Įkraunama...
Įkraunama...

"Mėnesio supermamos" rinkimai

Jei konkursas tebevyksta tai uz wwwtania
Atsakyti
QUOTE(svaj-Inga @ 2008 04 29, 13:02)
Jei konkursas tebevyksta tai uz wwwtania

doh.gif ale kai nervuoja kai zmones nieko neskaito,reikejo bent vienu psl atgal pasiskaityt kaip viska daryti reikia doh.gif
Atsakyti
Balsu turbut neuzteko mamaiRasai... Bet kitu kandidaciu su argumentuotais pasiulymais i menesio supermamas lyg ir isvis nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 04 01, 17:03)
Jei konkursas vis dar vyksta, balsuoju uz mamaRasa. Uz tai, kad padrasina kiekviena, konsultuoja busimas mamytes apie leliuku zindyma pateikdama kiek imanoma ishsamesne informacija, atsakinedama net ir i kvailokus klausimus niekada neprarasdama mandagaus tono bei humoro jausmo. Ir ne tik geguzinukem nestukem ji stengiasi suteikti kuo daugiau info, bet padeda jau ir mamytem tapusiom kovinukem del ivairiu zindymo problemeliu.
Kuo daugiau tokiu dalyviu supermamos forume!

QUOTE(akvilyte @ 2008 04 01, 17:15)
mamaRasa  wub.gif  na nereali moteris  wub.gif  džiaugiuosi kad gavau galimybę sutikti ją ne tik forume bet ir gyvai  wub.gif  dar mum ntik laukiančiom savo leliukų jau suteikė tiek informacijos apie žindymo suptilybes, o kiek dar žinių iš jos gausime kkai jau supuosime savo kleckus  wub.gif  džiugu kad yra tokių moterų, kurios bet kada pasiruošusios padėti žindymo klausimais  wub.gif  ačiū mamaRasa wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(vaidamile @ 2008 04 01, 17:46)
Savo balsa atiduodu MAMAIRASAI uz tai kad visada ras geru zodziu paguosti nusivyluses, duos gera patarima net tada kai atrodo jog nebera ka ir patarti,Visada pakilios nuotaikos kuria uzkrecia ir kitas, Si moteris tikrai verta titulo.

QUOTE(Laumėnė @ 2008 04 01, 18:33)
mamaRasa šio titulo labiausia nusipelnius. Jos pamokymai ir padrąsinimai visada laiku ir vietoje. Daugelį jos postų net įsisaugojau, kad kai supsiu savo pupą ant rankų galėčiau pasinaudot, jei kils kokių neaiškumų. Ačiū mamaRasa  4u.gif

QUOTE(Egloja @ 2008 04 01, 19:38)
Ir as uz MamaRasa  4u.gif. Uz tai, kad issamiai paaiskina, atsako i iskilusius klausimus, pasidalina turima medziaga apie zindyma ir nestuma.  4u.gif

QUOTE(neresap @ 2008 04 01, 19:53)
mano manymu, MamaRasa, nusipelne sio titulo labiausiai  4u.gif

QUOTE(mironenko @ 2008 04 01, 20:02)
mamaRasa  as uz ja, nes ji tikrai super mama, ir verta sito titulo thumbup.gif  visada patars ir pades savo puikiais patarimais drinks_cheers.gif

QUOTE(ausrencija @ 2008 04 01, 20:34)
Ir as balsuoju uz MamaRasa 4u.gif Tikrai nepraleidziu pro ausis jos pasisakymu - laikau ja tobulos motinystes pavyzdziu ax.gif

QUOTE(neresap @ 2008 04 01, 21:02)
dar karta rasau, nes pamirsau pasakyti uz ka duodu MamaiRasai savo balsa  ax.gif

ji visada patars, paguos ar padrasins, kai to labiausiai reikia. turi labai geru ir naudingu (kaip man gimdanciai pirmuosius leliukus) patarimu.

Po ilgos pertraukos išrinkta 2008 metų balandžio mėnesio SUPERMAMA wub.gif

Jūsų balsai lėmė, kad ja tapo mamaRasa už pagalbą ir patarimus nėštukėms ir žindančioms mamoms.

2008 metų balandžio mėnesio supermama apdovanojama firminiu mėnesio Supermamos medaliu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
yahoo.gif yess.gif nuostabios naujienos, tebunie tai musu padeka jai ir dovana nesenai susilaukus sunelio wub.gif

O konkursas manau tikrai turintis prasme, kodel gi taip visos ji pamirse? Gal ji reiketu kelti i konkursu skyreli g.gif As tik siulau 000189.gif
Atsakyti
Sveikinam MamaRasą. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
MAMARASAI
Atsakyti
4u.gif Aš dar ne pažistu mama Rasa bet jaigu tokie atsilepimai ape jia silti:pletkos .sveikinu linkiu buti tokiai kokia ir esa pioneers.gif
Atsakyti
Siulau dar viena nare ivertinti ir bent taip atsilyginti uz darba,kuris mums skubancioms ir neturincioms daug laiko mamoms tikrai pravers, na toms, kurios megsta gaminti ir lankosi gaminimo skyreliuose.
jei kazkada tetis palemonas (jei neklystu) gavo uz pagalba del viruso naikinimo, tai as buvau siandien maloniai nustebinta uz grange`s pagalba ir ideja kuriant sita tema
http://www.supermama...howtopic=318793
Labai sutaupe laiko kai nebereikia ieskoti per n temu receptuko.
Aciu jai labai, uz savo sugaista brangu laika, kai is paraso matosi kad kaip supratau gynimai jai cia pat, bet nepamirsta ir supermamu skyrelio 4u.gif ir ne tik ten, bet ir kitose temose padeda.
gal kas pritars mano nuomonei? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wedi: 01 birželio 2008 - 00:32
QUOTE(Wedi @ 2008 06 01, 01:31)
Siulau dar viena nare ivertinti ir bent taip atsilyginti uz darba,kuris mums skubancioms ir neturincioms daug laiko mamoms tikrai pravers, na toms, kurios megsta gaminti ir lankosi gaminimo skyreliuose.
jei kazkada tetis palemonas (jei neklystu) gavo uz pagalba del viruso naikinimo, tai as buvau siandien maloniai nustebinta uz grange`s pagalba ir ideja kuriant sita tema
Aciu jai labai, uz savo sugaista brangu laika, kai is paraso matosi kad kaip supratau gynimai jai cia pat, bet nepamirsta ir supermamu skyrelio  4u.gif ir ne tik ten, bet ir kitose temose padeda.
gal kas pritars mano nuomonei?  mirksiukas.gif

Balsuoju uz Grange - kulinariniu ideju sistemintoja, negailincia savo laiko ir pastangu! first.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikki N @ 2008 06 01, 10:11)
Balsuoju uz Grange - kulinariniu ideju sistemintoja, negailincia savo laiko ir pastangu!  first.gif

as taip pat balsuoju uz Grange first.gif nes labai pasistenge kuriant tema su receptukais aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2008 06 01, 01:31)
Aciu jai labai, uz savo sugaista brangu laika, kai is paraso matosi kad kaip supratau gynimai jai cia pat, bet nepamirsta ir supermamu skyrelio  4u.gif ir ne tik ten, bet ir kitose temose padeda.
gal kas pritars mano nuomonei?  mirksiukas.gif

as tai pat balsuoju uz Grange slap.gif bet as nematau pasirinkima su ko jia galima palyginti .butu gerai pamatiti kitas kandidates. group.gif
Atsakyti