Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

Mano n.d. (vakar sutiktas dykumoje) blush2.gif

F8, 1/250, ISO-100:
user posted image

ir dar "portretas" biggrin.gif F9, 1/320, ISO-100:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajas: 03 birželio 2007 - 19:32
Man portretas maloniai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 03, 19:35)
Man portretas maloniai žiūrisi  smile.gif

Ta pati pamaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 03, 18:13)
Tvarkinga ir grazu thumbup.gif

o ar ne nuobodu? fotoatelje nekvepia? g.gif

QUOTE(VilmKa @ 2007 06 03, 18:39)
Žiūriuu, žiūriuu... bigsmile.gif gražu, vis dėlto, tik pamačius šią nuotrauką, man pasirodė, kad trūksta "rėmo" biggrin.gif , kažkaip pečių permažai matosi, ar perdaug pasisukusi... g.gif

oi kudute ji pas mane, tai ner is kur daugiau peciu paimti biggrin.gif yra keleta ir tokiu daugiau pagal taisykles portretiniu nuotrauku, idesiu veliau jusu kritikai. bet aciu, bandysiu ir sita kitaip kropint 4u.gif

QUOTE(Gitutyte76 @ 2007 06 03, 18:39)
Stai mano keliatas sios dienos nuotrauku, galbut tinka ir namu darbams..
Prasau jusu nuomones

pirmoji viskas gerai atrodo, tik kompozicija mano akiai nekabinanti schmoll.gif
antrojoj labai trukdo fonas - blasko demesi. geriausia butu buve baltam fone fotografuoti, o jei sitoj nuotraukoj, tai dangu kirpciau lauk g.gif

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 03, 19:07)
Taigi, pirmoji uzduotis- tokia:

1. Suraskite savo archyvuose nuotrauka, kuria laikote geriausiu savo darbu ir aprasykite ja. Aprasymas lai tampa pasakojimu, apsakymu, pasaka ar  sakme. Zodziu, sudominkite skaitytoja. 

archyvu nerasta, o su rasymu tai visa gyvenima problemu turiu - man geriau koki matematini uzdavini isspresti.... biggrin.gif
na bandysim smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 06 03, 19:09)
Šią savaitę beveik nebuvo laiko imt fotiką į rankas sad.gif Mano namų darbas.

patinka, bet ne uztamsejimai sonuose... schmoll.gif

beje, sillwio, patinka man tavo nuotraukos, bet kai parasai kartais, tai taip pykstu mad.gif (cia as tarp kitko)...

savarzele
, man aguonu laukas rolleyes.gif
ajas, as uz portreta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 03, 20:10)
beje, sillwio, patinka man tavo nuotraukos, bet kai parasai kartais, tai taip pykstu mad.gif (cia as tarp kitko)...

Ačiū, stengiuosi. Užtamsėjimus tyčia uždėjau.
Įdomu už ką pyksti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 03 birželio 2007 - 20:52
QUOTE(sillwio @ 2007 06 03, 21:51)
Ačiū, stengiuosi. Užtamsėjimus tyčia uždėjau.
Įdomu už ką pyksti?

Skaityt reikia mokėti - "patinka man tavo nuotraukos, bet kai parasai kartais, tai taip pykstu. " - pyksta už tai, kad kartais parašai topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 03, 20:54)
Skaityt reikia mokėti - "patinka man tavo nuotraukos, bet kai parasai kartais, tai taip pykstu. " - pyksta už tai, kad kartais parašai  topsecret.gif

Reik suprast, kad man reikėtų patylėt dažniau? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad reikia namų darbams ką nors įdėti ax.gif
Vabaliukas F2.8 , 1.8s.
user posted image
Kregždutės: - ar manęs lauki??? F4.5 , 1.2s. ir pabandžiau su programėle kažką daryt rolleyes.gif , ko visai nemoku blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 03, 20:07)
Taigi, pirmoji uzduotis- tokia:

1. Suraskite savo archyvuose nuotrauka, kuria laikote geriausiu savo darbu ir aprasykite ja. Aprasymas lai tampa pasakojimu, apsakymu, pasaka ar  sakme. Zodziu, sudominkite skaitytoja. 
2. Perskaitykite savo pasakojima, pasaka, eilerasti ...  mirksiukas.gif ir jei jis Jums nepasirode nuobodus , publikuokite ji.  Cia. Be nuotraukos.
Primenu- terminas- iki antradienio. Tada tesim toliau. Gal rasydami savo aprasymus pazymekite, kad tai testui, kad ko nepraleisciau.

Sekmes!!!

a kodėl taip verysad.gif man su tokia kūryba sunkiai sekasi. O kiek sakinių min. turi būti?

QUOTE(sillwio @ 2007 06 03, 20:09)
Šią savaitę beveik nebuvo laiko imt fotiką į rankas sad.gif Mano namų darbas.

Na sillwio, nusivyliau blink.gif Tiek tikėjaus pamatyti vėl kažką įdomaus ir įspūdingo, o čia...
Papildyta:
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 03, 22:13)
Kregždutės: - ar manęs lauki??? F4.5 , 1.2s. ir pabandžiau su programėle kažką daryt rolleyes.gif , ko visai nemoku blush2.gif

ooo, kregždutės labai labai 4u.gif , tik tų juodų kraštų galėtų nebūti.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 03, 21:14)
Na sillwio, nusivyliau  blink.gif  Tiek tikėjaus pamatyti vėl kažką įdomaus ir įspūdingo, o čia...

Daugiau neturiu ką įdėt. Laiko nebuvo nors užmušk, o šiandien įkvėpimas kažkur išgaravo sad.gif
Atsakyti
na, ir prirašėt doh.gif o kiek naujokų doh.gif
na, surankiojau namų darbus. nežinau, ar visi, bet jau rėkit, jeigu ką (na, kaip visada biggrin.gif )
Namų darbai

Sąvarželė, kaip noriu į tokį aguonų lauką wub.gif man taip tik reikia ant sienos raudonos nuotraukos biggrin.gif

Dejavu, man labai patinka tavo antroji pienė. tik gal kiek per tamsi, mano akim žiūrint mirksiukas.gif bet šiaip labai, labai.

ajas, na, aš tau pavydžiu blush2.gif man patinka antroji.

aš kaip visada be katinų niekaip biggrin.gif . jie vis mano kelyje pasitaiko.
Saldus miegelis Californiagirl gal nesupyks už pasiskolintą pavadinimą blush2.gif, bet jau labai saldžiai jis ten miegojo.
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Bite_maja, Mano jei nesunku gal tą prisikakojusį ir su atliekamu šikniuku vabalą pakeist aptvarkytu blush2.gif
http://i199.photobuc...nuklonuotas.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 03 birželio 2007 - 21:43