QUOTE(wyshnia @ 2007 06 04, 14:24)
na tikrai zinau, kad fotolama siuo klausimu tikrai geriau isaiskintu as i techninius subtilumus labai nesigilinu. zinau, kad kiti gaminrtojai taip pat skirsto objektyvus i klases, tik jos kitaip vadinasi (IX pas Sigmas, o kaip pas kitus vadinasi tai ir nezinau).
Canon L-klases objektyvai nuo paprastu skiriasi tuo, kad ju stiklai yra kitos (geresnes) kokybes, jie kitaip ten sudelioti, objektyvai tvirciau pagaminti, jei turi body, kuris atsparus lietui, dulkems ir t.t., tai L klases objektyvai taip pat pritaikyti, kad juos uzsukus ta apsauga islieka ... na tiek mano ''moterisku'' isvedziojimu apie tai, kuo L objektyvai issiskiria
Canon L-klases objektyvai nuo paprastu skiriasi tuo, kad ju stiklai yra kitos (geresnes) kokybes, jie kitaip ten sudelioti, objektyvai tvirciau pagaminti, jei turi body, kuris atsparus lietui, dulkems ir t.t., tai L klases objektyvai taip pat pritaikyti, kad juos uzsukus ta apsauga islieka ... na tiek mano ''moterisku'' isvedziojimu apie tai, kuo L objektyvai issiskiria
da vienas akivaizdus L klases objektyvu skirtumas lyginant su paprastais, ju kaina
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 04, 14:31)
Saulei laišką parašiau
Reik išsiųst - kuo greičiau
Bet nutiko kaip nutiko -
adreso ji nepaliko.
Tik kaimynas tyliai sako
Laišką gėlei dėk ant lapo
Pasistiebs į ją, vaikyti
Nesuspėsi pamatyti
Kaip laiškelis ten padėtas
Ras jam skirtą savo vietą.
Čia testui
Aš apsiausiu batukus ir išeisiu pas vaikus
Reik išsiųst - kuo greičiau
Bet nutiko kaip nutiko -
adreso ji nepaliko.
Tik kaimynas tyliai sako
Laišką gėlei dėk ant lapo
Pasistiebs į ją, vaikyti
Nesuspėsi pamatyti
Kaip laiškelis ten padėtas
Ras jam skirtą savo vietą.
Čia testui
Aš apsiausiu batukus ir išeisiu pas vaikus
talentu klubas:) Jau ir poete turim. kas bus toliau?
1.Will
2.dejavu +
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl
6. wyshnia
7. Uzuolaida*
8. ajas
9. sąvaržėlė +
10. Opa
11.Sansara +
12. Victor +