Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

PUka 4u.gif Grazu, elegantishka, skoninga thumbup.gif Jei patinka tokios splavos, manu tikrai neprasausi, be to neturetu atsibost ilgainiui sios spalvykes drinks_cheers.gif
O kas gamyntojas? Kokia kaina kv.m? ax.gif
Atsakyti
o kaip tas? tik truputi isdestyciau kitaip g.gif ... ir lenkiskos cia unsure.gif
labai patiko sios kolekcijos grindines plitutes wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Elis@a @ 2007 06 27, 21:55)
PUka 4u.gif Grazu, elegantishka, skoninga thumbup.gif Jei patinka tokios splavos, manu tikrai neprasausi, be to neturetu atsibost ilgainiui sios spalvykes drinks_cheers.gif
O kas gamyntojas? Kokia kaina kv.m? ax.gif

Muresta prekiauja RAKO Ceku produkcija , kaina vidurkis 60Lt, nes paprastos plyteles 50 Lt dekorai po 70-80Lt
Papildyta:
visa laika iki siol labai norejau geliu motyvu plytelese, bet kai pradejom ieskoti radom kelias kolekcija Irise, o kai pamaciau kainas paveikslu-plytku blink.gif kur net 1000 Lt siekia aciu nebereikia, o dvarcioniu pirmas zvilgsnis labai grazu, bet as asmeniskai po kurio laiko pavargciau nuo tokiu spalvu. O kur pigesnes tai ir tos gelytes labai prastos.
Tiesa dar Irise labai grazios yra su kriaukliu motyvais TAU ceramica wub.gif
Atsakyti
Man tai is antro paveiksliuko labiau patiko, jei dar tos sviesios grindu be rastu butu, tai man dar graziau butu.
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 06 27, 21:23)
Kaip jums si kolekcija

Grazu ir vienam ir kitam paveiksliukyje, bet jei man reiketu rinktis rinkciausi antraji wub.gif
Atsakyti
Na as tai net nezinau kurias pasirinkciau g.gif
Pirmas tiktu prie sviesaus klasikinio, siek tiek barokinio, su pretenzija i prabanga interjero, kur vyrauja pastelines spalvos, panaudoti aukso spalvos dekoro elementai. Ir mano supratimu neturetu but medzio, metalo ir moderno.

Antras, manyciau tiktu jei namuose parketas, gal net tamsus baldai, nemazai medzio, tamsios durys. Jei tai bus daugiau minimalistinis interjeras. Tada jis neiskrys is bendro konteksto.
Jei netureciau kito pasirinkimo, pasirinkciau 2, butu lengviau suderint VISO buto interjera, detales.
Atsakyti
PUka, gražūs abu variantai. Man irgi dekorai su gėlėmis patinka wub.gif, todėl rinkčiausi pirmą variantą, tik ant sienų naudočiau daugiau šviesios spalvos. Nors reikia gyvai matyti, nuotraukose dažnai kitaip atrodo. Rako yra čekų gamintojas. Mačiau kitokias čekiškas plyteles parduotuvėje Basanavičiaus g. ir pašiurpau nuo jų dydžių nevienodumo - ten visas stendas išklijuotas, tai labai gerai matosi, kokie skirtingi gaunasi tarpeliai doh.gif. Bent jau toj kolekcijoj, kurią žiūrėjau unsure.gif.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 06 27, 17:02)
idomios, truputi juokingos italu dizaino vonios hihihi.gif

user posted image  user posted image

sita ne italu, bet man labai grazi...  rolleyes.gif tik kad dydis, kaip viso mano kambario  g.gif
user posted image

schmoll.gif nepatinka man ju dizainas
Atsakyti
pasiguosiu.... verysad.gif vakar pagaliau nusipirkom plytka vonios kambariui-bus oranzavai-geltona, ir virtuvei, o dar reik tulikui ir dusui...tai taip fantzazijos truksta g.gif g.gif nezinau ko noriu verysad.gif vyras sako davai tulika darom koki zalia...galvojau apie ta nauja Dvarcioniu kolekcija,ale kai as nemegstu tu aki rezinaciu spalvu, tai bijau kad ra ju zalia atsibos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 06 25, 17:13)
Tai tą žinau, man įdomu ar tinka 220 dėl vonioj esančios drėgmės  g.gif Vienas elektrikas vienaip sako, kitas antraip mastau.gif  unsure.gif

Ne nuo to prilauso ar 220 ar 12V, esmė yra šviestuvo hermetiškume mirksiukas.gif .
Yra toks dalykas kaip apsaugos klase IP, kuri turėtų būti ne mažiau IP44, o tai reiškia, kad šviestuvas apsaugotas nuo vandens purslų, drėgmės ir panašiai. Tiek kad kuo IP didesnė, tuo ir kaina šviestuvo didesnė, o ir pasirinkimas dizaino srityje ne koks unsure.gif Žinoma, kad realybėje montuoja ir visai paprastus šviestuvus be jokios apsaugos į vonios kambarius ir jie kuo puikiausiai tarnauja (nors gal iki tam tikro laiko rolleyes.gif ) Svarbiausiai į dušinė neimontuokit be apsaugos, nes tikrai susprogs
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2007 06 28, 09:46)
Ne nuo to prilauso ar 220 ar 12V, esmė yra šviestuvo hermetiškume  mirksiukas.gif .
Yra toks dalykas kaip apsaugos klase IP, kuri turėtų būti ne mažiau IP44, o tai reiškia, kad šviestuvas apsaugotas nuo vandens purslų, drėgmės ir panašiai. Tiek kad kuo IP didesnė, tuo ir kaina šviestuvo didesnė, o ir pasirinkimas dizaino srityje ne koks  unsure.gif Žinoma, kad realybėje montuoja ir visai paprastus šviestuvus be jokios apsaugos į vonios kambarius ir jie kuo puikiausiai tarnauja (nors gal iki tam tikro laiko  rolleyes.gif ) Svarbiausiai į dušinė neimontuokit be apsaugos, nes tikrai susprogs

Ačiū, jau sumontuoti rolleyes.gif Dušinės pas mus nėra, vonios kambarys nėr labai mažas, yra ventiliacija - manau viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 06 28, 08:49)
pasiguosiu.... verysad.gif vakar pagaliau nusipirkom plytka vonios kambariui-bus oranzavai-geltona, ir virtuvei, o dar reik tulikui ir dusui...tai taip fantzazijos truksta g.gif  g.gif nezinau ko noriu verysad.gif vyras sako davai tulika darom koki zalia...galvojau apie ta nauja Dvarcioniu kolekcija,ale kai as nemegstu tu aki rezinaciu spalvu, tai bijau kad ra ju zalia atsibos... g.gif

Sveika 4u.gif
Na jei nemegsti akiu riezianciu spalvu ir jau pripirkot gan ryskiu kaip as supratau, padaryk nors viena kampeli neutralu, kad turetum gera atsipalaidavimo kampeli mirksiukas.gif Manau su pastelinem spalvom tulike nepralosi, idek kokiu dekoru kontrastingu, arba tu paciu oranziniu, kad siek tiek rystusi su vonios spalva ir usio mirksiukas.gif
Pas mane vonia ir tulikas senam bute buvo sviesiu splavu, tai per 10 metu neatsibodo. O vat kambarius buvau padariusi ryskius, tai daba taip noriu sviesiu, ramiu spalvu. doh.gif wub.gif Nors esu spalvu megeja thumbup.gif
Tai manu zaisk su detalemis, turetu but wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, merdžinos, kaip jūs manot, jei dvi vonios sienos išdedam plytkom, o kitur natūralaus pluošto tapetais (žoliniais), kažin kaip tie tapetai laikytų g.gif Vonios kambary bus dušo kabina, visa uždara, manau labai daug drėgmės tapetams nekliūtų, gal gerai būtų g.gif Nugis gal kas bandėt taip daryt ax.gif
Atsakyti