Asmeniškai man tokio žalsvumo plytelės tikrai atrodo "šiltai". Nors buvau pas draugę, tai jos naujų statybų bute vonios sienos juodomis plytelėmis išlotos, grindys - tamsiai rudos su ornamentu. Nu, kaip gražu, atsižiūrėt negalėjau! Tik esu girdėjusi, kad juodoms plytelėms labai didelės priežiūros reikia, kad kiekvienas vandens lašas matosi Bet juk ir šviesias reikia valyti
cia labai idomu,tik aisku ne musu namuciams toks,bet labai linksma
o va cia man nerialiai grazu
QUOTE(vida/d @ 2007 07 09, 12:27)
cia labai idomu,tik aisku ne musu namuciams toks,bet labai linksma
QUOTE(mamuke68 @ 2007 07 09, 10:27)
Aš dėl grindų irgi svarstau, bet renkuosi tarp oranžinio ir geltono varianto. Juk baltų grindinių nėra ,tik oranžinės arba geltonos, na dar mėlynos arba žalios, bet jau čia prie kitos, žalios spalvos.
o kurios ten geltonos buvo vargelis jau nzn ka daryt
QUOTE(Vijurka @ 2007 07 09, 10:41)
Asmeniškai man tokio žalsvumo plytelės tikrai atrodo "šiltai". Nors buvau pas draugę, tai jos naujų statybų bute vonios sienos juodomis plytelėmis išlotos, grindys - tamsiai rudos su ornamentu. Nu, kaip gražu, atsižiūrėt negalėjau! Tik esu girdėjusi, kad juodoms plytelėms labai didelės priežiūros reikia, kad kiekvienas vandens lašas matosi Bet juk ir šviesias reikia valyti
pas mane bute dabar yra juodos plyteles,nu tai jau tikrai kad lasai visi matosi,valyt ir valyt reik jei nenuvalai tai tuoj balti taskai lieka
graziu plyteliu uztikau internete
QUOTE(kusachius @ 2007 07 09, 18:14)
man tai tik kriaukle paskutineje nuotraukoje
o plyteles visos per daug margulynas, ir kazkas man te to jose
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 10, 13:27)
man tai tik kriaukle paskutineje nuotraukoje
man irgi perdaug margos
Sveikos,
noriu jūsų paklaust į ką reik atkreipti dėmesį renkantis dušo kabiną.
Gal ir praleidau, nes ne visą temą perskaičiau
Sveikutes Noriu irgi pasidalinti patirtimi del vonios, remontuojames visa buta, tai nuo A iki Z viska keitem, susidejom i vonia zalsvas plyteles, negaliu atsidziaugt kaip graziai atrodo
del tamsiu plyteliu, tai tikrai grazu ir prabangiai atrodo, bet ir prieziuros reikalauja, dazniau plaut, kad visada graziai atrodytu
del tamsiu plyteliu, tai tikrai grazu ir prabangiai atrodo, bet ir prieziuros reikalauja, dazniau plaut, kad visada graziai atrodytu