Prijauciantys fotografijai renkasi cia
ANKSTESNES TEMOS APIE FOTOGRAFIJA
1 dalis istrinta
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis
6 dalis
7 dalis
8 dalis
9 dalis
10 dalis
11 dalis
Musu moksliukai, naujokai prasom jungtis
Agneza Pentax K10D
ajas Nicon D200 +Nikkor 18-200 f/3.5-5.6
Bilekas Panasonic DMC-FZ30
Baubazz Nikon D70 + nikkor 28-100 f3.5-5.6
bite maja Nikon D50
Cameja Nikon E2200
californiagirl Canon XTi body + 50mm ir sigma 17-70mm
Ceburaska Canon EOS 400D
Dejavu Canon PowerShot S3 IS
Elina Sanyo HD1
Elnes
Enija
fotolama tuo paciu,kaip ir Agneza
gus Canon30D + Canon 85mm (jei neklystu...)
Karbyne Canon PowerShot A95
konkin Nikon D40
Liepu takelis Sony P-92
Labradoriuke Nikon D80
lialka
Mergina Panasonic DMC-FZ30
*Nendria* Nikon D50
Rimulka Sony Dslr-A100
rsaulyte Canon EOS 350D + kitinis 18-55mm/f3.5-5.6,Sigma 105mm f/2.8 EX DG Macro
roolys SONY DSC-H5
Sansara Nicon D50
She Nikon D70s
sillwio Nikon D50+50mm 1.8 obj +AF-S VR Zoom-Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED, taip pat Sigma 18-50mm F3.5-5.6 DC
Stebukle Sony Dslr-A100
Starburst Canon EOS 350D
Tosk Canon EOS 400D
VilmKa Canon DIGITAL IXUS 60
valanda Nikon D70 + Sigma 18-125 mm
wicked Canon XTi +canon 17-85mm
Will Canon EOS 350D
wyshnia Canon 300D + daug visokiu objektyvu
zuvialia Fujifilm FinePix F30
Kazkur dinge, pabege is pamoku...Prasome sugrizti
Ginija Canon EOS 350D
lauryte 26 Canon EOS 350D
Lyra Canon PowerShot S50
Pupa_uoga Canon Powershot S3
Sinuhe Nikon D50
AŠA Nikon D50
Sfinxute Canon EOS 350 D
Samanta Nikon Coolpix 4600
Ispanė Panasonic DMC-FZ5
primavera Sony Cyber-shot DSC-N1
Paranormali Pentax ISDL
Lindra KONICA MINOLTA dimage Z6
kristina-buziene Fujifilm S 5500
Rudaake Fujifilm S6500
Ka nors pamirsau?rekit
Visi namu darbai cia: pas Bite NAMU DARBAI
Mokomes toliau
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 01, 03:14)
Pas mane kaip ir pas ciburaska nuotraukose vaikai, vaikai ir dar karta vaikai O kai vaikai paparaciu nebemegsta, tai sunkiau pasidare
o pas mane katinai žodžiu, kas ką turim po ranka, tą ir fotkinam.
Žuviala, kol radau tą saulę lydintį žmogelį geriau žiūrisi gal antra nuotrauka.
QUOTE(ajas @ 2007 06 01, 07:15)
zuvialia, man pirmos trys fainai ziurisi, bet jau cigonu taboras ryskiai kazkur i kaire nuplauks
Zuvialia, sutinku su ajas
Man labiausiai patinka antra nuotrauka Pirmoje nuotraukoje zmogena iskart pamaciau
Mes turim spausdintuva Epson Stylus Photo R800 ir visas norimas nuotraukytes spausdinam tik namie. Sutinku, kad dazu suvalgo nemazai (bet ir netaupom, kaip kai kurios laboratorijos... ), bet man "naminiu" nuotrauku kokybe laaaaabai
p.s. jau ne pirmi metai, bet kol kas niekas neisbluko
QUOTE(bite maja @ 2007 06 01, 07:27)
o pas mane katinai žodžiu, kas ką turim po ranka, tą ir fotkinam.
O jei dar prie tu katinu ir vaiki turetum Mano vaikiai baigia ausis iszysti kaip nori suniuko, ar kaciuko...o as 4-am vaikui nepasiruosus
Cia keletas nuotrauku kritikai ir gal namu darbams(jei nieko gero iki sekmadienio nenufotkinsiu)...paprastos, "namudines" nuotraukos...
"Ziurekit, lektuvas...", ISO 400, F6.3, 1/1250s
Ledai tai skanus, alia va mama fotografuoja tai reikia veideli "pataisyti", ISO 200, F6.3, 1/250s
QUOTE(dejavu @ 2007 05 31, 22:39)
o kaip paskuj jas visas sulyginti. PVZ. krioklys ir nešvarūs skalbiniai )
Reikėjo sakyt - pyškinat neplautus indus, o mes tada vertinsim, foto kokybę ir pan.
O kai tema bilekas, tai bilekas ir gaunasi
vieta graži foto nebloga gal. bet man lyg su kompozicija kažkas negerai, ar tai kranto per daug ar tai vandens, ar vanduo vietom per daug baltas. Lyg neužbaigtas būtų.
Reikėjo sakyt - pyškinat neplautus indus, o mes tada vertinsim, foto kokybę ir pan.
O kai tema bilekas, tai bilekas ir gaunasi
vieta graži foto nebloga gal. bet man lyg su kompozicija kažkas negerai, ar tai kranto per daug ar tai vandens, ar vanduo vietom per daug baltas. Lyg neužbaigtas būtų.
Bilekaip ir lyginsim Fotografuojam bet ka, dedam cia, renkam geriausia pagal mano minetus aspektus.
QUOTE(ciburaska @ 2007 05 31, 22:43)
sillwio, sunku pasakyti... Man grazu kai tokio tipo vaizdeliai tarsi "reminami" ar krantu, ar medzio saku, ar idomiu zoliu, ar tureklu, ar akmenu, kazko... ar zvelgiama tarsi pro tokio tipo objektus... Nemoku paaiskinti... Bet cia mano subjektyvi nuomone. Taip graziau man... Nuotrauka miela... jau sakiau...
Supratau ka turi omeny. Kita karta budamas ten bandysiu "iremint". Aciu.
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 01, 02:14)
Sillwio, fainas upeliukas, ner prie koprikibti
Dekoju.
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 01, 02:28)
silwio,tavo foto-paveiksliukas ,tik vat gal is kaires vandens bisky kirptelt bandyciau..Tiesa,o ka turejai minty rasydamas,kad D-Lithing programa superine?Naudojai ja sioje foto? labai labai aiskiai ten viska tavo nuorodoj raso
Tiesa,silwio,gera klausima berods dejavu uzdave.Y ka tures but atsizvelgta balsuojant?
ytariu nelabai 'Y TEMA' ,silwio?a?ne skalbiniai..ne indai,ale vistiek.prie pamoku sedejau,vadinas
Tiesa,silwio,gera klausima berods dejavu uzdave.Y ka tures but atsizvelgta balsuojant?
ytariu nelabai 'Y TEMA' ,silwio?a?ne skalbiniai..ne indai,ale vistiek.prie pamoku sedejau,vadinas
D-lighting yra superine programos Capture NX funkcija - ji sugeba smagiai "istraukti" seselius neliesdama sviesiu tonu. Taisant tik ekspozicija, visa nuotrauka "sviesinama" vienodai, t.y. "istraukus" seselius isdeginsi dangu arba atvirksciai. Cia ji naudota nebuvo.
I technine puse. Kazkada minejau jau. Ryskuma, ekspozicija ir visa kita istorija su geografija
"Y TEMA", nes tema laisva.
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 01, 03:15)
sita siektiek raibsta akyse,bet turiu klausima,su islaikymu ar ce gali but viskas gerai,ar jau ce zenklas,kad eit gult?Tiesa,visi nors siektiek pavyke kadrai gavosi vadovaujantis 2sek silwio metodu
Zenklas, kad reikia eit gult Panasu, kad arba tu arba laivas judejo ir cia 2 sekundes buvo per daug. Bandymas geras.
QUOTE(ajas @ 2007 06 01, 07:32)
Mes turim spausdintuva Epson Stylus Photo R800 ir visas norimas nuotraukytes spausdinam tik namie. Sutinku, kad dazu suvalgo nemazai (bet ir netaupom, kaip kai kurios laboratorijos... ), bet man "naminiu" nuotrauku kokybe laaaaabai
Idomu Reiks pasiziuret tavo Stylus'a
Graziu nuotraukeliu pridejot.
Mano motyvas arba vaikis (nors bega jis nuo tos "Kammera") arba zole pro langa Savaitgali dar pabandau idejas realizuoti. Turiu siokiu tokiu sumastymu.
Arba fotkinsiu pusrytine avizu kose
Californiagirl, vaikuciai labai mieli (tik vyresneliui kirpciukus pakirpciau ).
Zhuviala, patiesink savo cigonus. Saulelydziai man patinka.
Sillwio, va tame ir beda su peizazais. Gal didesnio krioklio ieskoti reikejo Arba koki grazu lapa i vandeny imesti (paciame priekyje). Bet techniskai viskas labai
O kam jus tas nuotraukas tokiais kiekiais spausdinat? Maniskes visos sudetos isorineje atminties ploksteje.
Mano motyvas arba vaikis (nors bega jis nuo tos "Kammera") arba zole pro langa Savaitgali dar pabandau idejas realizuoti. Turiu siokiu tokiu sumastymu.
Arba fotkinsiu pusrytine avizu kose
Californiagirl, vaikuciai labai mieli (tik vyresneliui kirpciukus pakirpciau ).
Zhuviala, patiesink savo cigonus. Saulelydziai man patinka.
Sillwio, va tame ir beda su peizazais. Gal didesnio krioklio ieskoti reikejo Arba koki grazu lapa i vandeny imesti (paciame priekyje). Bet techniskai viskas labai
O kam jus tas nuotraukas tokiais kiekiais spausdinat? Maniskes visos sudetos isorineje atminties ploksteje.
QUOTE(Sansara @ 2007 06 01, 09:16)
labas. buvau pradingus, nes atostogavom gal galit pasakyt, kokia tema šios sav... naujo folderio nėr namų darbų albume, o ieškot laiko neturiu, mano zuikis susirgo gal netyčia sakau, kažką per atostogas "į temą"busiu nutraukus
Tikrai busi, nes tema laisava
QUOTE(sillwio @ 2007 06 01, 09:53)
Tikrai busi, nes tema laisava
mokykloje per dailės pamokas šios temos labiausiai nekęsdavau dėkui
QUOTE(Sansara @ 2007 06 01, 09:56)
mokykloje per dailės pamokas šios temos labiausiai nekęsdavau dėkui
ech tos moterys. niekad neatspesi nei kiausiniai, nei saule, nei ugnis netinka. laisva tema irgi netinka. niekaip neitiksi
Sveikuciai
Nepatikesit, bet man labai pasiseke ir mes rytoj isskrendam i Kipra 7 dienom Paskutines minutes kelione. Vyra paliskiu namie, nes kita sav. diplomo gynimas. O datos pasirinkt nelabai galiu. kelione mums su vaiku - dovanu nuo mano seses..
Ciburaska kokia tu naudoji triuksmo filtravimo programele?
Nepatikesit, bet man labai pasiseke ir mes rytoj isskrendam i Kipra 7 dienom Paskutines minutes kelione. Vyra paliskiu namie, nes kita sav. diplomo gynimas. O datos pasirinkt nelabai galiu. kelione mums su vaiku - dovanu nuo mano seses..
Ciburaska kokia tu naudoji triuksmo filtravimo programele?