Ir aš savo balsą skiriu grangei Už nesavanaudišką pagalbą
QUOTE(6663 @ 2008 06 02, 23:47)
uz Grange
motyvuoju - uz tai, kad niekieno neprashyta sugalvojo padaryti DIDELI darba, kuris bus tikrai naudingas visoms gaminancioms ir toms, kurios nori ishmokti gaminti..
ACIU
taip pat uz grange,uz jos pagalba ir patarimus kurie tikrai labai pravercia
Aš taip pat balsuoju už grange, už receptų su nuotraukom susisteminimą. Šaunuolė
QUOTE(Wedi @ 2008 06 01, 01:31)
Siulau dar viena nare ivertinti ir bent taip atsilyginti uz darba,kuris mums skubancioms ir neturincioms daug laiko mamoms tikrai pravers, na toms, kurios megsta gaminti ir lankosi gaminimo skyreliuose.
jei kazkada tetis palemonas (jei neklystu) gavo uz pagalba del viruso naikinimo, tai as buvau siandien maloniai nustebinta uz grange`s pagalba ir ideja kuriant sita tema
http://www.supermama...howtopic=318793
Labai sutaupe laiko kai nebereikia ieskoti per n temu receptuko.
Aciu jai labai, uz savo sugaista brangu laika, kai is paraso matosi kad kaip supratau gynimai jai cia pat, bet nepamirsta ir supermamu skyrelio ir ne tik ten, bet ir kitose temose padeda.
jei kazkada tetis palemonas (jei neklystu) gavo uz pagalba del viruso naikinimo, tai as buvau siandien maloniai nustebinta uz grange`s pagalba ir ideja kuriant sita tema
http://www.supermama...howtopic=318793
Labai sutaupe laiko kai nebereikia ieskoti per n temu receptuko.
Aciu jai labai, uz savo sugaista brangu laika, kai is paraso matosi kad kaip supratau gynimai jai cia pat, bet nepamirsta ir supermamu skyrelio ir ne tik ten, bet ir kitose temose padeda.
QUOTE(Nikki N @ 2008 06 01, 10:11)
Balsuoju uz Grange - kulinariniu ideju sistemintoja, negailincia savo laiko ir pastangu!
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 06 01, 10:27)
as taip pat balsuoju uz Grange nes labai pasistenge kuriant tema su receptukais
QUOTE(dovilepp @ 2008 06 01, 11:10)
taip uz Grange, uz tai kad ji palengvino ir taip nelengva visur skubanciu mamu, seimininkiu dalia virtuveje
QUOTE(marbela @ 2008 06 01, 19:12)
As irgi uz grange. Visada geranoriskai padeda ir pamoko kaip foto ikelt, parasa pasidaryti o dabar dar ir gamint palengvino jei galima bent virtualiai iteikt medali as esu uz visom keturiom (tiksliau astuoniom )
nors pries kitas mamytes atlikusias zygdarbius vaiku labui sitas darbas mazas, bet nevisi juk aukojame savo laiko ir dedame pastangas vardan kitu.
nors pries kitas mamytes atlikusias zygdarbius vaiku labui sitas darbas mazas, bet nevisi juk aukojame savo laiko ir dedame pastangas vardan kitu.
QUOTE(aguonele @ 2008 06 02, 09:55)
As irgi savo balsa atiduodu uz Grange . Mano akimis jinai aukoja savo laika,kad tik mums palengvintu viska. Beje,kiek kokiu klausimu del nuotrauku ikelimo bebutu visada pades. Aciu jai
QUOTE(vasaros_saule @ 2008 06 02, 12:48)
Kulinarinese idejose apsilankau labai daznai, nors ir nebendrauju tenais ir nepateikiu savo receptuku, bet uztai kiek daug nuostabiu receptu randu, todel atradus taip graziai susistemintus receptukus vos rankom plot nepradejau Grange tikrai verta menesio supermamos vardo
QUOTE(Gardenija @ 2008 06 02, 13:13)
Grange
Už tai, kad jos pagalba dabar galiu greitai surasti man reikalingą recepčiuką
Už tai, kad jos pagalba dabar galiu greitai surasti man reikalingą recepčiuką
QUOTE(dangiuk @ 2008 06 02, 14:14)
Už Grangę už jos altruizmą ir geranoriškumą įvairiose temose.
QUOTE(Dorinda @ 2008 06 02, 16:56)
As uz Grange uz tai, kad ji pasistenge del musu ir sukure tokia saunia tema dabar jos pagalba greit galima surasti reikalingus receptus
Saunuole
Saunuole
Papildyta:
QUOTE(Owly @ 2008 06 03, 17:34)
Ir aš savo balsą skiriu grangei Už nesavanaudišką pagalbą
QUOTE(6663 @ 2008 06 03, 18:22)
motyvuoju - uz tai, kad niekieno neprashyta sugalvojo padaryti DIDELI darba, kuris bus tikrai naudingas visoms gaminancioms ir toms, kurios nori ishmokti gaminti..
ACIU
ACIU
QUOTE(Raseliuke @ 2008 06 07, 15:24)
Aš taip pat balsuoju už grange, už receptų su nuotraukom susisteminimą. Šaunuolė
QUOTE(warlyte2008 @ 2008 06 03, 12:34)
Kadangi kitu kandidaciu nera, as irgi uz grange
Uz ta pagalba, kuria suteikia mums be jokio atlygio, uz sutaupyta laika beieskant ,uz geranoriskuma.
Uz ta pagalba, kuria suteikia mums be jokio atlygio, uz sutaupyta laika beieskant ,uz geranoriskuma.
QUOTE(roky @ 2008 06 03, 16:22)
as taip pat uz grange ,tikrai labai lengva issirinkti seimynai pietus
QUOTE(Srove @ 2008 06 03, 16:45)
Mano balsas-GRANGEI, uz nora padeti ne tik sau, bet ir kitiems, saunu!
2008 metų gegužės mėnesio SUPERMAMA tapo grange už virtuvės temų "nuotraukos su receptais" susisteminimą
gegužės mėnesio supermama apdovanojama firminiu mėnesio Supermamos medaliu
Sveikinu Grange, ne tik geranorišką, bet ir vieną draugiškiausių šio forumo narių
Ačiū jums labai labai
Neįsivaizduojat, kaip malonu skaityti gražius žodžius apie save.
Ir džiaugiuos, kad kažkam mano idėja pagelbėjo ir pagelbės.
Neįsivaizduojat, kaip malonu skaityti gražius žodžius apie save.
Ir džiaugiuos, kad kažkam mano idėja pagelbėjo ir pagelbės.
Sveikinam grangę. Tu to verta.
Sveikinu, Grange
Ačiū
sveikinimai GRANGE