As nusiziurejau nuotraukas keliems naujiems lapams. Bet nezinau, kada juos pavyks padaryti, vistik Kaledos jau visai ciapat. Siandien pradejau dovanu pirkimo maratona ir tikiuosi baigsiu per kita savaite. MB kaip visuomet erzina - totaliai ignoruoja mano kaledines dovanos norus
nauja tema jau sukuriau...bet patarima kad padaryciau panasu i Dekupazo merginu, tai nesugebeciau igyvendint. Ten tiek nuorodu ir pamokeliu kad man visa diena uztruktu kazka panasaus padaryti
cia SB 2 dalis
ignoruoja gal del to kad nori staigmena padaryti. Gal nupirko ko nori? Jauciu kad prasei objektyvo . O as jei labai noriu dovanos nusiperku, nelaukiu ir neprasau ...tik pasakau:"MB, man nupirkai Kaledom ar gimtadieniui dovana,matai kokia as sumani, tau net nereikes ieskoti ir laiko gaisti". Visad paklausia kiek tas malonumas kainavo? Bet kadangi jis nekencia shopintis, manau kad jam paciam tai visai neblogai kai zino kad issirenku ta ko man tikrai reikia ar norisi.
O Tosk, as norejau objektyvo telefoto zoom, bet negaliu apsispresti. Noretusi savo aparata dazniau issitemti is kuprines, bet dazniausiai tokiu spontaneisku momentu nepagaunu kaip vyresnis broliukas apkabina lele ar pabuciuoja. Kol nueinu, pridedu tam tikra objektyva...dingsta tas momentas. Skaiciau kazkur kad daug kas turi kelias muilines isdestytas aplink namus kad butu pasiruose tokiem kasdieniniam momentam bet kur, bent kada. Va pavyz MB turi iPhone ir kelius nemirtingus kadrus pagavo kuriu taaaip jnoreciau su savo Canon, bet pagavo todel kad mobilus visad ant jo sono. Tai galvoju, gal geriau nusipirkti viena mini muiline turet rankinuki?
cia SB 2 dalis
MB kaip visuomet erzina - totaliai ignoruoja mano kaledines dovanos norus
ignoruoja gal del to kad nori staigmena padaryti. Gal nupirko ko nori? Jauciu kad prasei objektyvo . O as jei labai noriu dovanos nusiperku, nelaukiu ir neprasau ...tik pasakau:"MB, man nupirkai Kaledom ar gimtadieniui dovana,matai kokia as sumani, tau net nereikes ieskoti ir laiko gaisti". Visad paklausia kiek tas malonumas kainavo? Bet kadangi jis nekencia shopintis, manau kad jam paciam tai visai neblogai kai zino kad issirenku ta ko man tikrai reikia ar norisi.
O Tosk, as norejau objektyvo telefoto zoom, bet negaliu apsispresti. Noretusi savo aparata dazniau issitemti is kuprines, bet dazniausiai tokiu spontaneisku momentu nepagaunu kaip vyresnis broliukas apkabina lele ar pabuciuoja. Kol nueinu, pridedu tam tikra objektyva...dingsta tas momentas. Skaiciau kazkur kad daug kas turi kelias muilines isdestytas aplink namus kad butu pasiruose tokiem kasdieniniam momentam bet kur, bent kada. Va pavyz MB turi iPhone ir kelius nemirtingus kadrus pagavo kuriu taaaip jnoreciau su savo Canon, bet pagavo todel kad mobilus visad ant jo sono. Tai galvoju, gal geriau nusipirkti viena mini muiline turet rankinuki?
Aveda, aciu uz nauja temute, bet dabar reikia damusti sita. O del dovanu... MB puikiai zino, as nemegstu siurprizu, visada pas tevus isknisdavau visas spintas pries kaledas, tad zinodavau kaip reaguoti. Juk kartais mylimi zmones prasauna pro sona, o nesinori jy nuvilti su savo reakcija. Taip as moraliskai pasiruosiu sypsenai Siemet as noriu gero statyvo Tas kuri turiu dabar yra senuciukas (koks 10-15m), visas klebantis ir netinkantis macro fotografijai. Nedrystu jo namuose naudotis, nes mano prinsesei jy nuversti butu juoku darbas... O mano objektyvu kolekcijai truksta gero telezoominio ir gero plataus kampo... Na o ju kainos tai Gal ir galeciau tiketis, kad padovanos, bet pries nepilna menesy jis padovanojo man telefona nepigu ("Prada"), sausy jis nupirko seimai kelione Sugyventinis ir taip mane lepina
Pagauti tuos kadrus is tiesu sunku.... O mes dar niekaip nepasidalinam geruoju fotoparatu Kaip sugyventinis keike jy pradzioje, nuleke y parduotuve ir nusipirko Canon Ixus. Pamokinau kaip fotkinti veidrodiniu, tai dabar be jo y zvejybas nevaziuoja. Nupirkau 50mm objektyva, tai vel pradzioj aiskino, koky cia ss... nupirkau. Kol vel nepramoko O va ta muiline ir guli nenaudojama. Pas mus dabar kai ziema ir tamsu, ta muiline is vis bevilstika. Telefonais ir neprate paveiksluoti, nors turim gerus.
Vakar uzmaciau kad viena inernetine parduotuve turi daug nuolaidu, nes kraustysis y kitas patalpas. Tai uzsisakiau labai daug popieriaus. Ta nediduke parduotuvele, kaimyniniam mieste nu toookia mazute, jie gal turi tik kokia 30 rusiu rastuoto (puse ne mano skonio), bazzill koks 20. Ka noreti kai parduotuve ysikurus 15kvm, kur puse skirta juvelyrikai.
Pagauti tuos kadrus is tiesu sunku.... O mes dar niekaip nepasidalinam geruoju fotoparatu Kaip sugyventinis keike jy pradzioje, nuleke y parduotuve ir nusipirko Canon Ixus. Pamokinau kaip fotkinti veidrodiniu, tai dabar be jo y zvejybas nevaziuoja. Nupirkau 50mm objektyva, tai vel pradzioj aiskino, koky cia ss... nupirkau. Kol vel nepramoko O va ta muiline ir guli nenaudojama. Pas mus dabar kai ziema ir tamsu, ta muiline is vis bevilstika. Telefonais ir neprate paveiksluoti, nors turim gerus.
Vakar uzmaciau kad viena inernetine parduotuve turi daug nuolaidu, nes kraustysis y kitas patalpas. Tai uzsisakiau labai daug popieriaus. Ta nediduke parduotuvele, kaimyniniam mieste nu toookia mazute, jie gal turi tik kokia 30 rusiu rastuoto (puse ne mano skonio), bazzill koks 20. Ka noreti kai parduotuve ysikurus 15kvm, kur puse skirta juvelyrikai.
Aveda, ačiū už puikią temą, šitą kaip pabaigsim, aš irgi perbėgsiu dar, apšluosiu, paliksiu tik naudingą informaciją
labas rytas
kaip minejau patikrinau del nuotrauku issiuntimo i LT scrapbookpictures.com
tai yra foto laboratorija kur gamina ne tik standartinio dydzio, bet spec SB dydzio nuotraukas. Kokybe nereali tiesiog . Cia JAV jie labai isgarseja tarp SB profu.
as parasiau savininkui Doug ir pagrinde atsake kad "pakolkas" ir i LT tik $2.00 US persius i LT. Man atrodo ir LT naujus klientus nori uzkabinti. Tai patariu surinkti daugybe nuotrauku ir uzsisakyti. Is pradziu buvo man sunku priprasti kaip jas ikelti. Svarbiausia zinot kad ne tik ikeli bet kiekviena nuotrauka, pasirinkus nuotraukos dydi, reikia paziureti "crop" apkarpyma, ties kur bus nukirsta ir atreguliut taip kad tisingai atrodytu" Crop ir save crop". Jei kils kokiu klausimu kaip naudotis, klauskit, as labai daug is ju esu uzsisakius
Cia pakopijavau mano klausima jam ir atsakyma jo:
Currently we are offering a Special Flat Rate $2.00 US anywhere in the world.
On May 14th, there was a major change in the international service rates.
Obviously, we will not be doing this for too long. It has been a way for
people to get to know our service and for us to learn all the complexities
and costs of shipping to different countries. We have learned that most
scrapbookers want a blend of low cost and 'reasonably' quick service,
which in most cases, is not regular mail outside of the USA. To Lithuania
we are considering Global Priority Mail.
So that's the short answer that will be modified as we get more feedback
from our international customers. Thank you for your interest and I hope
that gives you the information you need.
Cheers,
Doug
ScrapbookPictures.com
> Hi Doug,
> Do you ship overseas. I got a few friends in Kaunas and Vilnius,
> Lithuania interested in ordering. 1) Do you ship there? 2) how much is
> S&H?
> Thanks!
kaip minejau patikrinau del nuotrauku issiuntimo i LT scrapbookpictures.com
tai yra foto laboratorija kur gamina ne tik standartinio dydzio, bet spec SB dydzio nuotraukas. Kokybe nereali tiesiog . Cia JAV jie labai isgarseja tarp SB profu.
as parasiau savininkui Doug ir pagrinde atsake kad "pakolkas" ir i LT tik $2.00 US persius i LT. Man atrodo ir LT naujus klientus nori uzkabinti. Tai patariu surinkti daugybe nuotrauku ir uzsisakyti. Is pradziu buvo man sunku priprasti kaip jas ikelti. Svarbiausia zinot kad ne tik ikeli bet kiekviena nuotrauka, pasirinkus nuotraukos dydi, reikia paziureti "crop" apkarpyma, ties kur bus nukirsta ir atreguliut taip kad tisingai atrodytu" Crop ir save crop". Jei kils kokiu klausimu kaip naudotis, klauskit, as labai daug is ju esu uzsisakius
Cia pakopijavau mano klausima jam ir atsakyma jo:
Currently we are offering a Special Flat Rate $2.00 US anywhere in the world.
On May 14th, there was a major change in the international service rates.
Obviously, we will not be doing this for too long. It has been a way for
people to get to know our service and for us to learn all the complexities
and costs of shipping to different countries. We have learned that most
scrapbookers want a blend of low cost and 'reasonably' quick service,
which in most cases, is not regular mail outside of the USA. To Lithuania
we are considering Global Priority Mail.
So that's the short answer that will be modified as we get more feedback
from our international customers. Thank you for your interest and I hope
that gives you the information you need.
Cheers,
Doug
ScrapbookPictures.com
> Hi Doug,
> Do you ship overseas. I got a few friends in Kaunas and Vilnius,
> Lithuania interested in ordering. 1) Do you ship there? 2) how much is
> S&H?
> Thanks!
Aveda- tik 2$ Nepriklausomai nuo svorio??? As vien uz tavo rekomenduotos knygos parsiuntima is USA sumokejau 24$
QUOTE(Tosk @ 2007 12 09, 07:45)
Aveda- tik 2$ Nepriklausomai nuo svorio??? As vien uz tavo rekomenduotos knygos parsiuntima is USA sumokejau 24$
jo tik $2.00 neproklauso nei nuo svorio nei nuo kiekio nuotrauku...nors USA tie $2.00 visad buna o i Euro siuncia tik "pakolkas" uz tiek. Jam gal nuostolis bet nori uzkabint nauja klientura...tai gera reklama jam
Aveda, gal ir durnai paklausiu, bet... Ten kai jau krauni nuotraukas ir reikia pasirinkti dydi - ar kur nors matysis kaip ta nuotrauka atrodys? Ar man paciai reik daug maz ysivaizduot? Ir kaip tuos visus dydzius y cm paverst? Gal prisimeni kiek ten tas jusu 1 inch (lygtais) musu centimetrais gaunasi?
Sveikos darbštuolės skaitinėju jūsų temelę jau kuris laikas, žaviuosi darbeliais, bet vis neprisiruošiu pati pradėti
bet va šiandien sumaniau kelis kalėdenius atvirukus padaryti..
jau man atleiskit už tą pirmą gal kiek prisvilusį blyną
vienas čia
kiti du
bet va šiandien sumaniau kelis kalėdenius atvirukus padaryti..
jau man atleiskit už tą pirmą gal kiek prisvilusį blyną
vienas čia
kiti du
QUOTE(Tosk @ 2007 12 09, 16:47)
Aveda, gal ir durnai paklausiu, bet... Ten kai jau krauni nuotraukas ir reikia pasirinkti dydi - ar kur nors matysis kaip ta nuotrauka atrodys? Ar man paciai reik daug maz ysivaizduot? Ir kaip tuos visus dydzius y cm paverst? Gal prisimeni kiek ten tas jusu 1 inch (lygtais) musu centimetrais gaunasi?
1 incas yra apie 2.6cm
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.