QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 04, 21:36)
Dėl namų darbų - man asmeniškai įdomiau su temom ar kad ir aiškiais kriterijais vertinimui. Tiesiog naudingiau, nors ir ne visada patinka
aš irgi už temas konkrečias. nes tas verčia išmokti tai, ko nedarytum kitu atveju, nes a) tingėtum, b ) nematytum reikalo, c) nepagalvotum ir t.t.
pvz.saulė mane privertė išmokt elgtis su ekspokorekcija, judėsys - su ilgesniu išlaikymu ir to pajautimu. nes savaitės nuotraukas galima ir kitoj SM temoj skelbt.... kur rodom ką gražaus nufotografavom ar kaip ten
o čia jei mokomės, tai mokomės kažką konkretaus, nors ir ne visada patogaus. labai gailiuos, kad pražiopsojau temą ugnis... teks pačiai prisiverst paekspermentuot
šios sav tema... niu aš nejaučiu dar visiškai kompozicijos
pvz. jūs niekada neprabalsuojat už man pačiai atrodo puikią nuotrauką, o ta kurią įmetu kaip vidutinę, prisirenka taškų
todėl aš prisipažįstu, kad nelabai suprantu šią temą
Papildyta:
vienai iš profų foto:
"Dukrele, patikėk... Pamirši jį labai greit. Dabar pyksti. Pamatysi... vėliau dėkosi... Kas ta meilė? Muilo burbulas. Pradžioj gražus, pakeri, užburia, priverčia skristi... Po to tik PUKT ir lieka šlapia vieta, į kurią net pažiūrėt bjauru. Tu jauna ir naivi. Tikėk manim. Aš daug mačiau ir daug žinau apie gyvenimą. Todėl neprieštarauk mums su tėvu. Eik ir susipažink su mūsų tau išrinktu puikiausiu vyru..."