Zuiqti, aš jau nebežinau, kas man pačiai patinka . Ir vyro irgi gaila, jei turės užsimerkęs į vonią eiti, kad nematytų plytelių . Nors tikina, kad prie visko galės priprasti . Bet aš norėčiau, kad iš karto patiktų. Net pagalvoju, gal ieškotis kitų plytelių .
QUOTE(Saja @ 2007 06 18, 12:14)
Zuiqti, aš jau nebežinau, kas man pačiai patinka . Ir vyro irgi gaila, jei turės užsimerkęs į vonią eiti, kad nematytų plytelių . Nors tikina, kad prie visko galės priprasti . Bet aš norėčiau, kad iš karto patiktų. Net pagalvoju, gal ieškotis kitų plytelių .
tai taviskiui sitos plytkos nepatinka? as galvojau kad jis visiems aplinkiniams itikti nori
Sunku ir mums buvo išsirinkti plyteles. Jau maniškis pareiškė, kad daryčiau kaip noriu, jam bus gerai. Bet matau, kad jam nelabai patinka, tai nenoriu ir aš savanaudiškai elgtis. galiausiai kaip smagu buvo išgirsti, kad ir jam patinka tos pačios plytelės, kaip ir man.
O šiaip tai pastoviai vienam tas patinka, kitam - kitas. Tada sakom stop ir ieškom visai kito varianto, kad nė vienas neliktumėm nepatenkintas.
O šiaip tai pastoviai vienam tas patinka, kitam - kitas. Tada sakom stop ir ieškom visai kito varianto, kad nė vienas neliktumėm nepatenkintas.
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 18, 12:18)
tai taviskiui sitos plytkos nepatinka? as galvojau kad jis visiems aplinkiniams itikti nori
Nepatinka . Ne tai kad labai nepatinka, bet nepatinka. O jei ir aplinkiniai nepuola girti, tai dar labiau nepatinka .
Papildyta:
QUOTE(Aikutė @ 2007 06 18, 12:25)
Sunku ir mums buvo išsirinkti plyteles. Jau maniškis pareiškė, kad daryčiau kaip noriu, jam bus gerai. Bet matau, kad jam nelabai patinka, tai nenoriu ir aš savanaudiškai elgtis. galiausiai kaip smagu buvo išgirsti, kad ir jam patinka tos pačios plytelės, kaip ir man.
Vat ir aš norėčiau, kad abiem patiktų . Gerai dar, kad kambariuose ir aš noriu ramesnių spalvų, tik vat voniai užsimaniau ko nors įdomesnio .
QUOTE(Saja @ 2007 06 18, 11:14)
Zuiqti, aš jau nebežinau, kas man pačiai patinka .
man jau nuo plyteliu irgi stogas vaziuoja i savaites pabaiga kaip ir turi plytelcikas ateiti, o as plytkiu tai dar neturiu kasdien pardes sukuoju ir nieko turiu tik grindu plyteles, tai saku blogiausiu atveju teks plytelcikui no grindu pradeti o juk reiktu nuo sienu link grindu eiti
QUOTE(Aikutė @ 2007 06 18, 12:09)
Okkey, tai paskubėk, nes mes per 3 vietas kol susipirkom tos pačios rūšies plyteles, kiek nervų kainavo, vienur dekoro neturi, kitur tiek plytelių neturi ir tt. Pagaliau plytelės namie, tik klijuot dar nepradeda, bet šią savaitę jau turėtų.
skubu skubu, bet jau depresucha kokia nuo tu plyteliu man jau, tai shakes
Patarkit kur dar ieskot plyteliu - Muresta, aparici, dvarcioniu keramika jau aplankem. Murestoj lyg ir radom viena varianta...
ieskom tokio tipo plyteliu http://www.villeroy-...=...=sk&sid=930 tik baltos- juodos spalvos. 3 sienos bus baltos, o ketvirtoji juoda su baltais ornamentais.
ieskom tokio tipo plyteliu http://www.villeroy-...=...=sk&sid=930 tik baltos- juodos spalvos. 3 sienos bus baltos, o ketvirtoji juoda su baltais ornamentais.
QUOTE(okkey @ 2007 06 18, 13:15)
skubu skubu, bet jau depresucha kokia nuo tu plyteliu man jau, tai shakes
Depresuokime kartu!
QUOTE(egle_83 @ 2007 06 18, 13:25)
Patarkit kur dar ieskot plyteliu - Muresta, aparici, dvarcioniu keramika jau aplankem.
Dar yra Linea, Eurotopas (jame dar aš pati nebuvau), Iris, Senukai, Hansa plytelių turgus...
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 17, 18:47)
Ok pasinaudosiu tavo patarimu
nesinaudok, tam ir yra sitas skyrelis, kad padiskutuoti, foto aptarti..dek kiek tik rasi, kiekvienas atsirenka tai kas jam patinka, gal nereikia nauju forumo salygudiktuoti, ka deti ir kur?
QUOTE(Saja @ 2007 06 18, 13:17)
Depresuokime kartu!
Dar yra Linea, Eurotopas (jame dar aš pati nebuvau), Iris, Senukai, Hansa plytelių turgus...
o zinai kai dar pagalvoji kad laukia dazus sienoms parinkti, tapetus ir pan, isvis bloga pasidaro
Mergaitės, nedepresuokit Kai pagalvoju, kad didžiausi mano rūpesčiai - remontas, tai net kažkur širdies kamputy gera pasidaro, kad tik tokios tos problemos. Ne amžini tie remontai, pabaigsim ir gyvensim gražiai ir ramiai (bent jau iki kito remonto )
Beje Hasa plytelių turgum labai nusivyliau Nieko ten gražaus neradau, visai
Linejoj gražu, nu bet kainos
Aš tai jau beveik visas plytkas turiu Tik dar ant laiptų vedančių į vonią reikėtų išsirinkti, gal kur matėt gražių laiptams skirtų plytkų ?
Beje Hasa plytelių turgum labai nusivyliau Nieko ten gražaus neradau, visai
Linejoj gražu, nu bet kainos
Aš tai jau beveik visas plytkas turiu Tik dar ant laiptų vedančių į vonią reikėtų išsirinkti, gal kur matėt gražių laiptams skirtų plytkų ?