Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 16, 08:58)

penktoji foto patiko kriaukle  wub.gif grazu, bet..... tokia isigyjus, isigysi ir amzina beda  verysad.gif  pas mus, maisytuvai "apsinesa", kuriuos nespeju valyti  doh.gif o ka jau apie tokia kriaukle kalbeti unsure.gif

Nesupyk, tik norejau pasakyti, kad ta kriaukle tau nebepatiktu, jei suzinotum, kad ji kinietiska rolleyes.gif . Nes pagal stiliu, tai speju, kad ji tokia ir yra .
O nuotraukos tai nezinau ar man maiso, ar ne. Pasiziuriu ir tiek. Kazkaip turiu savo nuomone ir zinau ko noriu, is paveiksliuku nesirenku ideju. Nors noretusi, kad gal butu tik kokie l. idomus projektai ideti, nors is kitos puses kas vienam idomu, kitam ne. Man patinka, kai dalinates savo patirtimi, ikeliat savo voniu, plyteliu, baldu foto. Tai kas realu, prieinama ir pritaikyta lietuviskams bustams.
Mano vonios remontas atidetas(tiksliau ne remontas, o irengimas, nes mes vonia darysim vietoj kambario doh.gif ) kol pabaigsim isores darbus per vasara. Bet tos visokios idejos pastoviai sukasi galvoj, uz tai ir cia uzsuku pasiskaitinet smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2007 06 16, 11:28)
Nesupyk, tik norejau pasakyti, kad ta kriaukle tau nebepatiktu, jei suzinotum, kad ji kinietiska rolleyes.gif . Nes pagal stiliu, tai speju, kad ji tokia ir yra .
O nuotraukos tai nezinau ar man maiso, ar ne. Pasiziuriu ir tiek. Kazkaip turiu savo nuomone ir zinau ko noriu, is paveiksliuku nesirenku ideju. Nors noretusi, kad gal butu tik kokie l. idomus projektai ideti, nors is kitos puses kas vienam idomu, kitam ne. Man patinka, kai dalinates savo patirtimi, ikeliat savo voniu, plyteliu, baldu foto. Tai kas realu, prieinama ir pritaikyta lietuviskams bustams.
Mano vonios remontas atidetas(tiksliau ne remontas, o irengimas, nes mes vonia darysim vietoj kambario doh.gif ) kol pabaigsim isores darbus per vasara. Bet tos visokios idejos pastoviai sukasi galvoj, uz tai ir cia uzsuku pasiskaitinet smile.gif .

poster_offtopic.gif Kinietiskiu prekiu yra tookiu geru, tik ,kad pas mus vezamos pigios. Kinietiska nereiskia pigi ir bloga. 50proc visu pasaulio gaminiu daroma kinijoje.
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 06 16, 10:40)
p.s. mano vonia uz visas sias idetas foto grazesne  tongue.gif  man sios foto vopse be idejos  cool.gif
    tiesa, sutinku, kad kartais tikrai galima pamatyt neblogu tavo idetu foto , bet to tikrojo tavo stiliaus tikrai nepagaunu  g.gif

Veliau idesiu savo vonios foto, tada ir "mano stiliu" suprasi biggrin.gif

p.s. AČIŪ toms, kurios mane užtaria, balioncikas jums 4u.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2007 06 16, 09:38)
Ashley, visiskai nesuprantu pagrindo kabinetis.. tarkim as randu is Isprotejusios ikeliamu foto kazkokiu ideju.. ir ne as viena randu.. Jei tu nematai nieko grazaus, tai jau cia tikrai ne Isprotejusios reikalas. schmoll.gif  O kad cia forume dar reiketu teisintis del idedamu foto tai jau yra visiskas absurdas.  doh.gif
Isprotejusi, nekreipk demesio  mirksiukas.gif

QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 16, 11:40)
Veliau idesiu savo vonios foto, tada ir "mano stiliu" suprasi  biggrin.gif
p.s. AČIŪ toms, kurios mane užtaria, balioncikas jums  4u.gif
biggrin.gif

as vis užsuku pasižiūri foto, nes ketinam remontuotis savo vonia tai ieškau ideju. Ir kad ir kaip jums butu keisciausia aš randu ju pas Išpretėjusią. Jos ikeltos foto tai modernios- siuolaikines vonios, o ne kaimiškos.
Išprotėjusi dėl foto ir toliau, o kam nepatinka tegul nežiūri.
Atsakyti
aš ir užsuku čia ne kartą ir ne du per vieną dieną,ir nė viena nuotrauka man nesutrukdė schmoll.gif Kaip tik labai gerai kad jų yra thumbup.gif Į vienas pasižiūrėjus gali galvoti,kaip pasidaryti savo vonią,į kitas-kaip niekada nedarytum biggrin.gif Vienoje nuotraukoje viena siena graži,kitoje plytelės,kitoje dar koks niekutis ir iš jų gali savo visumą susikurti 4u.gif

Ačiū Išrotėjusi,kad netingi čia darbuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 16, 12:40)
Veliau idesiu savo vonios foto, tada ir "mano stiliu" suprasi  biggrin.gif

matem gi jau tavo fotke mirksiukas.gif kam kartotis mirksiukas.gif

man tos nuotraukos irgi netrukdo, bet kas per daug tai irgi nesveika.. nu yra zmoniu kurie cia ateina info suzinoti ir kai tau aktualu, i ta tema ilendi 10 kart per diena, jei tik tiek kartu kas pasisako.. o landzioti cia 10 kart per diena kad paziureti tu fotkiu, tai nematau prasmes, kai ieskosiu ideju dizainui, tada eisiu i google.lt
Atsakyti
O cia mano kukli, bet man laaaaabai grazi vonia wub.gif wub.gif wub.gif

doh.gif cia fotkinta tada, kai plyteles dar buvo nenuvalytos doh.gif dabar tingiu perfotofrafuoti ax.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
pora nuotrauku is realybes smile.gif mes su draugu vienam bute priprojektavom tokia vonia (beveik viskas -is "senuku")
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 06 16, 15:06)

ajetau bigsmile.gif labai thumbup.gif tos lentynos ypac.. didziausia mano svajone rolleyes.gif deja, nelabai igyvendinama unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 16 birželio 2007 - 14:09
QUOTE(Saja @ 2007 06 15, 16:07)
Niekaip neapsisprendžiame dėl plytelių išdėstymo doh.gif. Kuris variantas jums gražesnis? g.gif Taip pat prašau pasakyti ir jeigu joks negražus  ax.gif aciuks.gif

1-as variantas: user posted image

išimtinai tik pirmas drinks_cheers.gif , kiti du - per daug marga, man negražu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 16, 16:08)
ajetau  bigsmile.gif  labai  thumbup.gif tos lentynos ypac.. didziausia mano svajone  rolleyes.gif  deja, nelabai igyvendinama  unsure.gif

aciu aciuks.gif
lentynos is gipskartonio, apklijuotos tom paciom plytelem.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 06 16, 15:26)
lentynos is gipskartonio, apklijuotos tom paciom plytelem.

tikrai labai graži vonia 4u.gif ir apšvietimas liuks rolleyes.gif

išprotėjusi , plytelės tikrai gražios , bet nesimato visos vonios rolleyes.gif
Atsakyti