na jums leidus balsuoju ir as:
1.uzuolaida 30 nuotrauka
2. dejavu 8 nuotrauka
3. valanda 31 nuotrauka...
bet patikusiu nuotrauku buvo ir daugiau kaip sakant visiems kitiems po
o aš jums leidus paskaičiavau balsus
wyshnia su Nr. 17 9 balsai
bite maja su Nr. 21 ir Zuviala su Nr. 19 7 balsai
tai gal jau kokią temą skelbiam ar dar kas balsuos?
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 04, 13:09)
Vyrai, pipirai, baikit pestynes.
As jau baigiau Kas dar, jei ne mes, jus palinksmins
Na, kazkaip teste stilis. priimkit ir mano versija:
...Brolio marskiniai... Baltapukis zvilgsnis...
Tomo Sojerio nuotykiai...O mano tetis...pats pats!!!
...pamokos vel neruostos...Viskas per ji...skundikas...
..skirtingi jie...Vieni padebesiuose, kiti ant zemes...rimtuoliai, linksmuoliai...
musu vaikai...
1.Will
2.dejavu +
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl
6. wyshnia
7. Uzuolaida*
8. ajas
9. sąvaržėlė
10. Opa
11.Sansara +
12.Victor +
...Brolio marskiniai... Baltapukis zvilgsnis...
Tomo Sojerio nuotykiai...O mano tetis...pats pats!!!
...pamokos vel neruostos...Viskas per ji...skundikas...
..skirtingi jie...Vieni padebesiuose, kiti ant zemes...rimtuoliai, linksmuoliai...
musu vaikai...
1.Will
2.dejavu +
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl
6. wyshnia
7. Uzuolaida*
8. ajas
9. sąvaržėlė
10. Opa
11.Sansara +
12.Victor +
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 04, 13:09)
Vyshnia, toliau apie technika Kuo L-objektyvai issiskiria? Ar be Canon ir kiti gamintojai turi toki skirstyma?
na tikrai zinau, kad fotolama siuo klausimu tikrai geriau isaiskintu as i techninius subtilumus labai nesigilinu. zinau, kad kiti gaminrtojai taip pat skirsto objektyvus i klases, tik jos kitaip vadinasi (IX pas Sigmas, o kaip pas kitus vadinasi tai ir nezinau).
Canon L-klases objektyvai nuo paprastu skiriasi tuo, kad ju stiklai yra kitos (geresnes) kokybes, jie kitaip ten sudelioti, objektyvai tvirciau pagaminti, jei turi body, kuris atsparus lietui, dulkems ir t.t., tai L klases objektyvai taip pat pritaikyti, kad juos uzsukus ta apsauga islieka ... na tiek mano ''moterisku'' isvedziojimu apie tai, kuo L objektyvai issiskiria
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 04, 13:40)
jei čia apie maniškes, tai fotkinant "auto" režimu ir neturint galimybės net zoominti, atrodo visiškas sh...turiu tokių , plius pati sau keliu tikslą išmokt gražiai fotkint žmones , vien gėlytės...na man asmeniškai kažkaip jau neįdomu. Todėl tyčia vežėmės vaikus, be jų jau atbuvau išvakarėse, bet ne aguonų lauką nufotkint sau tikslą kėliau, o vaikus jame, nes žmogus man įdomiau.
Jei ne apie maniškes tiek to - vis tiek pasisakiau
Jei ne apie maniškes tiek to - vis tiek pasisakiau
bet ten gi visa aguonų pieva aš jau viziją turiu šitos pievos na, bet kiekvienam savo . manęs žmonės visai nedomina ir aš nemėgstu jų fotkint. o va fauna ir flora tai visai kita reikalas.
gal kas žinot aplink Vilnių kokį aguonų lauką?
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 04, 13:40)
Čia tas pats kas tavo nuotraukose pasakyt, kad nebūtų katino
QUOTE(dejavu @ 2007 06 04, 13:59)
o aš jums leidus paskaičiavau balsus
o vasaros atostogų nenorit?
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 04, 14:24)
na tikrai zinau, kad fotolama siuo klausimu tikrai geriau isaiskintu as i techninius subtilumus labai nesigilinu. zinau, kad kiti gaminrtojai taip pat skirsto objektyvus i klases, tik jos kitaip vadinasi (IX pas Sigmas, o kaip pas kitus vadinasi tai ir nezinau).
Canon L-klases objektyvai nuo paprastu skiriasi tuo, kad ju stiklai yra kitos (geresnes) kokybes, jie kitaip ten sudelioti, objektyvai tvirciau pagaminti, jei turi body, kuris atsparus lietui, dulkems ir t.t., tai L klases objektyvai taip pat pritaikyti, kad juos uzsukus ta apsauga islieka ... na tiek mano ''moterisku'' isvedziojimu apie tai, kuo L objektyvai issiskiria
Aciu