Įkraunama...
Įkraunama...

"Mėnesio supermamos" rinkimai

“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

www.supermama.lt forume sutinkame tiek daug gerų, dorų, nuoširdžių, nuolat kažkam į pagalbą skubančių žmonių; tiek daug iniciatyvių, energingų, aktyvių dalyvių, teikiančių vis naujų pasiūlymų forumo darbo gerinimui ir problemų sprendimui.

Jūsų gerumas, idėjos, kūrybiškumas, parama padeda kurti ir tobulinti jaukesnę, saugesnę, informatyvesnę ir naudingesnę forumo erdvę, kuri traukia čia tūkstančius būsimų ir esamų tėvų.

Jau seniai norėjome padėkoti ir pasididžiuoti tokiais forumo dalyviais, todėl nuo šiol kas mėnesį kviečiame Jus visus siūlyti ir rinkti „Mėnesio supermamą“!
Siūlydami kandidatę/-ą ne tik paminėkite dalyvio vardą, bet ir pasidalinkite savo mintimis: kodėl šis forumo narys nusipelno „Mėnesio supermamos“ nominacijos; už ką norite Jam padėkoti, kokių darbų jis nuveikė forumo ar forumo dalyvių labui; kaip savo parama bei labdara šis žmogus gelbsti ir globoja tuos, kuriems labiausiai to trūksta; kaip šio forumo erdvėje susibūrusių bendraminčių dėka įkurtos organizacijos, asociacijos sėkmingai įgyvendina užsibrėžtus tikslus bei atlieka gerus ir naudingus visuomenei darbus, ir pan.

Siūlysime, dėkosime, rinksime ir didžiuosimės forumo šauniausiais dalyviais šioje temoje. Laukiame motyvuotų pasisakymų ir jau nekantraujame apdovanoti šio „Mėnesio supermamą“!

------------------------------------

2007-aisiais apdovanojimus ir jūsų padėkas jau gavo:

Ingakalnis – Kovo mėnesio Supermama (už įžvalgumą, „seklio“ sugebėjimus, apgaulės demaskavimą paramos skyrelyje, nepakantumą neteisybei ir dar daug kitų gražių žodžių ir padėkų).

Sonatina ir FAINulka@! – Spalio mėnesio supermamos (Sonatina – už pagalbą, idėjas kulinarijos srityje; FAINulka@ - už profesionalias konsultacijas besimokantiems anglų kalbos).

*plepute* - Lapkričio mėnesio Supermama (Už neišsenkančią energiją ir realią paramą ieškantiems darbo forumo dalyviams).

Daiva – Gruodžio mėnesio Supermama (Už didelį indėlį kuriant Vaisingumo asociaciją ir buriant nevaisingas šeimas, už veiklą asociacijoje, už gydymo kompensavimo siekimą, už pasirodymą žiniasklaidoje, už kitų nevaisingų šeimų drąsinimą kalbėti, gydytis, išmokti gyventi su savo problema ir kt.).

Rimuxxx – Sausio mėnesio Supertėtis ( Už pagalbą, iniciatyvą, energiją ir aktyvumą forumo "paremkime vaikus" veikloje).

Tara – Kovo mėnesio Supermama (Už pagalbą, iniciatyvą, energiją ir aktyvumą forumo "paremkime vaikus" veikloje).

Astaxa ir Palemonas – Balandžio mėnesio Supermama ir Supertėtis (astaxa - už organizuotą pagalbą nuo gaisro Žirmūnuose nukentėjusiems žmonėms; Palemonas – už pagalbą kovojantiems su kompiuterių virusais).

Ramute53 ir Carvel – Gegužės mėnesio Supermamos (už atsidavimą šeimai, vaikučių globą ir šaunų auklėjimą, šilumą ir patarimus).

2008

mamaRasa - balandžio mėnesio Supermama (už pagalbą ir patarimus nėštukėms ir žindančioms mamoms).

grange - gegužės mėnesio Supermama (už virtuvės temų "nuotraukos su receptais" susisteminimą)
Atsakyti
Birželio mėnesiui siūlau RAIDELES. Už nuoširdžius patarimus ir pagalbą maitinančioms krūtimi, už organizuotą palaikymo komandą, už moralinį palaikymą, toms, kurioms nesiseka, už nenusivylimą kūdikio žindymu ir jo propagavimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 05 birželio 2007 - 06:48
QUOTE(nnillka @ 2007 06 05, 08:39)

tokio balsavimo niekas neužskaitys schmoll.gif tavo balsas turi būti motyvuotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 05, 08:54)
tokio balsavimo niekas neužskaitys  schmoll.gif tavo balsas turi būti motyvuotas  4u.gif

Tiesa, nei pritarimo šypsenėlės nebus skaičiuojamos, nei "tuščias" balsas, pvz.: "Aš irgi už X........" "Pritariu. už Y.............." - tokio pobūdžio balsai neskaičiuojami.

Siūlydami kandidatę/-ą ne tik paminėkite dalyvio vardą, bet ir pasidalinkite savo mintimis: kodėl šis forumo narys nusipelno „Mėnesio supermamos“ nominacijos; už ką norite Jam padėkoti, kokių darbų jis nuveikė forumo ar forumo dalyvių labui.
Atsakyti
"Menesio Supermama "adovanojima turetu gauti ZITLALI.Tokia akcija suorganizavo,kad isgelbetu Visagino zirgus thumbup.gif .Nenuilstamai iesko kas galetu padeti,nenuleido ranku kai jau atrode,kad padetis be iseities.Lenkiu galva ir baltai pavydziu uz neissenkama energija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dawnn: 16 birželio 2007 - 01:45
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 05 31, 16:40)

Tada aš vėl balsuoju už Raideles  wub.gif  wub.gif  wub.gif Jai skiriu savo balsą  4u.gif

Nes ji padeda mamoms suprasti žindymo ypatumus  thumbup.gif

Sukūrė gerą puslapį ČIA

Išsamiai paaiškina apie vaikų nešiojimo ypatumus slinge, vaikjuostėje  thumbup.gif

Perkėliau iš senos temos savo balsą už RAIDELES wub.gif wub.gif wub.gif Ji tikrai verta mėnesio Supermamos apdovanojimo wub.gif Padeda mamoms, o ir savo tris mažylius augina wub.gif

Kaži kodėl naują temą atidarė ax.gif Juk sena dar nebaigta 4u.gif
Atsakyti
o as noreciau kad menesio supermomos apdovanojima gautu PARANORMALI thumbup.gif manau smulkiai neaiskinsiu priezasciu kodel. neseniai ji Uzsienio mamyciu forume papasakojo savo istorija. taigi noreciau ja pacituoti:

"Juk mes laukem leliuko ilgai kai jo nejo sulaukti, ir pasake kad man dirbtinio apvaisinimo neimanoma padaryt nes vistik neisnesiosiu, atsirado Justukas musu namie. laukem popiergaliu kol susitvarkem ir kol galejom paiimti is kudikiu namu..jam buvo lygiai du metukai. tai po dveiju savaiciu stebuklingai pajutau kad esu nescia. Ivertinkit mano padeti, realiai, vaikas is vaiku namu paiimtas as nescia, jam du metukai......... antras vietoje savo jau pilvuke. Atsimenu suszinojo vaiku teises, sako grazinkit atgal i vaiknami, kam jum svetimas vargas............. Tada pasakiau sau ir visiems jei Dievas taip norejo ( as netikinti beveik isvis) tai Justas liks su mum kaip bebutu, sunku, negerai jo niekam neatiduosiu, ir nezaisim jo likimu......... pasigimdziau Skirmi, ir auginu abu.........."

va tokia mama, kuri nepaisant visko ryztasi auginti ir svetima vaikuti, ir yra verta supermamos apdovanojimo!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucka: 19 birželio 2007 - 11:54
Turbūt jau rugpjūčio supermama siūlau
welkom1
Už pagalbą besiruošentiems vestuvėms, už jos sukauptą ir veltui dalinamą informaciją daugeliu vestuvinių klausimą (scenarijai, žaidimai nuorodos, pavyzdžiai)
Atsakyti

O as siulau Kate25 nes ji aprupina puse Lietuvos mamyciu amerikoniskais drabuzeliais! taip ji papuosia ne tik mus bet ir musu vaikucius bei vyrus mirksiukas.gif beje labai maloniai bendrauja ir atsako i visus kaluismus kurie kartais buna ne itin logiski .. biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy: 17 rugpjūčio 2007 - 16:53
QUOTE(Daisy @ 2007 07 29, 15:23)
Turbūt jau rugpjūčio supermama siūlau
welkom1
Už pagalbą besiruošentiems vestuvėms, už jos sukauptą ir veltui dalinamą informaciją daugeliu vestuvinių klausimą (scenarijai, žaidimai nuorodos, pavyzdžiai)

Aš taip pat už WELKOM1 thumbup.gif thumbup.gif tikrai be jos pagalbos daugelis musu svočiučiu ir piršlelių pasirodymai butu kuklesni rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aš vis dar balsuoju už RAIDELES wub.gif wub.gif wub.gif Savo poziciją jau buvau parašius 4u.gif
Atsakyti
As siulau Rita, Nes kai man buvo sunku jinai organizavo parama man 4u.gif
Atsakyti