QUOTE(biti atskrend @ 2008 03 30, 15:42)
Taip ir nesupratau, vyksta vis dar konkursas ar nelabai?
nebevyksta
Jei konkursas vis dar vyksta, balsuoju uz mamaRasa. Uz tai, kad padrasina kiekviena, konsultuoja busimas mamytes apie leliuku zindyma pateikdama kiek imanoma ishsamesne informacija, atsakinedama net ir i kvailokus klausimus niekada neprarasdama mandagaus tono bei humoro jausmo. Ir ne tik geguzinukem nestukem ji stengiasi suteikti kuo daugiau info, bet padeda jau ir mamytem tapusiom kovinukem del ivairiu zindymo problemeliu.
Kuo daugiau tokiu dalyviu supermamos forume!
Kuo daugiau tokiu dalyviu supermamos forume!
mamaRasa na nereali moteris džiaugiuosi kad gavau galimybę sutikti ją ne tik forume bet ir gyvai dar mum ntik laukiančiom savo leliukų jau suteikė tiek informacijos apie žindymo suptilybes, o kiek dar žinių iš jos gausime kkai jau supuosime savo kleckus džiugu kad yra tokių moterų, kurios bet kada pasiruošusios padėti žindymo klausimais ačiū mamaRasa
Savo balsa atiduodu MAMAIRASAI uz tai kad visada ras geru zodziu paguosti nusivyluses, duos gera patarima net tada kai atrodo jog nebera ka ir patarti,Visada pakilios nuotaikos kuria uzkrecia ir kitas, Si moteris tikrai verta titulo.
mamaRasa šio titulo labiausia nusipelnius. Jos pamokymai ir padrąsinimai visada laiku ir vietoje. Daugelį jos postų net įsisaugojau, kad kai supsiu savo pupą ant rankų galėčiau pasinaudot, jei kils kokių neaiškumų. Ačiū mamaRasa
Ir as uz MamaRasa . Uz tai, kad issamiai paaiskina, atsako i iskilusius klausimus, pasidalina turima medziaga apie zindyma ir nestuma.
mano manymu, MamaRasa, nusipelne sio titulo labiausiai
mamaRasa as uz ja, nes ji tikrai super mama, ir verta sito titulo visada patars ir pades savo puikiais patarimais
Ir as balsuoju uz MamaRasa Tikrai nepraleidziu pro ausis jos pasisakymu - laikau ja tobulos motinystes pavyzdziu
dar karta rasau, nes pamirsau pasakyti uz ka duodu MamaiRasai savo balsa
ji visada patars, paguos ar padrasins, kai to labiausiai reikia. turi labai geru ir naudingu (kaip man gimdanciai pirmuosius leliukus) patarimu.
ji visada patars, paguos ar padrasins, kai to labiausiai reikia. turi labai geru ir naudingu (kaip man gimdanciai pirmuosius leliukus) patarimu.