Mano n.d. (vakar sutiktas dykumoje)
F8, 1/250, ISO-100:
ir dar "portretas" F9, 1/320, ISO-100:
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 03, 19:35)
Man portretas maloniai žiūrisi
Ta pati pamaniau
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 03, 18:13)
Tvarkinga ir grazu
o ar ne nuobodu? fotoatelje nekvepia?
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 03, 18:39)
Žiūriuu, žiūriuu... gražu, vis dėlto, tik pamačius šią nuotrauką, man pasirodė, kad trūksta "rėmo" , kažkaip pečių permažai matosi, ar perdaug pasisukusi...
oi kudute ji pas mane, tai ner is kur daugiau peciu paimti yra keleta ir tokiu daugiau pagal taisykles portretiniu nuotrauku, idesiu veliau jusu kritikai. bet aciu, bandysiu ir sita kitaip kropint
QUOTE(Gitutyte76 @ 2007 06 03, 18:39)
Stai mano keliatas sios dienos nuotrauku, galbut tinka ir namu darbams..
Prasau jusu nuomones
Prasau jusu nuomones
pirmoji viskas gerai atrodo, tik kompozicija mano akiai nekabinanti
antrojoj labai trukdo fonas - blasko demesi. geriausia butu buve baltam fone fotografuoti, o jei sitoj nuotraukoj, tai dangu kirpciau lauk
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 03, 19:07)
Taigi, pirmoji uzduotis- tokia:
1. Suraskite savo archyvuose nuotrauka, kuria laikote geriausiu savo darbu ir aprasykite ja. Aprasymas lai tampa pasakojimu, apsakymu, pasaka ar sakme. Zodziu, sudominkite skaitytoja.
1. Suraskite savo archyvuose nuotrauka, kuria laikote geriausiu savo darbu ir aprasykite ja. Aprasymas lai tampa pasakojimu, apsakymu, pasaka ar sakme. Zodziu, sudominkite skaitytoja.
archyvu nerasta, o su rasymu tai visa gyvenima problemu turiu - man geriau koki matematini uzdavini isspresti....
na bandysim
QUOTE(sillwio @ 2007 06 03, 19:09)
Šią savaitę beveik nebuvo laiko imt fotiką į rankas Mano namų darbas.
patinka, bet ne uztamsejimai sonuose...
beje, sillwio, patinka man tavo nuotraukos, bet kai parasai kartais, tai taip pykstu (cia as tarp kitko)...
savarzele, man aguonu laukas
ajas, as uz portreta
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 03, 20:10)
beje, sillwio, patinka man tavo nuotraukos, bet kai parasai kartais, tai taip pykstu (cia as tarp kitko)...
Ačiū, stengiuosi. Užtamsėjimus tyčia uždėjau.
Įdomu už ką pyksti?
QUOTE(sillwio @ 2007 06 03, 21:51)
Skaityt reikia mokėti - "patinka man tavo nuotraukos, bet kai parasai kartais, tai taip pykstu. " - pyksta už tai, kad kartais parašai
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 03, 20:54)
Skaityt reikia mokėti - "patinka man tavo nuotraukos, bet kai parasai kartais, tai taip pykstu. " - pyksta už tai, kad kartais parašai
Reik suprast, kad man reikėtų patylėt dažniau?
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 03, 20:07)
Taigi, pirmoji uzduotis- tokia:
2. Perskaitykite savo pasakojima, pasaka, eilerasti ... ir jei jis Jums nepasirode nuobodus , publikuokite ji. Cia. Be nuotraukos.
Primenu- terminas- iki antradienio. Tada tesim toliau. Gal rasydami savo aprasymus pazymekite, kad tai testui, kad ko nepraleisciau.
Sekmes!!!
2. Perskaitykite savo pasakojima, pasaka, eilerasti ... ir jei jis Jums nepasirode nuobodus , publikuokite ji. Cia. Be nuotraukos.
Primenu- terminas- iki antradienio. Tada tesim toliau. Gal rasydami savo aprasymus pazymekite, kad tai testui, kad ko nepraleisciau.
Sekmes!!!
a kodėl taip man su tokia kūryba sunkiai sekasi. O kiek sakinių min. turi būti?
QUOTE(sillwio @ 2007 06 03, 20:09)
Šią savaitę beveik nebuvo laiko imt fotiką į rankas Mano namų darbas.
Na sillwio, nusivyliau Tiek tikėjaus pamatyti vėl kažką įdomaus ir įspūdingo, o čia...
Papildyta:
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 03, 22:13)
Kregždutės: - ar manęs lauki??? F4.5 , 1.2s. ir pabandžiau su programėle kažką daryt , ko visai nemoku
ooo, kregždutės labai labai , tik tų juodų kraštų galėtų nebūti.
QUOTE(dejavu @ 2007 06 03, 21:14)
Na sillwio, nusivyliau Tiek tikėjaus pamatyti vėl kažką įdomaus ir įspūdingo, o čia...
Daugiau neturiu ką įdėt. Laiko nebuvo nors užmušk, o šiandien įkvėpimas kažkur išgaravo
na, ir prirašėt o kiek naujokų
na, surankiojau namų darbus. nežinau, ar visi, bet jau rėkit, jeigu ką (na, kaip visada )
Namų darbai
Sąvarželė, kaip noriu į tokį aguonų lauką man taip tik reikia ant sienos raudonos nuotraukos
Dejavu, man labai patinka tavo antroji pienė. tik gal kiek per tamsi, mano akim žiūrint bet šiaip labai, labai.
ajas, na, aš tau pavydžiu man patinka antroji.
aš kaip visada be katinų niekaip . jie vis mano kelyje pasitaiko.
Saldus miegelis Californiagirl gal nesupyks už pasiskolintą pavadinimą , bet jau labai saldžiai jis ten miegojo.
na, surankiojau namų darbus. nežinau, ar visi, bet jau rėkit, jeigu ką (na, kaip visada )
Namų darbai
Sąvarželė, kaip noriu į tokį aguonų lauką man taip tik reikia ant sienos raudonos nuotraukos
Dejavu, man labai patinka tavo antroji pienė. tik gal kiek per tamsi, mano akim žiūrint bet šiaip labai, labai.
ajas, na, aš tau pavydžiu man patinka antroji.
aš kaip visada be katinų niekaip . jie vis mano kelyje pasitaiko.
Saldus miegelis Californiagirl gal nesupyks už pasiskolintą pavadinimą , bet jau labai saldžiai jis ten miegojo.
Bite_maja, Mano jei nesunku gal tą prisikakojusį ir su atliekamu šikniuku vabalą pakeist aptvarkytu
http://i199.photobuc...nuklonuotas.jpg
http://i199.photobuc...nuklonuotas.jpg