Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

pries metus berots toks dielogas buvo su Ieva-pieva berots, jinai labai grazias nuotraukes kele, bet kaikuriom trukde, tai tema vienu metu visiskai numire.

Visuomet atsiras nepatenkintu pikciurnu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 06 15, 11:08)
ką pasakytumėte jei šiandien sumesčiau čia pvz. 1000 nuotraukų? ar vis dar manytum kad 'nuotraukų reikia'?

Sumesk, prasau 4u.gif Gali ir 2000 nuotrauku, as vis dar nezinau ko noriu, gal pavyks tarp to 1000 kazka surasti biggrin.gif
Atsakyti
atsiprašau pradžia ne į tą temą buvo 4u.gif

man ievos pievos foto patiko cool.gif , bet aš už tai, kad čia gyvuotų realybė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yuki: 15 birželio 2007 - 14:01
QUOTE(Pegė @ 2007 06 15, 14:36)
Sumesk, prasau 4u.gif  Gali ir 2000 nuotrauku, as vis dar nezinau ko noriu, gal pavyks tarp to 1000 kazka surasti biggrin.gif

pradžiau peržiūrėk šitas 4u.gif
http://images.google... ...tart=0&sa=N

jei visas peržiūrėsi ir vis dar nežinosi ko nori - surasiu daugiau wink.gif
Papildyta:
va, čia visai įdomi idėja, kas galvoja apie vonios ir wc sujungimą, bet ką neramina mintis jog dantis reikia valytis šalia wc. ir sujungta, ir atskirta:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 15 birželio 2007 - 14:12
QUOTE(axa @ 2007 06 15, 15:11)
ir sujungta, ir atskirta:

user posted image

bet valyt doh.gif
Atsakyti
Niekaip neapsisprendžiame dėl plytelių išdėstymo doh.gif. Kuris variantas jums gražesnis? g.gif Taip pat prašau pasakyti ir jeigu joks negražus ax.gif aciuks.gif

1-as variantas: user posted image

2-as variantas: user posted image

3-as variantas: user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 15 birželio 2007 - 15:09
QUOTE(Saja @ 2007 06 15, 16:07)
Niekaip neapsisprendžiame dėl plytelių išdėstymo doh.gif. Kuris variantas jums gražesnis? g.gif Taip pat prašau pasakyti ir jeigu joks negražus  ax.gif aciuks.gif

1-as variantas: user posted image

2-as variantas: user posted image

pirmas variantas lygininat su kitais tai toks negyvas. o is antro ir trecio manau kad rinkciausi paskutini. nors man asmanishkai daug labiau patinka vertikalus plyteliu isdestymas nei horizontalus.
Atsakyti
Niekaip neapsisprendžiame dėl plytelių išdėstymo doh.gif. Kuris variantas jums gražesnis? g.gif Taip pat prašau pasakyti ir jeigu joks negražus  ax.gif aciuks.gif

as rinkciausi pirma, man jis visai ramus ir jaukus atrodo, tik nezinau del grindu, nes ju baltu nenoreciau g.gif

O kas del foto temoje, tai man jos nemaiso, kad jei ir sukeltos grazios foto be komentaru, ir nera ju cia sukeliama tiek daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 06 15, 16:17)
pirmas variantas lygininat su kitais tai toks negyvas. o is antro ir trecio manau kad rinkciausi paskutini. nors man asmanishkai daug labiau patinka vertikalus plyteliu isdestymas nei horizontalus.

O jei šalia nebūtų kitų, gal ir pirmas neatrodytų negyvas? g.gif. Vertikalus išdėstymas turi omenyje, kad plytelės vertikalios, ar kad raštas vertikaliom juostom?
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2007 06 15, 16:25)
as rinkciausi pirma, man jis visai ramus ir jaukus atrodo, tik nezinau del grindu, nes ju baltu nenoreciau  g.gif

Grindys šiame variante baltos todėl, kad nebūtų per daug oranžinės spalvos. Antrame variante bandžiau daryti oranžines grindis, todėl ten sienos apačią padariau baltą g.gif.
Atsakyti

man treciasis variantas labiausiai patiko , bet jei tai butu mano vonia butu ketvirtas variantas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 06 15, 16:39)
man treciasis variantas labiausiai patiko , bet jei tai butu mano vonia butu ketvirtas variantas  ax.gif

biggrin.gif Ar turi omenyje ketvirtą variantą iš šitų plytelių, ar iš visai kitokių?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 06 15, 16:42)
biggrin.gif Ar turi omenyje ketvirtą variantą iš šitų plytelių, ar iš visai kitokių?

jei butent is siu plyteliu , tai ta kaire pilka siena nelabai tinka g.gif keisciau i balta matine su biski atspalviu arba vien tik balta
ir rinkciausi tik ne pirma varianta 4u.gif..
p.s. zalia spalva plyteliu grazi 4u.gif

jei tai butu mano vonia spalvytes butu kitokios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdziuke: 15 birželio 2007 - 16:12