QUOTE(Giorgia @ 2007 06 18, 17:50)
tai as ir nesakau kad siulais
tik taip savo nuomone issakiau,kad zmones turintys pinigu ir gera skoni,samdo kad jiem viska sukurtu...pati mokiaus baldu dizaina ir zinau tikrai kiek darbo buna su uzsakymais,zinau kad tokios specialybes dabar ant bangos,bet kartais net bloga daros kai kas antras zmogus puikuojasi kad jam viska dizaineris sukure
man tavoji vonia paliko dideli ispudi tikrai labai originalu,pati susigundziau tik noreciau kazka su melsvu atspalviu,ir dar labai juokinga buvo kai prie tokio prabangaus dekoro,moteriske kazkokia nederancia spintele nusipirko,kurios net nefotkinai
tai va ta ir bandau pasakyti butu pagal savo skoni pasidarius remonta vonios tai gal prie jos stiliaus ir deretu ta spintele,o dabar kai pasisamde zinovus siuolaikinio grozio,tai matyt dar pinigu pagailejo kad viska jai suprojektuotumete tai taip ir gavosi,as issivaizduoju,kur grozis nerealus ir kur po to pagal save viska supirkta ir nederanciai sudeta....na jei daryt tai daryt viska,o ne taip kas va pinigu turiu,tegu man viena kampa sudizaineriuoja,o kita tai jau kaipnors pati sukursiu,absurdas
is esmes tai prtariu. Sitam konkreciam interjere mes su draugu/kolega kurem "esme" -sienas, lubas, spalvas, medziagas, o baldus ir aksesuarus rinkosi seimininke, nes pataupyt norejo. Tai daug kur gavosi nei sis nei tas. Vonios spinteles kampas matosi, bet nesimato viso "grozio"
todel as irgi uz tai, kad jei jau samdai dizaineri, tai nuo pliku sienu iki baldu visu ir uzuolaidu, bet reikia su dizaineriu irgi dirbti, papasakoti ka megsti, ko tikiesi, kaip gyveni. Viena is dabartiniu uzsakoviu man atsiunte net muzikos kokios klausosi pati
atsiprasau, truputi jau cia offtopic