Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Saja @ 2007 06 15, 15:07)
Niekaip neapsisprendžiame dėl plytelių išdėstymo doh.gif. Kuris variantas jums gražesnis? g.gif Taip pat prašau pasakyti ir jeigu joks negražus  ax.gif aciuks.gif

nesakysiu kad niekas negrazu, tiesiog ne mano skonio smile.gif bet labai sudomino kokia cia programa ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 06 15, 17:00)
jei is siu plyteliu , tai ta kaire pilka siena  nelabai tinka g.gif  keisciau i balta matine su biski atspalviu arba vien tik balta ..  o rinkciausi tik ne pirma varianta  4u.gif

Kairė siena ne pilka, čia tokį šešėlį programa padarė doh.gif. Kairė siena tokios pat spalvos, kaip dešinė rolleyes.gif.

QUOTE(Bomba @ 2007 06 15, 17:01)
nesakysiu kad niekas negrazu, tiesiog ne mano skonio smile.gif bet labai sudomino kokia cia programa ?  ax.gif

Dėl skonio mes su vyru irgi nesutariame - jam labiausiai patiktų rusva vonia, bet pas mus visas butas bus gelsvas-rusvas (išskyrus vaikų kambarį), tai aš noriu voniai ko nors spalvingesnio ax.gif. O programa - tai Google SketchUp. Prisikankinau aš su ja karsta.gif, kol išmokau elementarius veiksmus daryti. Iš pradžių tiesiog į Excelį įdėjau plytelių piešinukus, bet vyras pasakė, kad jis iš jų negali įsivaizduoti tikro vaizdo, jam reikia trimačio doh.gif. Ir pakišo man Google SketchUp. Tai aš Excel'io sienų plokštumas padariau kaip piešinukus, ir dėjau jas į tą programą, dar pripiešiau skalbyklę, spintelę, vonią...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 15 birželio 2007 - 16:16
QUOTE(undi @ 2007 06 15, 16:17)
pirmas variantas lygininat su kitais tai toks negyvas. o is antro ir trecio manau kad rinkciausi paskutini. nors man asmanishkai daug labiau patinka vertikalus plyteliu isdestymas nei horizontalus.

O man kaip tik pirmas variantas pats graziausias thumbup.gif wub.gif
Mano akimis zalia su oranzine "pjaunasi"
As rinkciausi tik pirmaji varianta thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi pirmas varinatas geriausias, nes kitose dviejuose tas spalvu maisymas nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Vakar klausiau dėl Hatria santechnikos. Atsakymų - 0. Tai irgi ataskymas. Tikriausiai niekas nesusidūrė ir nieko negali pasakyt. Ir už tai dėkui. smile.gif
Atsakyti
Saja, jamu 3 varianta.. pirma mintis buvo 1 varijantas.. nes ta salotine isimaisius taip biski aki reze.. bet kai akis priprato, tai 1 varijantas toks blankus patapo.. o 3, bet ne 2, del to kad ir pati labai noriu baltu grindu wub.gif ir kadangi pas mane taip pat bus morkavos isimaise, tai glaistas grindim bus morkavas wub.gif
Papildyta:
beje, jei morkavos tos gan ryskios plytkos, tai tada salotiniu atsisakyciau.. bet seip tame ka matau tai salotines tik ir duoda ta ryskuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2007 06 13, 18:36)
Noriu tavęs paklausti, koks tikslas masiškai dėti tokias neskoningas nuotraukas (nors buvo ir iššimčių)? Skonį tavo lyg ir perpratau, bet toks masinis teršimas forumo, mane trikdo. Aš duomiuosi interjerais, bet kiekvieną kartą, kuomet pamatau, kad yra naujų prirašytų žinučių ir jas visas peržiūrėjus, mane aplanko gilus nusivylimas ir erzelis, kad tiek daug beskonybės.....

poster_ban.gif Pristabdyk savo veiklą IŠPROTĖJUSI a?  4u.gif

Na tai tada pati dek kazka originalesnio, kad suprastume tavo skoni mirksiukas.gif Kritikuoti visi mokame tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 13, 15:12)

Jūs man pasakykit (be jokio pykčio), kas čia tokio įkvėpiančio, gražaus?
Išprotėjusi, pakomentuok. Nes kai, kurios nuotraukos tikrai tavo įdėtos super, tačiau, kai kurios tik šiaip "for fun".... dėkit tik tai, kas iš tiesų pačioms patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 15 birželio 2007 - 22:00
QUOTE(ashley @ 2007 06 15, 22:56)
Jūs man pasakykit (be jokio pykčio), kas čia tokio įkvėpiančio, gražaus?
Išprotėjusi, pakomentuok. Nes kai, kurios nuotraukos tikrai tavo įdėtos super, tačiau, kai kurios tik šiaip "for fun".... dėkit tik tai, kas iš tiesų pačioms patinka.

ok smile.gif

pirmoji foto idejau todel, kad patiko idomus, gal net sakyciau keistas plyteliu isdestymas, nu toks netradicinis... o tai jau yra ideja smile.gif
antroji foto patiko vonios apdaila, kiek supratau, tai apacioje yra isklijuotos plyteles, o ta kita "marmurine" dalis yra slankiojanti (o gal ir ne g.gif )
trecioji foto mintis ta, kad yra dedami apvadai, o virs ju dekoruotos plytes smile.gif
ketvirtoji foto cia kiek supratai yra fotografuotas veidrodis, bet mane uzkabino ne jis... o tos "nenormaliai" isklijuotos plyteles, o dar tos zuvytes thumbup.gif beje, kam idomu, tai tokiu zuvyciu, maciau yra pirkti Kaune "1000 plyteliu"
penktoji foto patiko kriaukle wub.gif grazu, bet..... tokia isigyjus, isigysi ir amzina beda verysad.gif pas mus, maisytuvai "apsinesa", kuriuos nespeju valyti doh.gif o ka jau apie tokia kriaukle kalbeti unsure.gif
Sestoji foto pirmiausia pasakysiu, kad man cia yra grazu... tik tas langas man "ni po delu" pacios vonios apdaila- medis, kad man yra labai keista... pati aisku taip
nedaryciau, kiek zinau medis nuo vandens brinksta... kiek supratau, tai cia yra dazytos sienos, beje "apvadai" taip pat...
Atsakyti
Ashley, visiskai nesuprantu pagrindo kabinetis.. tarkim as randu is Isprotejusios ikeliamu foto kazkokiu ideju.. ir ne as viena randu.. Jei tu nematai nieko grazaus, tai jau cia tikrai ne Isprotejusios reikalas. schmoll.gif O kad cia forume dar reiketu teisintis del idedamu foto tai jau yra visiskas absurdas. doh.gif
Isprotejusi, nekreipk demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 16, 09:58)
ok  smile.gif

pirmoji foto  nu toks netradicinis... o tai jau yra ideja  smile.gif
antroji foto patiko vonios apdaila,
trecioji foto mintis ta, kad yra dedami apvadai, o virs ju dekoruotos plytes  smile.gif
ketvirtoji foto " isklijuotos plyteles, o dar tos zuvytes  thumbup.gif  beje, kam idomu, tai tokiu zuvyciu, maciau yra pirkti Kaune "1000 plyteliu"
penktoji foto patiko kriaukle  wub.gif grazu, bet..... tokia isigyjus, isigysi ir amzina beda  verysad.gif  pas mus, maisytuvai "apsinesa", kuriuos nespeju valyti  doh.gif o ka jau apie tokia kriaukle kalbeti unsure.gif
Sestoji foto pirmiausia pasakysiu, kad man cia yra grazu...  tik tas langas man "ni po delu"  pacios vonios apdaila- medis, kad man yra labai keista... pati aisku taip
nedaryciau, kiek zinau medis nuo vandens brinksta... kiek supratau, tai cia yra dazytos sienos, beje "apvadai" taip pat...

p.s. mano vonia uz visas sias idetas foto grazesne tongue.gif man sios foto vopse be idejos cool.gif
tiesa, sutinku, kad kartais tikrai galima pamatyt neblogu tavo idetu foto , bet to tikrojo tavo stiliaus tikrai nepagaunu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2007 06 16, 08:38)
Ashley, visiskai nesuprantu pagrindo kabinetis.. tarkim as randu is Isprotejusios ikeliamu foto kazkokiu ideju.. ir ne as viena randu.. Jei tu nematai nieko grazaus, tai jau cia tikrai ne Isprotejusios reikalas. schmoll.gif  O kad cia forume dar reiketu teisintis del idedamu foto tai jau yra visiskas absurdas.  doh.gif
Isprotejusi, nekreipk demesio  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti