Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

visas vyro vaikystės nuotraukas kiek radau (labai jau išmėtytos buvo) ir patalpinau jas į būtent tokį albumą - pasirodė labai patogu. O dabar ką daryt??? verysad.gif

Yra dar tokiu albumu kaip sakytu tarybiniu, kur sudedi nuotraukas su lipniais kampuciais ar diviguba juosta, ir bet kokio/nestandartinio dydzio nuotraukos tilps, tiktai sie yra acid-free/archival. Jie Euro gamybos, vadinasi KOLO (gal rasite kur LT, ar bent eBay uzsisakyt galima). Taip pat galima nusipirkti papildomu puslapiu kad pastorint albuma ir tu plasmasiniu ideklu kad apsaugotu nuotraukas (man jie ne kaip kadangi nepritvirtinti prie puslapio tai daznai nuslenka ta plasmase (parasiau as kompanijai laiska, tai dizaino korespondenrtas man atrase kad pakeis ir padekojo). Albumai simpatiski, labai modernus,yra visokiu dydziu (as ikeliu dvi nuoptraukas mano vestuviniu nuotrauku ir keliones. Vieno virseli pagrazinau, kito ne. Jie medziaga apdengti, o vidiniai puslapiai gali but balti ar juodi. As susidejus savo vestuvines nuotraukas ir po-vest kelione.
user posted image
O cia tie mano albumai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 09 15, 16:13)
O cia tie mano albumai

Labai gražūs. O principas tas pats: nuotraukos prilipdomos ant lipnaus lapo ir uždengiamos plėvele?
Gaila, kad Lietuvoj perkant albumą nebūna užrašyta acid-free ar kažkas panašaus. Dažniausiai tik nuotraukų dydis, gamintojas, dar kažkas ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 09 15, 11:16)
Tam lipdomam albume man parudavo lapai gal per 3 nepilnus metus doh.gif

vaje doh.gif o as visas nuotraukas sukisau pries metus i tokius albumus, nu ir dar gi kiek pinigeliu pazeriau, nes norejau visu vienodu, po visa vilniu laksciau ir kiekvienam foto skyrelyje klausinejau butent tokios spalvos ir t.t. tai ka dabar, viska istraukineti?, tai kokie tada albumai normalus g.gif kas tu nuotrauku negadina, nes man smagu kaip galiu pavartyti ir pasiziureti rolleyes.gif , o ne prie kompo atsisedus spoksoti, jokios romantikos ax.gif
Atsakyti
nuotraukos prilipdomos ant lipnaus lapo ir uždengiamos plėvele?

ne, lapas ne lipnus. Paciai reikia prisiklijuoti arba su lipnia/dvipusia juosta arba su kampeliais (kaip senoviski albumai). Plevele reikia pirkti atskirai jei jos nori. Kaip perki si KOLO albuma (lygtai Newport serijos) tai gauni virseli+10 puslapiu popieriniu siu. Jei nori tu pleveliu jos $7 uz 10, jei nori dar dadeti lapu, irgi po 10 uzsisakai, gali isardyti albumo varstukus ir dasideti (maniskuose as lygtai 20 extra puslapiu dadejau).
Atsakyti
pasirodo kad KOLO albumu yra LT. cia nuoroda
kolo albumai
kaip atradau: nuejau i ju oficialia internetine parduotuve ,paskui "store locator" imeciau, Lithuania, ir city "Vilnius"...beje Kauno ar kitu didmiesciu neieskojau.
www.kolo.com
Papildyta nzn kodel kaip nuoroda imetu rodo kad nera rezultatu, o man paciai rodo Vilniaus adresus? g.gif
Nu bet va ka raso:
Ispudziu Studija
Savanoriu pr. 1 aukstas
Vilnius

www.ornamentum.lt
Smolensko gt. 10
Vilnius

Elstera LTD
I. Kanto al. 3
Vilnius 06216
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 15 rugsėjo 2007 - 17:26
dar viena adresa Vilniuj
Ornamentum
"Atradimu Studija"
A.Smetonos 6-6

Beje, Kaune nera...paziurejau. Nors nuejus i www.ornamentum.lt rodo kad parduotuve ornamentum randasi ir Kaune Akropoli, bet is Kolo nuorodos nerodo kad Kaune buna siu albumu.

Beja, dar norejau dadeti kad mano nuotraukas siuose albumuose visas suklijavau su foto dvigubai lipniais kvadratukais ...250 ju dezutej ir jie acid-free. Kaina pas mus gana pigi apie $3 dol.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 15 rugsėjo 2007 - 19:47
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 09 16, 23:16)
As padarius jau 5 psl., bet dabar neberodysiu  schmoll.gif Ne  tiek prigasdinai, kiek noras atsoko, nes gaila bus darbo po 5 metu, jei viskas pagels...  doh.gif

bet vistiek gali parodyti smile.gif , mums tikrai įdomu ax.gif

O aš džiaugiuos, kad Aveda perspėjo, pasiėmiau vestuvinį albumą, jis su lipniais lapais ir ta plėvele, ir tikrai, tie patys lapai tai pageltę, ateis eilė ir nuotraukoms vadinasi... susimąsčiau rimtai, išimsiu foto ir nusiskanuosiu, perfotografuosiu, nes "atsarginių" tai ir neturiu unsure.gif, tikiuos išsiims dar nuotraukos blink.gif doh.gif ... Turint atsargines foto, tai manau, kad galima kurti ir paprastom medžiagom, ypač, kur namų interjerui naudojant, ne prisiminimui, bet ilgam saugojimui gali atsiliepti verysad.gif ...

P.S. Albume nuotraukos jau 7-i metai 4u.gif , vienžo, taip, kaip sakė 4u.gif
Atsakyti
Čia mano pirmasis darbelis - dovanėlė blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 09 17, 12:46)
Čia mano pirmasis darbelis - dovanėlė  blush2.gif
user posted image

kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif man atrodo kad as tave atsimenu is anos "karoliuku" temos (tu ten buvai nunarpliojus sirdeles is vielos--o as numezgus su kabliuku, pameni?) tai ta sirdele irgi nerta? Liuks 4u.gif Jau spynele turbut buvo?
irmulia ismokau dar nauja zodi "traferetai", niekaip nzn kas cia po padaras, tai uzsukau pas tave paziureti, pasirodo cia tie "stencils"...tokiu budu as isauksavau saliono sienas. 4u.gif

siandien as labai norejau prisest padaryti viena puslapi albumui naujagimiui suneliui, bet...bedos atsirado: vyresis sunelis (2 m) pirma karta sugebejo islipti is lovytes ir plojosi ant zemes (gerai kad kilimai minksti) tai ryte po baldu parduotuves paziurinejau dviauksciu lovu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 17 rugsėjo 2007 - 19:57
Aveda, taip , čia rankom narpliojau, tik gaila nesimato ten karoliukų smile.gif O spynelė buvo ax.gif
Ačiū už pagyras blush-anim-cl.gif
Papildyta:
Čia aiškiau:
http://public.fotki....picture352.html
Atsakyti
Aga, tikrai labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu gal greit ir aš prisėsiu prie tokių mielų darbelių... beje, Aveda, norėjau paklaust, o tie albumai su kišenėlėm nuotraukų negadina???? g.gif
Atsakyti
Aš jums tuoj parodysiu kaip atrodo albumas toks 5 metų senumo doh.gif ir visi lapai tokie pat blink.gif

user posted image
Atsakyti