Įkraunama...
Įkraunama...

"Mėnesio supermamos" rinkimai

QUOTE(Granteja @ 2007 12 08, 00:15)
Aš irgi už jas  drinks_cheers.gif

! 
tokie balsai nesiskaičiuoja

Jūs turite argumentuoti savo balsus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2007 12 08, 10:00)
tokie balsai nesiskaičiuoja
Jūs turite argumentuoti savo balsus.  mirksiukas.gif

Taigi argumentavau kitoje žinutėje blink.gif
Atsakyti
Man regis, kad jei kiekviena pradės argumentuoti tą patį - tai gausis balaganas. Jei viena konkrečiai aprašo siūlomos nominacijai forumietės pasiekimus - tai tegul kitos palaiko tą aprašymą, papildo arba tiesiog nesutinka su pasiūlyta forumietės kandidatūra. g.gif Gal aš neteisi, bet tokia mano nuomonė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 12 08, 15:16)
Taigi argumentavau kitoje žinutėje  blink.gif

Tai tas balsas bus užskaitytas.

Lexana, norit išrinkti mėnesio SuperMamą, visi balsai turi būt argumentuoti, nebūtina rašyt ilgiausią postą bet būtinas argumentavimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2007 12 07, 11:19)
Man atrodo, labai svarbu pastebėti ir tas, kurios tyliai darė savo darbą ir nesiveržė į viešumą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

hmm tai jeigu nesiverzia, tai kam jas per prievarta tempti i viesuma??? tegu sau ir toliau tyliai daro savo darba..
Atsakyti
Fainulka.Uz pagalab mokantis anglu. 4u.gif
Atsakyti
o uz save galima balsuot? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
NERA *Rita* renax

už paramos organivazimus onkologiniams vaikučiams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
As balsuoju irgi uz Tortūra, Redike, Nerissan ir RasaP .Uz dideli dideli darba stengiantis del visu mamyciu ir ju vaikuciu bigsmile.gif Didelis ACIU joms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrunia: 14 gruodžio 2007 - 12:08
as uz rita
Atsakyti
Aš už Tortūra, Redike, Nerissan ir RasaP Už jų iniciatyvą ir nudirbtus darbus, už pastangas ne tik dėl savęs, bet ir dėl kitų 4u.gif
Atsakyti
O aš norėčiau pasiūlyti mėnesio supermamos titului Ainą už jos dainelių ir pasakų bei animacijos dėžutes. Manau, ji atliko nemažai laiko pareikalavusį darbą, kurio vaisiais sėkmingai (neatlygintinai) naudojasi kitos mamos ir tėčiai. Šaunuolė, esu jai labai dėkinga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 09 vasario 2008 - 12:52