Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Danuška @ 2007 06 17, 19:51)
O tai kaip pvz. aš blush2.gif  unsure.gif Nu dėl manęs keletą, a?  mirksiukas.gif
Po netą naršyt gali, jei laiko turi marias ir žinai ko konkrečiai nori ir kai jau reikia. O man remontai oi dar kaip toli, tai aš va iš čia ir iš jūsų visų pasamprotavimų ir patirties savo taupyklėlę pildau aciuks.gif

O koks konkreciai stilius tave domina?
Atsakyti
kusachius labai patiko jusu kurta vonia (bent jau kiek matosi foto tongue.gif ) ... o gal yra daugiau nuotraukyciu to spacios vonios? o jus tuo taip sakant tuo uzsiimate?
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 17, 19:57)
O koks konkreciai stilius tave domina?

matai mes turime patalpą, kur anksčiau buvo kambarys apie 10kv. jame jau atitvėrėm patalpą tualetui, tai va likusiame plote kada nors įsirengsim vonios kambarį, kur planuojame pastatyt kampinę vonią ir dušo kabiną, nu be abejo kriauklę. Bet reikalas tame, kad patalpos forma stačiakampė ir priešais duris yra langas , o atitverta patalpa dar užėmė vieną kampą, palikdama nišą. Liko 3 laisvi kampai. O forma - panaši į "L" (labai plačiu apatiniu brūkšneliu, jei suprantamai išsireiškiau). Nu ir va... ieškau ax.gif sau artimo varianto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 06 15, 16:07)
Niekaip neapsisprendžiame dėl plytelių išdėstymo doh.gif. Kuris variantas jums gražesnis? g.gif Taip pat prašau pasakyti ir jeigu joks negražus  ax.gif aciuks.gif

kaip kažkas rašė, pas mane būtų 4tas variantas... nes tie mirgu margu tai man schmoll.gif

QUOTE(kusachius @ 2007 06 16, 15:06)

va vonios kampas tai super, bet kur klozetas tai per daug prikrauta visko schmoll.gif

mes savo ilgoj ir siauroj vonioj nusprendėm nedėt nieko lotuliukas.gif padarysim bortelį per plytą.. apklėjinsim tom pačiom plytkom ir bus dušo kabina metras ant 1.3m bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 16, 18:16)
pinigus uz tai gaunu  hihihi.gif

Jėga, kad tokių cool nuotraukų nereikia ieškot kažkur užsieniniuose saituose, o galima čia rasti ir prisitaikyti visokiems skoniams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pirmyn, išprotėjusi, kuo daugiau nuotraukų, tuo fainiau drinks_cheers.gif , o kam nepatinka, tegu nelandžioja į šitą temą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 06 17, 23:29)
kusachius labai patiko jusu kurta vonia (bent jau kiek matosi foto  tongue.gif  ) ... o gal yra daugiau nuotraukyciu to spacios vonios? o jus tuo taip sakant tuo uzsiimate?

aciu, labai smagu kad jums patiko aciuks.gif daugiau nuotrauku is tos vonios neturiu...
uzsakove nusipirko spintele kriauklei, kuri mano manymu viska gadina, tai nefotografavau net tos puses
as, taip sakant, interjero dizainu uzsiemu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 06 15, 16:07)
Niekaip neapsisprendžiame dėl plytelių išdėstymo doh.gif. Kuris variantas jums gražesnis? g.gif Taip pat prašau pasakyti ir jeigu joks negražus  ax.gif aciuks.gif

Ačiū visoms, kas parašė savo nuomonę! Rezultatai: už pirmą variantą - 5 balsai, už antrą - 0 balsų, už trečią - 3 balsai. mastau.gif Dar dviem nepatiko visai... O vyras bamba - jei būtų neutralios rusvos plytelės, visiems patiktų biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 06 17, 21:52)
as, taip sakant, interjero dizainu uzsiemu  ax.gif

toki dizaina ir paciom galima susikurti,man tai asmeniskai nepatinka kai kitas zmogus(dizaineris)tau sukuria namus,man patinka viska daryt pagal save,derint savaip,kurti to ko ne pas visus galima rasti,juk kiekvienas skonis yra individualus,ir niekada nenoreciau kad man kazkas kazka sukurtu,taip patarimo kartais reikia,bet tik tuo atveju kad patartu ar taip daryti praktiska ar ne,bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 06 17, 23:52)
Ačiū visoms, kas parašė savo nuomonę! Rezultatai: už pirmą variantą - 5 balsai, už antrą - 0 balsų, už trečią - 3 balsai. mastau.gif Dar dviem nepatiko visai... O vyras bamba - jei būtų neutralios rusvos plytelės, visiems patiktų biggrin.gif.

Vyrams byle pabambėt. Maniškis nustojo, kai pasiūliau jam pačiam viską galvoti ir organizuotis lotuliukas.gif
O aš irgi už pirmą. Man kuo neutraliau tuo geriau. Ryškius galima šiaip kilnojamus akcentus (dekoracijas) pasistatyt. O plytelės - tik neįkyrios, nes juk po metų nebus jokio noro darytis remonto iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 06 15, 15:07)
Niekaip neapsisprendžiame dėl plytelių išdėstymo doh.gif. Kuris variantas jums gražesnis?

na is tikro irgi nei vienas nera kad jau super super blush2.gif bet is pasiulytu rinkciausi pirmaji 4u.gif 4u.gif kiti man per margi 4u.gif
Atsakyti
SoJa, okkey, ačiū už nuomonę! 4u.gif Dėl ryškumo - atsimenu, kad šioje temoje kažkas pasakė, kad vonia - tai vienintelė vieta namuose, kur galima padaryti ryškiau, negu kitur. Na ne taip ilgai mes ten užsibūname smile.gif. Aišku, kas per daug, tas nesveika rolleyes.gif.
Atsakyti
Saja, o ties kuriuo varijantu pati apsitojus esi? bigsmile.gif seip tai daryk taip kaip pati nori, tu ten praleisi daugiausia laiko ir maziau klausyk to vyro.. kiba visi jie toki g.gif nori itikti visiems doh.gif taigi tavo namai o ne aplinkiniu tongue.gif
Atsakyti