Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

Mano balsai:

1.vyshnios 17
2. ajas 2
3. sillwio3
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 04, 06:51)
Uojaj,kad pritausket...
nepaspeju...
pamacius sarasiuka puolu registruotis ir as.O.bet.taciau.Pas man nilabai,kas su kurybinem mintim,ir tuo labiau su archyvais...jei galima,as prisijungsiu veliau..  blush2.gif bet vistiek ydomu 4u.gif

Labas rytas smile.gif

Na kita testo uzduotis bus susieta su pirmaja, tai jei prisijungsi veliau- tai jau kitam testui nebent mirksiukas.gif O siaip-iki vakaro dar daug laiko. Junkis dabar:)

Nagi nagi- ir kur tie pasakojimai? Kas isdris pirmasis?
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victor*photo*: 04 birželio 2007 - 09:07
QUOTE(sillwio @ 2007 06 02, 09:09)
Tu kada nors skaitai ka as rasau? As ir nerasiau, kad jis geriausias. Jeigu jis prasciausias, tai reiskia, kad visiems dabar reikia begt pirkt nekastruotu Pentax'u? Kad jis prasciausias, dar nereiskia, kad su juo negalima fotografuot. As objektyvo kokybe vertinu ne vien pagal kaina, o pagal kainos/kokybes santyki. Uz tiek, uz kiek canon'as parduoda savo kit, nieko kito nenupirksi.

sillwio, apramink savo ego ir pats išmoks skaityti bei cituoti. Dar kartą įdėmiai persiskaityk ką tu rašei ir ką aš rašei, ok?

1) Kodel tu isitikines, kad eksponometras gryba pjauna?

O kokios dar gali būti priežastys to, kad beveik per 2 f-stopus nedaeksponuota tokioj elementarioj situacijoj?

Noriu tave paprasyti, jeigu turi zmonems ka pasakyti, cituok ju postus, o ne mano. Nesuprantu, kas cia yra. As tau patinku gal ir cituodamas kiekviena mano posta tu taip nori atkreipti i save demesi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tu per daug save sureikšmini.

Ir dar, butu gera, matyti tavo nuotraukas cia, kur zmones mokosi, o tai dabar panasu, kad turim neetatini techini konsultanta ir fototechnikos kolekcionieriu.

Aš irgi norėčiau daugiau fotografuoti. Tik bėda ta, kad ne visi turi marias laisvo laiko. Tad belieka tik forumą darbe laisvesnę minutę suradus ar prieš miegą paskaityt.

QUOTE(Opa @ 2007 06 02, 09:22)
Beje, kas ta vinjete...

Vinjetavimas yra kai nuotrauka pamažu tamsėja einant nuo centro iki kampų. Tai yra objektyvo savybė.

QUOTE(Sansara @ 2007 06 02, 19:49)
mano šios savaitės namų darbai  blush2.gif kitką vargu ar nufotografuosiu...

nekimba....
Camera model: NIKON D50
Flash used: No
Focal length: 55.0mm (35mm equivalent: 82mm)
Exposure time: 0.0100 s (1/100)
Aperture: f/5.6
Whitebalance: Auto

user posted image

Šita man labai patinka.

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 03, 01:22)
Ir dar...jei atsimenat sias mano foto biggrin.gif  Klausiau kazkada jusu- kuri jusu nuomone geresne ir visi vienbalsiai balsavot uz juodai balta. O Kudroj, zymiai geriau pasirode ta spalvota su gulinciu klecku...Idomiai ir tiek...kaip skirtingai visur balsuoja ax.gif
P.S. man asmeniskai irgi labiau ta spalvota patinka rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Nespalvotos foto kompozicija žymiai geresnė, veido išraiška įdomesnė.

QUOTE(VilmKa @ 2007 06 03, 22:13)
Kregždutės: - ar manęs lauki??? F4.5 , 1.2s. ir pabandžiau su programėle kažką daryt rolleyes.gif , ko visai nemoku blush2.gif
user posted image

šita tiesiog super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 04, 10:06)
Labas rytas smile.gif

Na kita testo uzduotis bus susieta su pirmaja, tai jei prisijungsi veliau- tai jau kitam testui nebent  mirksiukas.gif O siaip-iki vakaro dar daug laiko. Junkis dabar:)

Nagi nagi- ir kur tie pasakojimai? Kas isdris pirmasis?
smile.gif

Na jei taip reikalaujat smile.gif Mano istorija (nepeikit, kurti nemoku blush2.gif ):

tai va, šildausi aš sau pievoje saulutėje, staiga matau kažkoks tipas link manęs sėlina. Kadangi aš labai kulturingas, sakau jam "nagi labas". O anas vietoj, to, kad atsakytų, atkiša į mane juodą fotoaparato vamzdį. Įsižeidžiau....
Papildyta:
fotolama, visa energiją ir laiką, kurį skiriate ginčams su sillwio gal geriau skirkite nuotraukų kritikoms ar patarimams naujokams. Būtume dėkingi.
Atsakyti
Matyt, prasilenksiu su reikalavimais siu namu darbu vertinimui. Taciau atriboti technika nuo emocijos nelabai sekasi.
1 vieta zuveliai 19 uz minti, jaukuma ir dramatizma(cia as juokauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ). Ji traukia.
II vieta silwio. Judesys, tvarka, israiska. Neikyri.
III vieta dejavu2. Geliu, mielu vaikuciu, banaliu saulelydziu ir anatomisku vabzdziu eroje norisi tuos pacius objektus matyti siek tiek kitaip 4u.gif .Tau pavyko 4u.gif .

Bite maja, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 04 birželio 2007 - 09:40
ups... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 04 birželio 2007 - 09:37
QUOTE(dejavu @ 2007 06 04, 10:28)
Na jei taip reikalaujat smile.gif Mano istorija (nepeikit, kurti nemoku  blush2.gif ):

tai va, šildausi aš sau pievoje saulutėje, staiga matau kažkoks tipas link manęs sėlina. Kadangi aš labai kulturingas, sakau jam "nagi labas". O anas vietoj, to, kad atsakytų, atkiša į mane juodą fotoaparato vamzdį. Įsižeidžiau....

Bravo!!! thumbup.gif
Na va, pasirodo ne taip ir sudetinga buvo:) Tikiuosi, buvo idomu?

Issisaugau sau ir laukiam kitu pasakojimu...

1.Will
2.dejavu +
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl
6. wyshnia
7. Uzuolaida*
8. ajas
9. sąvaržėlė
10. Opa
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 04, 10:33)
noreciau balsuoti ir as, ale stebukles nuotrauku nera albume sudeta ir dar valandos antrojo vakaro g.gif

As ji isemiau. Sumazintas jis smarkiai prarado. Pamanaiu, jog netinkamas konkursui ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 04, 10:33)

Klaida? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Balsuoju:
1. Zuvelia Nr.19
2. Vilmka Nr.23
3. Valanda Nr.31

o kaip sunku man issirinkt mano manymu geriausia mano foto... kai samoningai tvarkai nuotraukas ir fotografuoji vos menesi, o ne vien fiksuoji vaiko augima ar buiti... g.gif yra man mielu, brangiu, bet nelaikau ju geriausiomis. tiesiog patinka jas ziuret. reiks knist archyva tikintis surasti pamirsta geriausia foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 04, 10:42)
o kaip sunku man issirinkt mano manymu geriausia mano foto... kai samoningai tvarkai nuotraukas ir fotografuoji vos menesi, o ne vien fiksuoji vaiko augima ar buiti...  g.gif yra man mielu, brangiu, bet nelaikau ju geriausiomis. tiesiog patinka jas  ziuret. reiks knist archyva tikintis surasti pamirsta geriausia foto  blush2.gif

aš neturiu geriausios, tai išrinkau tą apie kurią daugiausia minčių kilo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 04, 10:30)

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 06 04, 10:30)

fotolama, visa energiją ir laiką, kurį skiriate ginčams su sillwio gal geriau skirkite nuotraukų kritikoms ar patarimams naujokams. Būtume dėkingi.

drinks_cheers.gif
kokia jums katė kelią perbėgo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 06 04, 09:16)
apramink savo ego ir pats išmoks skaityti bei cituoti . Dar kartą įdėmiai persiskaityk ką tu rašei ir ką aš rašei, ok?

O kokios dar gali būti priežastys to, kad beveik per  2 f-stopus nedaeksponuota tokioj elementarioj situacijoj?

Tu per daug save sureikšmini.

Aš irgi norėčiau daugiau fotografuoti. Tik bėda ta, kad ne visi turi marias laisvo laiko. Tad belieka tik forumą darbe laisvesnę minutę suradus ar prieš miegą paskaityt.

Atsiprasau, jeigu mano ego tau visa laika neitinka.

Kaip matau, tau geriau zinot.

Aciu dievui tai taves neliecia.

Dauguma jo neturi, tik kiti pries miega (ir bet kuria kita laisva minute) ima fotoaparata ir fotografuoja, o ne pastoviai pucia burbulus is nosies.

Daugiau tau neturiu ka pasakyti ir manau neturesiu.
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 06 04, 09:30)

Intriga jau sukurei biggrin.gif Saunuole!
Atsakyti