Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

Prijauciantys fotografijai renkasi cia user posted image

ANKSTESNES TEMOS APIE FOTOGRAFIJA
1 dalis istrinta
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis
6 dalis
7 dalis
8 dalis
9 dalis
10 dalis
11 dalis

Musu moksliukai, naujokai prasom jungtis mirksiukas.gif 

Agneza          Pentax K10D
ajas               Nicon D200 +Nikkor 18-200 f/3.5-5.6
Bilekas           Panasonic DMC-FZ30
Baubazz         Nikon D70 + nikkor 28-100 f3.5-5.6
bite maja        Nikon D50
Cameja         Nikon E2200
californiagirl    Canon XTi body + 50mm ir sigma 17-70mm
Ceburaska      Canon EOS 400D
Dejavu          Canon PowerShot S3 IS
Elina              Sanyo HD1
Elnes
Enija
fotolama        tuo paciu,kaip ir Agneza smile.gif
gus                Canon30D + Canon 85mm (jei neklystu...)
Karbyne         Canon PowerShot A95
konkin           Nikon D40
Liepu takelis  Sony P-92
Labradoriuke  Nikon D80
lialka
Mergina        Panasonic DMC-FZ30
*Nendria*     Nikon D50
Rimulka        Sony Dslr-A100
rsaulyte        Canon EOS 350D + kitinis 18-55mm/f3.5-5.6,Sigma 105mm f/2.8 EX DG Macro
roolys            SONY DSC-H5
Sansara         Nicon D50
She               Nikon D70s
sillwio            Nikon D50+50mm 1.8 obj +AF-S VR Zoom-Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED, taip pat Sigma 18-50mm F3.5-5.6 DC
Stebukle       Sony Dslr-A100
Starburst      Canon EOS 350D
Tosk             Canon EOS 400D
VilmKa          Canon DIGITAL IXUS 60
valanda          Nikon D70 + Sigma 18-125 mm
wicked          Canon XTi +canon 17-85mm 
Will                Canon EOS 350D
wyshnia        Canon 300D + daug visokiu objektyvu mirksiukas.gif
zuvialia          Fujifilm FinePix F30

Kazkur dinge, pabege is pamoku...Prasome sugrizti user posted image
Ginija Canon EOS 350D
lauryte 26 Canon EOS 350D
Lyra Canon PowerShot S50
Pupa_uoga Canon Powershot S3
Sinuhe Nikon D50
AŠA Nikon D50
Sfinxute Canon EOS 350 D
Samanta Nikon Coolpix 4600
Ispanė Panasonic DMC-FZ5
primavera Sony Cyber-shot DSC-N1
Paranormali Pentax ISDL
Lindra KONICA MINOLTA dimage Z6
kristina-buziene Fujifilm S 5500
Rudaake Fujifilm S6500

Ka nors pamirsau?rekit wink.gif
Visi namu darbai cia: pas Bite mirksiukas.gifNAMU DARBAI

Mokomes toliau photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 01 birželio 2007 - 01:30
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 01, 03:14)
Pas mane kaip ir pas ciburaska nuotraukose vaikai, vaikai ir dar karta vaikai biggrin.gif  O kai vaikai paparaciu nebemegsta, tai sunkiau pasidare doh.gif

o pas mane katinai lotuliukas.gif žodžiu, kas ką turim po ranka, tą ir fotkinam.

Žuviala, kol radau tą saulę lydintį žmogelį doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geriau žiūrisi gal antra nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 06 01, 07:15)
zuvialia, man pirmos trys fainai ziurisi, bet jau cigonu taboras ryskiai kazkur i kaire nuplauks  lotuliukas.gif

Zuvialia, sutinku su ajas drinks_cheers.gif
Man labiausiai patinka antra nuotrauka wub.gif Pirmoje nuotraukoje zmogena iskart pamaciau biggrin.gif
Atsakyti
Mes turim spausdintuva Epson Stylus Photo R800 ir visas norimas nuotraukytes spausdinam tik namie. Sutinku, kad dazu suvalgo nemazai (bet ir netaupom, kaip kai kurios laboratorijos... cool.gif ), bet man "naminiu" nuotrauku kokybe laaaaabai thumbup.gif
p.s. jau ne pirmi metai, bet kol kas niekas neisbluko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 01, 07:27)
o pas mane katinai  lotuliukas.gif žodžiu, kas ką turim po ranka, tą ir fotkinam.

drinks_cheers.gif
O jei dar prie tu katinu ir vaiki turetum thumbup.gif Mano vaikiai baigia ausis iszysti kaip nori suniuko, ar kaciuko...o as 4-am vaikui nepasiruosus doh.gif

Cia keletas nuotrauku kritikai ir gal namu darbams(jei nieko gero iki sekmadienio nenufotkinsiu)...paprastos, "namudines" nuotraukos...

"Ziurekit, lektuvas...", ISO 400, F6.3, 1/1250s
user posted image

user posted image

Ledai tai skanus, alia va mama fotografuoja tai reikia veideli "pataisyti", ISO 200, F6.3, 1/250s
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 05 31, 22:39)
o kaip paskuj jas visas sulyginti. PVZ. krioklys ir nešvarūs skalbiniai smile.gif)
Reikėjo sakyt - pyškinat neplautus indus, o mes tada vertinsim, foto kokybę ir pan.
O kai tema bilekas, tai bilekas ir gaunasi smile.gif
vieta graži foto nebloga gal. bet man lyg su kompozicija kažkas negerai, ar tai kranto per daug ar tai vandens, ar vanduo vietom per daug baltas. Lyg neužbaigtas būtų.

Bilekaip ir lyginsim biggrin.gif Fotografuojam bet ka, dedam cia, renkam geriausia pagal mano minetus aspektus.

QUOTE(ciburaska @ 2007 05 31, 22:43)
sillwio, sunku pasakyti... Man grazu kai tokio tipo vaizdeliai tarsi "reminami" ar krantu, ar medzio saku, ar idomiu zoliu, ar tureklu, ar akmenu, kazko...  ar zvelgiama tarsi pro tokio tipo objektus... Nemoku paaiskinti... Bet cia mano subjektyvi nuomone. Taip graziau man... Nuotrauka miela... jau sakiau...

Supratau ka turi omeny. Kita karta budamas ten bandysiu "iremint". Aciu.

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 01, 02:14)
Sillwio, fainas upeliukas, ner prie koprikibti mirksiukas.gif

Dekoju.

QUOTE(zuvialia @ 2007 06 01, 02:28)
silwio,tavo foto-paveiksliukas 4u.gif ,tik vat gal is kaires vandens bisky kirptelt bandyciau..Tiesa,o ka turejai minty rasydamas,kad D-Lithing programa superine?Naudojai ja sioje foto? unsure.gif labai labai aiskiai ten viska tavo nuorodoj raso  thumbup.gif
Tiesa,silwio,gera klausima berods dejavu uzdave.Y ka  tures but atsizvelgta balsuojant?
ytariu nelabai  'Y TEMA' ,silwio?a?ne skalbiniai..ne indai,ale vistiek.prie pamoku sedejau,vadinas  biggrin.gif

D-lighting yra superine programos Capture NX funkcija - ji sugeba smagiai "istraukti" seselius neliesdama sviesiu tonu. Taisant tik ekspozicija, visa nuotrauka "sviesinama" vienodai, t.y. "istraukus" seselius isdeginsi dangu arba atvirksciai. Cia ji naudota nebuvo.
I technine puse. Kazkada minejau jau. Ryskuma, ekspozicija ir visa kita istorija su geografija smile.gif
"Y TEMA", nes tema laisva.

QUOTE(zuvialia @ 2007 06 01, 03:15)
sita siektiek raibsta akyse,bet turiu klausima,su islaikymu ar ce gali but viskas gerai,ar jau ce zenklas,kad eit gult?Tiesa,visi nors siektiek pavyke kadrai gavosi vadovaujantis 2sek silwio metodu  4u.gif

Zenklas, kad reikia eit gult lotuliukas.gif Panasu, kad arba tu arba laivas judejo ir cia 2 sekundes buvo per daug. Bandymas geras.

QUOTE(ajas @ 2007 06 01, 07:32)
Mes turim spausdintuva Epson Stylus Photo R800 ir visas norimas nuotraukytes spausdinam tik namie. Sutinku, kad dazu suvalgo nemazai (bet ir netaupom, kaip kai kurios laboratorijos...  cool.gif  ), bet man "naminiu" nuotrauku kokybe laaaaabai  thumbup.gif
p.s. jau ne pirmi metai, bet kol kas niekas neisbluko  smile.gif

Idomu g.gif Reiks pasiziuret tavo Stylus'a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 01 birželio 2007 - 08:30
Graziu nuotraukeliu pridejot.
Mano motyvas arba vaikis (nors bega jis nuo tos "Kammera") arba zole pro langa lotuliukas.gif Savaitgali dar pabandau idejas realizuoti. Turiu siokiu tokiu sumastymu.
Arba fotkinsiu pusrytine avizu kose smile.gif

Californiagirl, vaikuciai labai mieli (tik vyresneliui kirpciukus pakirpciau smile.gif ).

Zhuviala, patiesink savo cigonus. Saulelydziai man patinka.

Sillwio, va tame ir beda su peizazais. Gal didesnio krioklio ieskoti reikejo lotuliukas.gif Arba koki grazu lapa i vandeny imesti (paciame priekyje). Bet techniskai viskas labai thumbup.gif

O kam jus tas nuotraukas tokiais kiekiais spausdinat? Maniskes visos sudetos isorineje atminties ploksteje.
Atsakyti
labas. buvau pradingus, nes atostogavom blush2.gif gal galit pasakyt, kokia tema šios sav... naujo folderio nėr namų darbų albume, o ieškot laiko neturiu, mano zuikis susirgo verysad.gif gal netyčia sakau, kažką per atostogas "į temą"busiu nutraukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 01, 09:16)
labas. buvau pradingus, nes atostogavom  blush2.gif gal galit pasakyt, kokia tema šios sav... naujo folderio nėr namų darbų albume, o ieškot laiko neturiu, mano zuikis susirgo  verysad.gif gal netyčia sakau, kažką per atostogas "į temą"busiu nutraukus  blush2.gif

Tikrai busi, nes tema laisava smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 01, 09:53)
Tikrai busi, nes tema laisava smile.gif

mokykloje per dailės pamokas šios temos labiausiai nekęsdavau lotuliukas.gif doh.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 01, 09:56)
mokykloje per dailės pamokas šios temos labiausiai nekęsdavau  lotuliukas.gif  doh.gif dėkui  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ech tos moterys. niekad neatspesi lotuliukas.gif nei kiausiniai, nei saule, nei ugnis netinka. laisva tema irgi netinka. niekaip neitiksi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif

Nepatikesit, bet man labai pasiseke ir mes rytoj isskrendam i Kipra 7 dienom thumbup.gif Paskutines minutes kelione. Vyra paliskiu namie, nes kita sav. diplomo gynimas. O datos pasirinkt nelabai galiu. kelione mums su vaiku - dovanu nuo mano seses..

Ciburaska kokia tu naudoji triuksmo filtravimo programele?
Atsakyti