Įkraunama...
Įkraunama...

"Mėnesio supermamos" rinkimai

QUOTE(Bakardi @ 2007 09 24, 20:56)
O man kažkodėl atrodo, kad prekybininkėms čia ne vieta schmoll.gif  Nebent būtų nominacija "Mėnesio Supermamos Biznierė" biggrin.gif

Te neužpyksta biznierkos, bet manau, kad šis apdovanojimas turėtų būti skirtas už gerą širdį, atsidavimą, pasiaukojimą ir panašiai...

drinks_cheers.gif labai teisingai.

Tik, kad rinkimai sustojo cool.gif
Atsakyti
as uz PARANORMALI smile.gif
Atsakyti
aš už welkom1 - vaje vaje, kiek ji visokių nuorodų, nuotraukų, tekstų pavyzdžių ir patarimų vestuvių temų skyrelyje yra pridėjusi.. ačiū jai 4u.gif
Atsakyti
As ir 4u.gif
Atsakyti
As irgi uz Paranormali ir ne tik del kartu su savu auginamo svetimo vaikelio, bet ir del jos neissenkamo optimizmo, drasos, veiklumo.
Atsakyti
Pasisakysiu as........ radau sita tema, ir kazkaip netiketai. Tikrai zuleisiu veita kazkam kitam , nereik, man lauru, ivertins mano vaikai , mane uzauge, jei nenumes manes kokioj seneliu prieglaudoj senatvej. Tai ner kazkoks nuopelnas, tai yra gyvenimas, jei zmogui gali padaryt kazka gero kodel ne? Auga mano Justas su Skirmantu jaubeveik vyrai, ir man dziugu. Dziugu kaip jie myli, kaip saugo ir brangina vienas kito buvima salia blush2.gif
Tiesiog aciu visoms, kurios cia isuko mane, ale juk yr simtas mamu dar kurios augina vaikucius, juk jie musu vaikai mirksiukas.gif
tad as perduodu savo estafete Welkom1 ten ji kazka parduoda, kazko reik kazkam........ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grinke @ 2007 10 08, 06:51)

ką tai reiškia?
Tokio balso niekas neužskaitys
Atsakyti
as uz Paranormali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraeva @ 2007 10 13, 14:41)
as uz Paranormali 4u.gif

as uz welkom1. jos nuoros vestuviu tema laabai laabai padejo ruosiantis didziajai gyvenimo sventei - vestuvems. aciu tau welkom1 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zirzekle @ 2007 10 13, 17:41)
as uz welkom1. jos nuoros vestuviu tema laabai laabai padejo ruosiantis didziajai gyvenimo sventei - vestuvems. aciu tau welkom1 4u.gif

turejau omeny nuorodos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bakardi @ 2007 09 24, 20:56)
O man kažkodėl atrodo, kad prekybininkėms čia ne vieta schmoll.gif  Nebent būtų nominacija "Mėnesio Supermamos Biznierė" biggrin.gif

Te neužpyksta biznierkos, bet manau, kad šis apdovanojimas turėtų būti skirtas už gerą širdį, atsidavimą, pasiaukojimą ir panašiai...

Bakardi aš su tavim visiškai sutinku.
Tad noriu pasiūlyti dar viena mamyte Saulyte12000 ji nuostabi,ji dalinasi savo kuryba,Saulyte12000 kuria eiliuotas pasakas musu aukseliams.Tos pasakos tiesiog nepakartojamos.Jos deka musu vaikai gali tureti savo pasaka,jei parasom mazyliu vardus,jų pomėgius ir ji sukuria jiems asmenine pasaka,argi tai nenuostabu.
thumbup.gif
Atsakyti
Aš už Paranormali
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2007 10 21, 11:20)
Aš už Paranormali

Motyvuok dėl ko.Tavo balso nieks neužskaitys schmoll.gif
Atsakyti