Įkraunama...
Įkraunama...

"Mėnesio supermamos" rinkimai

QUOTE(=Svaja= @ 2007 08 07, 20:31)
Aš taip pat už WELKOM1 thumbup.gif  thumbup.gif tikrai be jos pagalbos daugelis musu svočiučiu ir piršlelių pasirodymai butu kuklesni rolleyes.gif  rolleyes.gif

Ir as uz WELKOM1 atiduodu savo balsa,ne vienu jos patrimu ir nuoroda buvo pasinaudota thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dawnn: 17 rugpjūčio 2007 - 15:24
QUOTE(bucka @ 2007 06 19, 11:52)
o as noreciau kad menesio supermomos apdovanojima gautu PARANORMALI  thumbup.gif manau smulkiai neaiskinsiu priezasciu kodel. neseniai ji Uzsienio mamyciu forume papasakojo savo istorija. taigi noreciau ja pacituoti:

"Juk mes laukem leliuko ilgai kai jo nejo sulaukti, ir pasake kad man dirbtinio apvaisinimo neimanoma padaryt nes vistik neisnesiosiu, atsirado Justukas musu namie. laukem popiergaliu kol susitvarkem ir kol galejom paiimti is kudikiu namu..jam buvo lygiai du metukai. tai po dveiju savaiciu stebuklingai pajutau kad esu nescia. Ivertinkit mano padeti, realiai, vaikas is vaiku namu paiimtas as nescia, jam du metukai......... antras vietoje savo jau pilvuke. Atsimenu suszinojo vaiku teises, sako grazinkit atgal i vaiknami, kam jum svetimas vargas.............  Tada pasakiau sau ir visiems jei Dievas taip norejo ( as netikinti beveik isvis) tai Justas liks su mum kaip bebutu, sunku, negerai jo niekam neatiduosiu, ir nezaisim jo likimu......... pasigimdziau Skirmi, ir auginu abu.........."

va tokia mama, kuri nepaisant visko ryztasi auginti ir svetima vaikuti, ir yra verta supermamos apdovanojimo!!!  thumbup.gif

O kur dingo mano balsas uz PARANORMALI verysad.gif As irgi atiduodu savo balsa uz sia SUPERMAMYTE, kuri nepasidave aplinkiniu spaudimui ir augina du nuostabius vaikucius wub.gif
Atsakyti
Atrodo, moderatorės pratrynė kai kurių postus apie įsivaikinimą, tai turbūt netyčia ir tavo balsą nušlavė
Atsakyti
Buvo pašalintos žinutės kuriose diskutavot apie įvaikinimą, gal netyčia ir nepastebėjau ten buvusio balso blush2.gif
Atsakyti
Kas rugpjucio menesio mama bigsmile.gif
Atsakyti
Atrodo, reikia raukt visą šį reikalą. Kiek galėjot - apdovanojot, kitiems apdovanojimams reikia dar subręsti
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
as taip pat uz welkom1 thumbup.gif tikrai padeda skyrelyje apie vestuves, turi sukaupusi nemazai informacijos ir geranoriskai dalinasi su visomis... malonu, kad yra tokiu zmoniu thumbup.gif
Atsakyti
Beviltiskas balsavimas,niekas nieko neberenka jau du menesiai.
Gal reiketu menesio rinkimus pakeisti i metu supermamos rinkimus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 08 01, 14:48)

O as siulau Kate25 nes ji aprupina puse Lietuvos mamyciu amerikoniskais drabuzeliais! taip ji papuosia ne tik mus bet ir musu vaikucius bei vyrus  mirksiukas.gif beje labai maloniai bendrauja ir atsako i visus kaluismus kurie  kartais buna ne itin logiski .. biggrin.gif

visiskai sutinku ir pritariu 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man kažkodėl atrodo, kad prekybininkėms čia ne vieta schmoll.gif Nebent būtų nominacija "Mėnesio Supermamos Biznierė" biggrin.gif

Te neužpyksta biznierkos, bet manau, kad šis apdovanojimas turėtų būti skirtas už gerą širdį, atsidavimą, pasiaukojimą ir panašiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bakardi: 24 rugsėjo 2007 - 19:57
QUOTE(Bakardi @ 2007 09 24, 19:56)
O man kažkodėl atrodo, kad prekybininkėms čia ne vieta schmoll.gif  Nebent būtų nominacija "Mėnesio Supermamos Biznierė" biggrin.gif

Te neužpyksta biznierkos, bet manau, kad šis apdovanojimas turėtų būti skirtas už gerą širdį, atsidavimą, pasiaukojimą ir panašiai...

drinks_cheers.gif
Sis apdovanojimas ir yra suteikiamas tam, kas kuria geri, grozi, padeda kitam be jokio atpildo - nesitikedamas naudos sau, o noredamas, kad kitam siandiena butu sviesesne, geresne nei yra.
Atsakyti