Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(sillwio @ 2007 06 04, 14:58)
Idomus jausmas  blink.gif pats su savim kalbuosi  lotuliukas.gif

o aš maniau man jau dvejinasi smile.gif

QUOTE(VilmKa @ 2007 06 04, 14:58)
Balsuooojam! Jei neklystu Zuvialia išsiveržė į priekį 4u.gif

jei neklystu lygu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 04, 15:00)
jei neklystu lygu  tongue.gif

schmoll.gif vienu balu daugiau tongue.gif
Atsakyti
Kada įvartis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 04, 15:07)
schmoll.gif vienu balu daugiau tongue.gif

gal tu ir teisi...
matyt labai norėjau kad būtų įvertinta foto, kuriai neturiu prie ko prikibti smile.gif

O tęsiant fotografijos temą norėčiau, kad atreiptumėte dėmesį į vieną foto. Buvo fotografuota sport režimu, kadangi vakarėjo, galėjo pakilti nerealiai aukštas ISO (tiksliai nežinau, nes exif nerodo), o mano fotoaparas tada triukšmauja labai. Paprastai tokias nekokybiškas foto ištrinu, o šita kažkodėl įdomesnė pasirodė...
Prašyčiau komentarų (ar labai jau beviltiška ar dar galimą ką išpešti)

"Nupūsti"
user posted image

na nemano stilius...
Atsakyti
Testui 4u.gif

Vakareja. Miesto dulkes, masinu uzesys, zmones - jau baigiam nuo viso to uzdusti, norisi erdves, laisves. Tai vercia begti kuo toliau. Nuo visu. Nuo miesto. Nuo aplinkos. Ir stai, as pagaliau ten, kur galiu giliai ikvepti ir susukti - "Man gera cia!"
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 06 04, 15:48)
Testui  4u.gif

Vakareja. Miesto dulkes, masinu uzesys, zmones - jau baigiam nuo viso to uzdusti, norisi erdves, laisves. Tai vercia begti kuo toliau. Nuo visu. Nuo miesto. Nuo aplinkos. Ir stai, as pagaliau ten, kur galiu giliai ikvepti ir susukti - "Man gera cia!"

4u.gif Saunu smile.gif
Jau turime beveik puse istoriju:)
Nekantriai laukiu likusiu smile.gif

1.Will +
2.dejavu +
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl
6. wyshnia
7. Uzuolaida*
8. ajas
9. sąvaržėlė +
10. Opa +
11.Sansara +
12. Victor +
Atsakyti
Ir aš noriu jungtis prie testo blush2.gif
Aš buvau kitoks tarp daugybės žaliuojančių .Gal todėl vėjas mane pasiėmė ir laikinai paliko čia ...Aš kitoks... nesvarbu... aš vistiek sau patinku . Man čia dabar gera, džiaugiuosi saule...ir nežinau, kada vėjas vėl pasikvies keliaut...
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 04, 16:12)
Ir aš noriu jungtis prie testo blush2.gif
Aš buvau kitoks    tarp daugybės žaliuojančių  .Gal todėl vėjas mane pasiėmė ir laikinai paliko čia  ...Aš kitoks... nesvarbu...  aš vistiek sau patinku    . Man čia dabar gera, džiaugiuosi saule...ir nežinau, kada vėjas vėl pasikvies keliaut...

4u.gif
Smagu, kad istoriju daugeja smile.gif Suteikiamas specialus numeris -13:))) mirksiukas.gif

1.Will +
2.dejavu +
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl
6. wyshnia
7. Uzuolaida*
8. ajas
9. sąvaržėlė +
10. Opa +
11.Sansara +
12. Victor +
13.VilmKa +
Atsakyti
OO.. blink.gif labas is ryto 4u.gif maloni staigmena sakyciau.Bet as tam nebuvau pasiruosus. blink.gif
priimkit mano balsus:[nepykit ant greicio rasau,tad numeriuku neatamenu]
1.Bites besilaizantis katinas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
2.wyshnios portretas 4u.gif 4u.gif
3.Vilmkos kregzdes 4u.gif
Valanda labai didelis prasymas,buk zmogelis..inmesk nuotraukas didesniu formatu,visai kitaip ziurisi,bo tavoji foto man labai gerai ziurisi...

O konkurselis,koksai super.Duodat jus cia!
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 04, 15:24)
Paprastai tokias nekokybiškas foto ištrinu, o šita kažkodėl įdomesnė pasirodė...
Prašyčiau komentarų (ar labai jau beviltiška ar dar galimą ką išpešti)

"Nupūsti"
na nemano stilius...

fotokūdros stiliaus nuotrauka hihihi.gif nenori ten įmest?
šiaip momentas tai gal visai įdomus. tik vaikas galėtų būti žemiau, t.y. beveik šuns lygyje mastau.gif
Atsakyti
Aš tai toj kūdroj dar nesusigaudau - rašo, kad galima po 1 nuotrauką per dieną, o man po vieną realiai tai kažkaip tik kas 2 leidžia, o vakar kai įdėjau vabalą, tai vietoj vieno jų atsirado trys blink.gif lotuliukas.gif , nors kėliau tikrai tik kartą. Ir šiap linksmų dalykų galima rast bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 04 birželio 2007 - 15:42
QUOTE(bite maja @ 2007 06 04, 16:26)
fotokūdros stiliaus nuotrauka  hihihi.gif nenori ten įmest?
šiaip momentas tai gal visai įdomus. tik vaikas galėtų būti žemiau, t.y. beveik šuns lygyje mastau.gif

tai gal savo reputacijos (ty. neišlavinto, atvirukų gerbėjos skonio) nesigadinsiu....
o be to, tokio tipo foto įvertinimus gauna tik išrinktieji hihihi.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 04, 16:35)
Aš tai toj kūdroj dar nesusigaudau - rašo, kad galima po 1 nuotrauką per dieną, o man po vieną realiai tai kažkaip tik kas 2 leidžia, o vakar kai įdėjau vabalą, tai vietoj vieno jų atsirado trys  blink.gif  lotuliukas.gif , nors kėliau tikrai tik kartą. Ir šiap linksmų dalykų galima rast  bigsmile.gif

kiek žinau naujokams leidžia vieną per parą. Nesigilink, krauk visas iš eilės - rezultatai nustebins mirksiukas.gif

Bet jau mūsų skyrelis į literatų pavirto..... Gal pavadinimą keiskit, a?
Atsakyti