Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

na jums leidus balsuoju ir as:

1.uzuolaida 30 nuotrauka
2. dejavu 8 nuotrauka
3. valanda 31 nuotrauka...

bet patikusiu nuotrauku buvo ir daugiau wub.gif kaip sakant visiems kitiems po 4u.gif

Atsakyti
o aš jums leidus paskaičiavau balsus tongue.gif

wyshnia su Nr. 17 9 balsai
bite maja su Nr. 21 ir Zuviala su Nr. 19 7 balsai

tai gal jau kokią temą skelbiam ar dar kas balsuos?
Atsakyti
Vyshnia, sillwio, aciu blush2.gif

Vyshnia, toliau apie technika lotuliukas.gif Kuo L-objektyvai issiskiria? Ar be Canon ir kiti gamintojai turi toki skirstyma?

Vyrai, pipirai, baikit pestynes. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 04 birželio 2007 - 13:10
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 04, 13:09)
Vyrai, pipirai, baikit pestynes.  lotuliukas.gif

As jau baigiau biggrin.gif Kas dar, jei ne mes, jus palinksmins lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, kazkaip teste stilis. priimkit ir mano versija:

...Brolio marskiniai... Baltapukis zvilgsnis...
Tomo Sojerio nuotykiai...O mano tetis...pats pats!!!

...pamokos vel neruostos...Viskas per ji...skundikas...

..skirtingi jie...Vieni padebesiuose, kiti ant zemes...rimtuoliai, linksmuoliai...
musu vaikai...

1.Will
2.dejavu +
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl
6. wyshnia
7. Uzuolaida*
8. ajas
9. sąvaržėlė
10. Opa
11.Sansara +
12.Victor +
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victor*photo*: 04 birželio 2007 - 13:26
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 04, 13:09)
Vyshnia, toliau apie technika lotuliukas.gif Kuo L-objektyvai issiskiria? Ar be Canon ir kiti gamintojai turi toki skirstyma?

na tikrai zinau, kad fotolama siuo klausimu tikrai geriau isaiskintu cool.gif as i techninius subtilumus labai nesigilinu. zinau, kad kiti gaminrtojai taip pat skirsto objektyvus i klases, tik jos kitaip vadinasi (IX pas Sigmas, o kaip pas kitus vadinasi tai ir nezinau).
Canon L-klases objektyvai nuo paprastu skiriasi tuo, kad ju stiklai yra kitos (geresnes) kokybes, jie kitaip ten sudelioti, objektyvai tvirciau pagaminti, jei turi body, kuris atsparus lietui, dulkems ir t.t., tai L klases objektyvai taip pat pritaikyti, kad juos uzsukus ta apsauga islieka g.gif... na tiek mano ''moterisku'' isvedziojimu apie tai, kuo L objektyvai issiskiria ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 04 birželio 2007 - 13:26
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 04, 13:40)
jei čia apie maniškes, tai fotkinant "auto" režimu ir neturint galimybės net zoominti, atrodo visiškas sh...turiu tokių , plius pati sau keliu tikslą išmokt gražiai fotkint žmones smile.gif, vien gėlytės...na man asmeniškai kažkaip jau neįdomu. Todėl tyčia vežėmės vaikus, be jų jau atbuvau išvakarėse, bet ne aguonų lauką nufotkint sau tikslą kėliau, o vaikus jame, nes žmogus man įdomiau.
Jei ne apie maniškes tiek to - vis tiek pasisakiau biggrin.gif

bet ten gi visa aguonų pieva wub.gif aš jau viziją turiu šitos pievos lotuliukas.gif na, bet kiekvienam savo mirksiukas.gif . manęs žmonės visai nedomina ir aš nemėgstu jų fotkint. o va fauna ir flora tai visai kita reikalas.

gal kas žinot aplink Vilnių kokį aguonų lauką? biggrin.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 04, 13:40)
Čia tas pats kas tavo nuotraukose pasakyt, kad nebūtų katino biggrin.gif

beee.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Saulei laišką parašiau
Reik išsiųst - kuo greičiau
Bet nutiko kaip nutiko -
adreso ji nepaliko.

Tik kaimynas tyliai sako
Laišką gėlei dėk ant lapo
Pasistiebs į ją, vaikyti
Nesuspėsi pamatyti

Kaip laiškelis ten padėtas
Ras jam skirtą savo vietą.

Čia testui unsure.gif

Aš apsiausiu batukus ir išeisiu pas vaikus lotuliukas.gif

Atsakyti
Balsuoju:
1. vilmka2 (23 foto)
2. sansara2 (12 foto)
3. valanda (31 foto)

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 04, 13:59)
o aš jums leidus paskaičiavau balsus tongue.gif

wyshnia  su Nr. 17    9 balsai
bite maja su Nr. 21 ir Zuviala su Nr. 19 7 balsai

tai gal jau kokią temą skelbiam ar dar kas balsuos?

o vasaros atostogų nenorit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 04, 14:24)
na tikrai zinau, kad fotolama siuo klausimu tikrai geriau isaiskintu  cool.gif as i techninius subtilumus labai nesigilinu. zinau, kad kiti gaminrtojai taip pat skirsto objektyvus i klases, tik jos kitaip vadinasi (IX pas Sigmas, o kaip pas kitus vadinasi tai ir nezinau).
Canon L-klases objektyvai nuo paprastu skiriasi tuo, kad ju stiklai yra kitos (geresnes) kokybes, jie kitaip ten sudelioti, objektyvai tvirciau pagaminti, jei turi body, kuris atsparus lietui, dulkems ir t.t., tai L klases objektyvai taip pat pritaikyti, kad juos uzsukus ta apsauga islieka g.gif... na tiek mano ''moterisku'' isvedziojimu apie tai, kuo L objektyvai issiskiria ax.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Mano balsai:
1. zuvialia nr.19
2. Bite_maja nr.3
3. sansara nr.12

reik avatarą pasikeist unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 04 birželio 2007 - 13:38