Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

Šaunuolė išprotėjusi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man patinka nuotraukos thumbup.gif wub.gif
į šitas "namų temas" užsuku vien tam, kad nuotraukų pasižiūrėt blush2.gif
prirašyto teksto beveik neskaitau blush2.gif ir pati beveik nieko nerašau blush2.gif Smagu, kad tu pridedi nuotraukų visokiausiam skoniui thumbup.gif ir tai man patinka thumbup.gif
Taip ir toliau thumbup.gif O kam nepatinka gun_rifle.gif verčiau nekreipkit dėmesio į tai ir "praleiskit" tas nuotraukas pro akis, lygiai taip pat, kaip aš praleidžiu prirašytą tekstą mirksiukas.gif Bet tik nenurodinėkit ką ji turi daryti doh.gif O tuo labiau, kad daugumai tos nuotraukos patinka smile.gif
Beje, tavo paskutinė įdėta nuotrauka wub.gif ta oranzinė wub.gif labai graži vonia wub.gif
Atsakyti
ploja.gif nuotraukos ir man patinka lotuliukas.gif

PRASOM

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
Kokios fainos vonios spinteles bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išprotėjusi: 15 birželio 2007 - 10:37
QUOTE(Raspberry @ 2007 06 15, 11:22)
Šaunuolė išprotėjusi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Man patinka nuotraukos  thumbup.gif  wub.gif
į šitas "namų temas" užsuku vien tam, kad nuotraukų pasižiūrėt  blush2.gif
prirašyto teksto beveik neskaitau  blush2.gif ir pati beveik nieko nerašau  blush2.gif  Smagu, kad tu pridedi nuotraukų visokiausiam skoniui  thumbup.gif ir tai man patinka  thumbup.gif
Taip ir toliau  thumbup.gif  O kam nepatinka  gun_rifle.gif  verčiau nekreipkit dėmesio į tai ir "praleiskit" tas nuotraukas pro akis, lygiai taip pat, kaip aš praleidžiu prirašytą tekstą  mirksiukas.gif Bet tik nenurodinėkit ką ji turi daryti  doh.gif  O tuo labiau, kad daugumai tos nuotraukos patinka  smile.gif
Beje, tavo paskutinė įdėta nuotrauka  wub.gif  ta oranzinė  wub.gif  labai graži vonia  wub.gif

na o gal taip tuomet padarom:
toms, kurioms labai patinka vaizdai -
1.atsidaro www.google.lt
2.paspaudžia nuorodą 'Vaizdai'
3. įrašo į langelį 'bathroom design'
4. peržiūri visas 636000 nuotraukų.

nes man jau irgi pradeda atrodyti, kad visos tos 636000 nuotraukų čia susikraustys... ax.gif
Atsakyti
to Išprotėjusi

Na, aš dabar irgi ne į tema, man tai tos nuotraukos netrukdo, bet nepatinka, kai sukeli po vieną į vieną žinutę, iš pradžių maniau, kad tu žinučių skaičių renki. smile.gif

Nors asmeniškai man labiausiai domina tos nuotraukos, kurias įkelia forumietės iš savo namų po ar prieš remontus, arba nuotraukos su komentarais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 15 birželio 2007 - 10:53
QUOTE(axa @ 2007 06 15, 10:42)
1.atsidaro www.google.lt

nes man jau irgi pradeda atrodyti, kad visos tos 636000 nuotraukų čia susikraustys...  ax.gif

o tai gal atidarom dvi temas, kad jau taip nebetoleruoja kai kas foto smile.gif vienote tik tekstas kitoje tik foto lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bomba: 15 birželio 2007 - 10:48
QUOTE(Bomba @ 2007 06 15, 11:47)
o tai gal atidarom dvi temas, kad jau taip nebetoleruoja kai kas foto smile.gif vienote tik tekstas kitoje tik foto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Puiki mintis drinks_cheers.gif tik moderatore nesutiks ax.gif

Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2007 06 15, 11:44)
to Išprotėjusi

Na, aš dabar irgi ne į tema, man tai tos nuotraukos netrukdo, bet nepatinka, kai sukeli po vieną į vieną žinutę, iš pradžių maniau, kad tu žinučių skaičių renki. smile.gif

Tiesiog taip gaudavosi, kad po 1 ikeldavau, bet zinuciu tikrai nerenku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 06 15, 11:44)
to Išprotėjusi

Nors asmeniškai man labiausiai domina tos nuotraukos, kurias įkelia forumietės iš savo namų po ar prieš remontus, arba nuotraukos su komentarais

manau kad čia ir yra šio forumo idėja ir tikslas. Nebent kažkas paklausia konkrečiai - tada prašom, tikrai galima įdėti fotografiją svetimą, kur galbūt yra atsakymas į klausimą (dėl sprendimų, dėl spalvų, dėl baldų ir t.t.)

O tokios foto tiesiog iš interneto, be jokių komentarų - na tikrai galėtų turėti atskirą temą... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 15 birželio 2007 - 11:06
QUOTE(axa @ 2007 06 15, 10:42)
1.atsidaro www.google.lt

nes man jau irgi pradeda atrodyti, kad visos tos 636000 nuotraukų čia susikraustys...  ax.gif

Tai ne tas pats schmoll.gif
Nors gal ir pritariu, kad reiketu prie kiekvienos foto po komentara drinks_cheers.gif
Tada manau ir problema issispes smile.gif
sakytit ka norit, bet nuotrauku tikrai reikia cool.gif Man nesvarbu ar jos paimtos is interneto ar savo asmenines. Nuotraukos "pagyvina" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2007 06 15, 12:06)
sakytit ka norit, bet nuotrauku tikrai reikia  cool.gif Man nesvarbu ar jos paimtos is interneto ar savo asmenines. Nuotraukos "pagyvina"  thumbup.gif

pagyvina tai pagyvina, na bet reikia saiką jausti...

ką pasakytumėte jei šiandien sumesčiau čia pvz. 1000 nuotraukų? ar vis dar manytum kad 'nuotraukų reikia'?
Atsakyti
Jei kelsiu nuotraukas, tai tik su komentarais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 15, 12:10)
Jei kelsiu nuotraukas, tai tik su komentarais  drinks_cheers.gif

ok, sutinku, tik su sąlyga kad komentaras nebus 'kaip gražu!'
cool.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 06 15, 12:12)
ok, sutinku, tik su sąlyga kad komentaras nebus 'kaip gražu!'
cool.gif

drinks_cheers.gif na va, radom kompromisa thumbup.gif