Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(valanda @ 2007 06 04, 09:40)
As ji isemiau. Sumazintas jis smarkiai prarado. Pamanaiu, jog netinkamas konkursui ax.gif
Papildyta:
Klaida? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne, ne klaida, man jis patiko, tik kad paziurejau, kad tu pati istrynei, tai ir nutylejau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 04, 10:46)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
drinks_cheers.gif
kokia jums katė kelią perbėgo  mastau.gif

taigi žinote pasaką apie 2 avinukus ant tiltelio lotuliukas.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 06 04, 10:54)
Papildyta:
Intriga jau sukurei biggrin.gif Saunuole!

na na, nėr čia intrigos, beje spėju jau žinote apie kokią foto aš čia, nes archtyve beveik nieko nerasta....
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 04, 11:00)
na na, nėr čia intrigos, beje spėju jau žinote apie kokią foto aš čia, nes archtyve beveik nieko nerasta....

taip, taip... žinom mirksiukas.gif bet tai nesumenkina pasakojimo thumbup.gif
Atsakyti
na ir mano legenda. nors ner manes tame desimtuke,bet gal leisit pabandyt mirksiukas.gif

Gyvenu siame mieste jau daugel metu. Pamenu, dar budamas vaiku, begdavau i uosta pasitikti is juros griztanciu laivu. As mazai pazinojau griztanciuosius, o is sveciu saliu atplaukusiu jureiviu nei kalbos suprasdavau ir net nezinodavau kuriam pasaulio kraste ta salis yra.... Taciau atbekt ir pamojuoti jiems, sekmingai pasiekusiems kranta, buvo tarsi kiekvieno musu miesto vaiko didziausia pramoga ir tuo pat metu savotiska pareiga. Keitesi miestas. Keitesi laikai. Vaikai nebemojuoja laivams... O as vis dar megstu sedet ant uosto krantines ir bent mintimis pajuoti laivams sekmingai iveikusiems jura. Juk tai vis dar puiki pramoga, o gal ir pareiga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 birželio 2007 - 10:24
QUOTE(Sansara @ 2007 06 04, 11:24)
na ir mano legenda. nors ner manes tame desimtuke,bet gal leisit pabandyt  mirksiukas.gif

Gyvenu siame mieste jau daugel metu. Pamenu, dar budamas vaiku, begdavau i uosta pasitikti is juros griztanciu laivu. As mazai pazinojau griztanciuosius, o is sveciu saliu atplaukusiu jureiviu nei kalbos suprasdavau ir net nezinodavau kuriam pasaulio kraste ta salis yra.... Taciau atbekt ir pamojuoti jiems, sekmingai pasiekusiems kranta, buvo tarsi kiekvieno musu miesto vaiko didziausia pramoga ir tuo pat metu savotiska pareiga. Keitesi miestas. Keitesi laikai. Vaikai nebemojuoja laivams... O as vis dar megstu sedet ant uosto krantines ir bent mintimis pajuoti laivams sekmingai iveikusiems jura. Juk tai vis dar puiki pramoga, o gal ir pareiga?

thumbup.gif
as taip nemokeciau...Atrodo turim reikalu su rasytojais mirksiukas.gif

1.Will
2.dejavu +
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl
6. wyshnia
7. Uzuolaida*
8. ajas
9. sąvaržėlė
10. Opa
11.Sansara +
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victor*photo*: 04 birželio 2007 - 10:44
joooo... ir visai neblogai rašytojais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 06 04, 10:16)
šita tiesiog super smile.gif

4u.gif kaip malonu girdėt blush2.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 06 04, 10:42)
Balsuoju:
2. Vilmka Nr.23

ax.gif 4u.gif

Matau thumbup.gif testas biggrin.gif , gal dar ir man iki vakaro kokių minčių gims mastau.gif

Atsakyti
dejavu ir Sansara saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Labas visiems priimkit ir mane i savo buri ax.gif 4u.gif Fotografuoju su NIkon D40
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 04, 09:08)
o be vaiko galėjai mums įdėt.

jei čia apie maniškes, tai fotkinant "auto" režimu ir neturint galimybės net zoominti, atrodo visiškas sh...turiu tokių , plius pati sau keliu tikslą išmokt gražiai fotkint žmones smile.gif, vien gėlytės...na man asmeniškai kažkaip jau neįdomu. Todėl tyčia vežėmės vaikus, be jų jau atbuvau išvakarėse, bet ne aguonų lauką nufotkint sau tikslą kėliau, o vaikus jame, nes žmogus man įdomiau.
Jei ne apie maniškes tiek to - vis tiek pasisakiau biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 06 04, 09:08)
bet vaiko toj nuotraukoj galėtų ir nebūt  ax.gif .

Čia tas pats kas tavo nuotraukose pasakyt, kad nebūtų katino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 04 birželio 2007 - 12:40
o kas nors balsus sukaičiavot? ar ne wyshnia kartais temą skelbia?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 04, 10:54)
pastoviai pucia burbulus is nosies.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau is ko ko, bet is taves tokiu zodziu nesitikejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

berniukai, nesipykit 4u.gif lotuliukas.gif nors labai linksmai cia jus lotuliukas.gif
Atsakyti