visas vyro vaikystės nuotraukas kiek radau (labai jau išmėtytos buvo) ir patalpinau jas į būtent tokį albumą - pasirodė labai patogu. O dabar ką daryt??? verysad.gif
Yra dar tokiu albumu kaip sakytu tarybiniu, kur sudedi nuotraukas su lipniais kampuciais ar diviguba juosta, ir bet kokio/nestandartinio dydzio nuotraukos tilps, tiktai sie yra acid-free/archival. Jie Euro gamybos, vadinasi KOLO (gal rasite kur LT, ar bent eBay uzsisakyt galima). Taip pat galima nusipirkti papildomu puslapiu kad pastorint albuma ir tu plasmasiniu ideklu kad apsaugotu nuotraukas (man jie ne kaip kadangi nepritvirtinti prie puslapio tai daznai nuslenka ta plasmase (parasiau as kompanijai laiska, tai dizaino korespondenrtas man atrase kad pakeis ir padekojo). Albumai simpatiski, labai modernus,yra visokiu dydziu (as ikeliu dvi nuoptraukas mano vestuviniu nuotrauku ir keliones. Vieno virseli pagrazinau, kito ne. Jie medziaga apdengti, o vidiniai puslapiai gali but balti ar juodi. As susidejus savo vestuvines nuotraukas ir po-vest kelione.
O cia tie mano albumai