Va cia man patiko tos "tigrines'' plyteles, idomiai iskliuotos bet taip ir nesupratau ar cia vonia ar dusas?
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 16, 14:53)
O cia mano kukli, bet man laaaaabai grazi vonia
cia fotkinta tada, kai plyteles dar buvo nenuvalytos dabar tingiu perfotofrafuoti
cia fotkinta tada, kai plyteles dar buvo nenuvalytos dabar tingiu perfotofrafuoti
Aha gražu
QUOTE(kusachius @ 2007 06 16, 15:06)
pora nuotrauku is realybes mes su draugu vienam bute priprojektavom tokia vonia (beveik viskas -is "senuku")
Labai fainas apšvietimas super tikrai fainai atrodo
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 16, 16:05)
Va cia man patiko tos "tigrines'' plyteles, idomiai iskliuotos bet taip ir nesupratau ar cia vonia ar dusas?
Man ir įdomus kas čia?O atrodo tai gražiai,man su tokia egzotika.
isprotejusi, galima tau kalausimeli? kokiu tikslu tu cia dedi tas nuotraukas viena po kitos? neturi ka veikti? seip tai suprantu kai zmogus perziuri belekiek tu fotkiu ir pamates kazka ispudingo parodo, bet kai tau cia kas antras rastas vaizdas patinka ir tu ji ikeli iskart cia, tai rimtai nesuprantu kame cia prasme? rimtai neturi ka veikti?
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 16, 17:23)
isprotejusi, galima tau kalausimeli? kokiu tikslu tu cia dedi tas nuotraukas viena po kitos? neturi ka veikti? seip tai suprantu kai zmogus perziuri belekiek tu fotkiu ir pamates kazka ispudingo parodo, bet kai tau cia kas antras rastas vaizdas patinka ir tu ji ikeli iskart cia, tai rimtai nesuprantu kame cia prasme? rimtai neturi ka veikti?
pinigus uz tai gaunu
QUOTE(Saja @ 2007 06 15, 16:07)
Niekaip neapsisprendžiame dėl plytelių išdėstymo . Kuris variantas jums gražesnis? Taip pat prašau pasakyti ir jeigu joks negražus
Aš dėčiau pirmą, o pagyvinčiau su ryškiai salotinėm žvakidėm, vazom, džiovintom gėlėm, ryškiais rankšluosčiais, chalatu ir pan. Aš galvoju, kad kai vonia yra kelių spalvų, paskui pridedi dar visko (kad ir skalbinių dėžę), tai pasidaro mirgu margu, na nebent tau patinka taip, nes man dabar tai tokių ramių ir subtilių spalvų metas .
Dar kai turėjau vonioj baltas grindis, tai keiksnojausi, kiekvienas nukritęs mano plaukas matydavosi, o dar juodą katę turiu, tai . Bet dabar irgi darysiu šviesią sau vonią .
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 16, 17:23)
nieko nesuprantu, merginos ko jus kabinates del tu foto, tema juk nemokama ... pralekit pro tas nuotraukas jei jos jus taip vargina, beto jos nesikartoja tos pacios, kiekviena karta skirtingos
Man asmeniskai labai gerai ir patinka foto ikelimas i tema, juk ir kalbame apie VONIOS kambari, ruosiames remontuotis visa buta, tai man aktualu VISKAS ir kiekvienos asmenine patirtis ir interjero nuotraukos, o eiti per google ir dar rankiotis is galybes foto kam? kai man labai padeda SM tema ir jau turiu keleta foto kuriomis vadovausimes darant remonta
QUOTE(PUka @ 2007 06 17, 15:33)
nieko nesuprantu, merginos ko jus kabinates del tu foto, tema juk nemokama ... pralekit pro tas nuotraukas jei jos jus taip vargina, beto jos nesikartoja tos pacios, kiekviena karta skirtingos
Man asmeniskai labai gerai ir patinka foto ikelimas i tema, juk ir kalbame apie VONIOS kambari, ruosiames remontuotis visa buta, tai man aktualu VISKAS ir kiekvienos asmenine patirtis ir interjero nuotraukos, o eiti per google ir dar rankiotis is galybes foto kam? kai man labai padeda SM tema ir jau turiu keleta foto kuriomis vadovausimes darant remonta
Visiškai pritariu Kai tiksliai nežinai ko nori - visa info naudinga
Nu **** nesikeikus ir vel jus apie tas nuotraukas, nu atsikniskit jus, jau net bloga darosi beskaitant, nuolatiniai priekaistai NUSIBODO Isprotejusi tu maladec Nedeliok daugiau tu nuotrauku ir bus ramu Paskui pacios prasys
QUOTE(Raspberry @ 2007 06 17, 19:23)
Nedeliok daugiau tu nuotrauku ir bus ramu
Ok pasinaudosiu tavo patarimu
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 17, 19:47)
Ok pasinaudosiu tavo patarimu
O tai kaip pvz. aš Nu dėl manęs keletą, a?
Po netą naršyt gali, jei laiko turi marias ir žinai ko konkrečiai nori ir kai jau reikia. O man remontai oi dar kaip toli, tai aš va iš čia ir iš jūsų visų pasamprotavimų ir patirties savo taupyklėlę pildau