Įkraunama...
Įkraunama...

"Mėnesio supermamos" rinkimai

QUOTE(kkristinak @ 2008 06 01, 10:41)
as tai pat balsuoju uz Grange  slap.gif bet as nematau pasirinkima su ko jia galima palyginti .butu gerai pamatiti kitas kandidates. group.gif

taip uz Grange, uz tai kad ji palengvino ir taip nelengva visur skubanciu mamu, seimininkiu dalia virtuveje 4u.gif
Atsakyti
As irgi prisidedu prie Gangres
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2008 06 01, 09:41)
as tai pat balsuoju uz Grange  slap.gif bet as nematau pasirinkima su ko jia galima palyginti .butu gerai pamatiti kitas kandidates. group.gif

tai cia tu turi siulyti savo kandidate su pagrysta nuomone kodel. ir tada jau kitos turi velgi pritarti mirksiukas.gif

Smagu, kad palaikot mano ideja thumbup.gif
Atsakyti
As irgi uz grange. Visada geranoriskai padeda ir pamoko kaip foto ikelt, parasa pasidaryti o dabar dar ir gamint palengvino jei galima bent virtualiai iteikt medali as esu uz visom keturiom (tiksliau astuoniom wub.gif )
nors pries kitas mamytes atlikusias zygdarbius vaiku labui sitas darbas mazas, bet nevisi juk aukojame savo laiko ir dedame pastangas vardan kitu.
Atsakyti
Šaunuolė Grange, aš už . Ji mielas ir geras žmogus:4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 01 birželio 2008 - 23:19
QUOTE(Nerytė @ 2008 06 01, 10:17)
As irgi prisidedu prie Gangres

Bet juk tai Super Mamos rinkimai? Grange vaikuciu neturi, o nominavimas turetu buti kitoks. Renkam mama, o ne geriausia forumo dalyve g.gif
Atsakyti
tai jei taip...uždrauskim ne mamoms mamu forume diskutuot g.gif arba Grangei belieka paspartinti viska su nestuke.gif kad gaut supermamos nominacija wink.gif

skiriu savo balsa už-Grange 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveneirka: 02 birželio 2008 - 01:05
biggrin.gif Man dzin kam tie balsai skiriami, tik kazkaip netycia uzkabinau tema. Jum rodos sitaip renkat, man atrodo kitaip. mirksiukas.gif
Man geriausias ivertinimas ateina is mano vaiku lupu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi atiduodu savo savo balsa Grangei ,ji super ,daug stengiasi del musu visu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Spyglė*: 02 birželio 2008 - 09:06
As irgi savo balsa atiduodu uz Grange 4u.gif . Mano akimis jinai aukoja savo laika,kad tik mums palengvintu viska. Beje,kiek kokiu klausimu del nuotrauku ikelimo bebutu visada pades. Aciu jai
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2008 06 02, 00:47)
Bet juk tai Super Mamos rinkimai? Grange vaikuciu neturi, o nominavimas turetu buti kitoks. Renkam mama, o ne geriausia forumo dalyve g.gif

bet palemonas http://www.supermama...?showuser=61688 ir vaikuciu neturi mirksiukas.gif
nemanau kad esme turi vaiku ar ne, turi du ar sesis, jei tavo darbai kazkuom padeda kitiems,kurie ir nesusije su vaikuciais, darai gera vardan kitu, argi cia esme? kaip jau cia kazkuri minejo, tada gal reikia ir uzdraust,kas neturi vaiku cia diskutuoti tada.
Niekas nevercia balsuoti uz ja, siulykit savo kandidatus, tiesiog man kilo tokia mintis, seniai kas besiule ka cia, tad ir pasiuliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wedi: 02 birželio 2008 - 09:38
Palaikau Grange. Priežasčių nevardinsiu, tai padarė kitos forumo dalyvės.
Ačiū jai už sutaupytą laiką.
Atsakyti