nesusilaikysiu nepataisius tokio naujadaro doh.gif inch isvertus i lietuviu kalba yra paprasciausias colis smile.gif
per ilgai JAV uzsibuvus kad zinociau ta coli (as i JAV isvykau budama tik 11m, tai stebuklas isvis kad dar ir tiek atsimenu
), bet skaitau SM ir mokausi
nemanau, kad cia susirinktu didele kruva megeju, kurios pajegtu uzsakinet ir pirktis viska spec. SB,todel kad daugelis merginu uzsiima ivairiais rankdarbiais ir viskam reikia pinigu.
priklauso nuo prioritetu...as irgi ivairiausias rankdarbiais uzsiiminejau: tapymu, siuvinejimu, juvelyriniais, bet kaip atradau SB, viskas nublanko ir nerupejo tiek kiek sis hobis. Man tai tiesiog tapo gyvenimo budas o ne hobis. As netgi uzrasu knygute pasidejus rankinej , masinoj, virtuvej kad jei jokia mintis kiltu, ar sunelis ka juokingo pasakytu galeciau uzsirasyti ir SB apie tai. Nuotraukos be uzrasyto zodzio lieka tik paveiksliukai. Turiu kruva mamos nuotrauku ir taip noretusi zinoti koki jos pomegiai jaunos buvo, kokia jos tipiska diena, kas ten do zmones toj nuotraukoj...daug ko ji neatsimena, daug ka nenori atsiminti kadangi per sunkus jos gyvenimas buvo. Noreciau as palikti dali saves savo atzalom, likti kazkiek suprasta (tuo labiau kad MB ne lietuvis, noreciau kad vaikai suprastu apie abi tautas). Man visa tai pasidare svarbiau negu palikti kokia issiuvineta pagalve, ar kokius auskarus mano padarytus.
Zmones leis pinigus tam kas jiem suteikia didziausia malonuma. Mano drauge isleidzia $100/valanda uz privacias pramoginiu sokiu klases su "didelem saikom" profesonalais, man tai per brangu, o ji nesidomi SB visiskai ir klausia kaip as tiek kantrybes turiu. Kas kam.
SB neturi buti per brangu. Su labai minimaliu investavimu pagrindinem medziagom gali pradet. Reikia tik albumo, zirkliu, acid-free flamasteriu rasymui ir popieriaus kuri gali nusipirkti visa paketa (cia jie vadinasi Slab ir turi apie 200 skirtingu lapu pakete) pavyz. (kaina apie $15) pagrinde dvi pigesnes kompanijos gamina tuos popieriu SLAB paketus: Die Cuts with a View (DCWV) ir Provo Craft
ir dar storesnio popieriaus ant kurio sulipdysi visas dekoracijas ir nuotraukas. Ir viskas.
Kai paskaitai - tai norisi cray.gif
Tikiuosi nemesi sio uzsemimo. Bet ne visi uzsiema SB tik su tom archyvinio lygio prekem. Daug kas tame mano forume nekreipia demesio ir gamina darbelius :"menas meno labui" kaip cia sako :Art for art's sake". Visvien smagu dabar pasidalinti su seima su kitais bendraminciais.
pamenat tuos senus tarybinius albumus su kampučiais nuotraukoms įkišti??? Pas mane toks yra - jame vaikystės nuotraukos sudėtos, bet jos nei parudavo, nei pageltonavo, nei dar kas nors joms atsitiko, o jau nemažai metų jos ten laikomos... g.gif
turejau ir as tuos tarybinius (bet islaisvinau savo nuotraukas). Mano vaikystes nuotraukos OK, bet...mamos ir tevo kai kurios turi rudu demiu. Tai man brangiasnes turiu atsviesti ir bandyt su Photoshop restoruoti.