Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(valanda @ 2007 06 03, 23:06)

blush2.gif .... ale kaip juokingai skamba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Uojaj,kad pritausket...
nepaspeju...
pamacius sarasiuka puolu registruotis ir as.O.bet.taciau.Pas man nilabai,kas su kurybinem mintim,ir tuo labiau su archyvais...jei galima,as prisijungsiu veliau.. blush2.gif bet vistiek ydomu 4u.gif
ei,inmetet mano skalbinius namu darbuosna? blink.gif jeigu taip,tadu reik korekcijos biskiuka....
'skalbiniu' korekcija.. f/7.1,exp. 1/680s,ISO 200 sepia,sendinta,sharp.mazinta.
user posted image user posted image

naujokai,nespeju jusu registruot.Prasom dazniau rodytis ir drasiau.Ir parasykit kuo fotografuojat.Aciu.
silwio,ei.Tai kaip supratau tavo zoo sios savaites?o jau spalvos... 4u.gif gal gali drambli ydet y namu darbus? blush2.gif
kur rollys?
she,kad uzatostogavo! [nors konkursuose maciau tupincia blush2.gif ]
labai greit tik paskutines foto perzvelgiau,tai labai uzkibo,silwio dramblio rauksles[jau kartojuos],Vilmkos kregzdes ir vabalas,Bites kates kokios pasikeite.. hihihi.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 04 birželio 2007 - 05:57
QUOTE(sillwio @ 2007 06 03, 23:25)
Keletas nuotraukų iš pasivaikščiojimo po zoologijos sodą ne konkursui.

kodėl nedėjai kaip namų darbų? būčiau prabalsavus tongue.gif labai patiko dramblys ir ta beždžionė su skuduru ant galvos lotuliukas.gif

Žuvialia, man tavo "skalbiniai" patiko. tik gal reikėjo kiek kitu rakursu pabandyt. ypač tas baltas meškis labai smagus.

Papildyta:
Ar visų namų darbus sudėjau? galim jau balsuot?

Namų darbai
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 03, 21:25)
Saldus miegelis Californiagirl gal nesupyks už pasiskolintą pavadinimą  blush2.gif, bet jau labai saldžiai jis ten miegojo.

Nu jau...negi tokia pikta atrodau biggrin.gif Labai fainos nuotraukos, ypac ta kur ziovauja thumbup.gif thumbup.gif

Einu ziureti i namu darbu nuotraukas, reikia prabalsuoti pries miega ax.gif
Papildyta:
Turbut pirma busiu balsuojanti ax.gif

1. Bite maja n.r21 ziovaujantis katinelis wub.gif
2. dejavu nr.7
3. Savarzele nr 24

Sekmes 4u.gif

Dar labai norejau balsus atiduoti Wyshnios portretui ir Valandos saulelydziui...Kaip visda sunku balsuoti doh.gif
Papildyta:
Cia siaip parodysiu nuotrauka... ne kritikai biggrin.gif Koki siandien reiskini danguje matem blink.gif Kazkaip neramu man pasidare, vaikus trobon suvariau ir iki vakaro neisleidau. Nors MB sako, kad cia tiesiog vaivorykste tokia nes vandens daug susikaupe danguj...Nezinau...man nepatinka tokie vaizdai doh.gif
user posted image
Atsakyti
1. Californiagirl nr. 4 4u.gif 4u.gif 4u.gif
2.Zuvialia nr. 18 4u.gif 4u.gif
3.Valanda nr. 31 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 04, 05:51)
silwio,ei.Tai kaip supratau tavo zoo sios savaites?o jau spalvos...  4u.gif gal gali drambli ydet y namu darbus?  blush2.gif
kur rollys?

Nea, cia ne sios savaites. Ne konkursui. Siaip idejau, nuotaikai pakelt smile.gif
Roolys atostogauja Lietuvoj.

QUOTE(bite maja @ 2007 06 04, 07:14)
kodėl nedėjai kaip namų darbų? būčiau prabalsavus  tongue.gif  labai patiko dramblys ir ta beždžionė su skuduru ant galvos  lotuliukas.gif

Nes fotkinta ne praeita savaite, o uzpraeita smile.gif

Mano balsai:

3 taskai - uzuolaida Nr. 29
2 taskai - savarzele Nr. 24
1 taskas - bite mana Nr. 21

Sitos 3 mano galva labiausiai atitiko savaites tema. Viskas tvarkinga, svaru, niekas nekliuna. Apsisprest buvo labai sunku, nes nuotraukos skirtingos smile.gif Itariu turesim daug pretendentu i nugaletojus, o gal netgi kelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 04 birželio 2007 - 08:00
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 04, 07:44)
1. Californiagirl nr. 4 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Wow cia tai siurprizas bigsmile.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki iš ryto smile.gif

Eilinį kartą namų darbus pristatote paskutinę minutę, negerai mirksiukas.gif

Šį sykį balsuoti sunkiau nes, sillwio liepė balsuot už techniškas, ne už mėgstamas foto:
1. Visai neturiu kuo prikibti prie vyšnios portreto - tai skiriu 3 balsus Nr. 17
2. 2 balsus skiriu sąvaržėlei už Nr. 14, tik čia dangaus sodresnio norėtųsi.
3. 1 balsą skiriu už bitės majos tigrą Nr. 21, bet fono palieto trūksta blush2.gif

o man labiausiai patinkančios:
bitės majos katė Nr. 3, tik kaip jau minėjau, mano akimis ryškumo zona per siaura.. ir vilmkos kregždutės Nr. 23, gaila kokybė prasta, ir tų efektų visai nereikėjo.

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 04, 08:50)
Wow cia tai siurprizas bigsmile.gif  Aciu labai 4u.gif

4u.gif .......... už tai , kad vaikas nesijaučia fotografuojamas ir akys gražiai blizga biggrin.gif , nes maniškiai dažniausiai maivosi arba susikaustę būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 04, 08:50)
Wow cia tai siurprizas bigsmile.gif  Aciu labai 4u.gif

a tai tu dar nemiegi? lotuliukas.gif

3 balai dejavu Nr. 8
2 balai valanda Nr. 31
1 balas ajas Nr. 2

dar patiko Zuvialia Nr. 18, sąvaržėlės vabaliukas ir aguonų laukas. nu atsiprašau labai labai, tikrai nieko asmeniško, bet vaiko toj nuotraukoj galėtų ir nebūt ax.gif . su vaiku į šeimos albumą, o be vaiko galėjai mums įdėt.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 04, 08:58)
o man labiausiai patinkančios:
ir vilmkos kregždutės Nr. 23, gaila kokybė prasta, ir tų efektų visai nereikėjo.

4u.gif ........vakar dangus buvo apniukęs, tai ir gavosi pilka nuotrauka unsure.gif , sugalvojau va taip pridirbt rolleyes.gif blush2.gif .....................dėl kokybės drinks_cheers.gif , pas mane nei technikos, nei praktikos verysad.gif ,bandau, bandau dirbt ax.gif doh.gif biggrin.gif

Aš balsavau už patinkančias, vadinas nevisai pagal temą blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 04 birželio 2007 - 08:45
balsuoju

1. wysnia nr17
2. bite maja nr. 21
3. zuvialia nr.19
Atsakyti