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Tikiuosi ir toliau bus ne maziau idomu:) Laukiam likusiu balsu:)
Beje, dar nemazai nuotraukyciu truksta.Laukiu ir ju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victor*photo*: 05 birželio 2007 - 09:48
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 05, 10:46)
thumbup.gif
Tikiuosi ir toliau bus ne maziau idomu:) Laukiam likusiu balsu:)
Beje, dar nemazai nuotraukyciu truksta.Laukiu ir ju.

Kazka praziopsojau. Kokiu nuotrauku? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 05, 10:53)
Kazka praziopsojau. Kokiu nuotrauku? g.gif  blush2.gif

tos, kuri buvo aprašyta
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 05, 11:02)
tos, kuri buvo aprašyta

Aaa doh.gif Ja i asmenini pasta arba maila siusti?
Atsakyti
Sveiki,

Aš po truputį studijuoju galimybes.. bandau, bandau ir dar kart bandau... sedziu vietoj, keiciu nustatymus ir pleskinu ta pati vaizdą- tada nagrinėju rezultatus.. po truputį gaudau pagrindinius principus, deja, kol kas dažniausiai rezultatai mane nuvilia, bet dar su aparatu draugauju tik 11 dienu- tikiuos spėsiu smile.gif

parodysiu kelis kadrus, tiesiog pieva.. Gal kas ka pakomentuos, pakrtikuos, ar pasiūlys.
1
user posted image
2
user posted image
3
user posted image
4
user posted image
5
user posted image
6
user posted image