QUOTE(PUka @ 2007 06 17, 15:33)
nieko nesuprantu, merginos ko jus kabinates del tu foto, tema juk nemokama ... pralekit pro tas nuotraukas jei jos jus taip vargina, beto jos nesikartoja tos pacios, kiekviena karta skirtingos
Man asmeniskai labai gerai ir patinka foto ikelimas i tema, juk ir kalbame apie VONIOS kambari, ruosiames remontuotis visa buta, tai man aktualu VISKAS ir kiekvienos asmenine patirtis ir interjero nuotraukos, o eiti per google ir dar rankiotis is galybes foto kam? kai man labai padeda SM tema ir jau turiu keleta foto kuriomis vadovausimes darant remonta
Man asmeniskai labai gerai ir patinka foto ikelimas i tema, juk ir kalbame apie VONIOS kambari, ruosiames remontuotis visa buta, tai man aktualu VISKAS ir kiekvienos asmenine patirtis ir interjero nuotraukos, o eiti per google ir dar rankiotis is galybes foto kam? kai man labai padeda SM tema ir jau turiu keleta foto kuriomis vadovausimes darant remonta
Pas mus irgi užėjo "remontų metas".Peržiūrėjau visą temą,ir tose nuotraukytėse tikrai radau daug idėjų,nes aktualu ir spalvų deriniai ir išdėstymas ir įvairios detalės