Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Tosk norejau dar dadeti kad ir grazu del to kad seka viena is dizaino taisykliu padaryt vizualu trikampi. Jos puslapy tai sudaryta su violetine gelyte, "Storm" pavadinimu ir sagutem arba kaspineliu. Jei kas moketes tapyba ar mena tai prisiminsite ta trikampi mirksiukas.gif
Daznai dabar matau zurnaluose kad prisiuva ta pati kaspineli trijose vietose lapu krastuose kad ta trikampi sukurti.
Aš jau namie, po visų ligoninių, dukrelė jau savo lovelėj ir galėsiu pradėt darbuotis..

viskas gerai su sveikata tikiuosi 4u.gif Lauksim darbeliu!

Bendras klausimas visom: jau arteja pabaiga sios temos. Tikiuosi nepyksit kad as nauja uzvesiu kaip baigsis ax.gif blush2.gif
Norejau gaut is visu itakos ka imesti i pirma puslapi/posta. Gal kokiu nuorodu ideti ar dar ko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 06 gruodžio 2007 - 20:18
Tosk, nu nepaprastai grazu wub.gif thumbup.gif

niekaip neiziuriu to trikampio doh.gif ax.gif jau tris kartus grizau prie nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
niekaip neiziuriu to trikampio doh.gif ax.gif jau tris kartus grizau prie nuotraukos biggrin.gif

panaudota violetine spalva trijose vietose, jei su piestuku sektum nuo vieno violetinio elemento prie kito gaunasi vizualinis trikampis...sakykim nuo violetines gelytes--->prie "Storm" --> prie saguciu--> ir atgal prie gelytes
papildyta
as baigiau paskutine uzduoti 2-puslapiu kur uzdotua rasyti apie savo aistra. Prirasiau kaip sunku ta aistra pagauti kasdienybej...bet kaip normoj ax.gif blush2.gif , rasiau visa puslapi sasiuviny, o vietos labai mazai palikau ir ranka rasiau tai atrodo smulkiausias mano rastas ir labai sugrusta...ner tokio svaraus, kruopstaus vaizdo palyginus su atspausdinimu. Bet nebuvo kaip atspausdinti butent ant siu puslapiu.
Pradejau tikrai abejoti ar turiu nors menkiausia sanca laimeti si knokursa. Tikriausiai schmoll.gif ne. CK zurnalas ir knygos megsta labai minimalius, neperkrautus, "svarius" puslapius. O mano kurinukai tai daugiau i free style palinke. Nu nors ir nelaimesiu turesiu 10 nauju darbeliu kurie man paciai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 06 gruodžio 2007 - 20:43
Nezinau ka daryti su sagutemis... Cia jos tik pridetos

jeigu dar nepriklijavai, gal pabandyk apmainyti viena violetine sagute i zalia ar balta? ax.gif zn, kabinuosi prie menkiausiu detaliu. bet kiek kartu i tavo puslapi ziurejau, vis akys kazkaip sustoja ties sia vieta. Tos dvie violetines sudaro tokia kieta linija.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 12 06, 20:44)
oho, nesitiki kad tik 3 lapas. ...

QUOTE(Aga @ 2007 12 06, 20:51)
Nu man tai labai sagutės čia tinka thumbup.gif Gražu wub.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 12 06, 22:43)
nu koks grazus  wub.gif as suzaveta thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2007 12 06, 22:44)
Man labai patiko.  wub.gif  Nesu profė, bet visiškai pritariu Avedos nuomonei, ji išsakė viską, ką ir aš norėjau pasakyti. smile.gif Neturiu ką ir pridurti. Puikiai padarytas lapas. Ir sagutės vietoj.  drinks_cheers.gif

QUOTE(Irmuliux @ 2007 12 06, 23:40)
Oi, kaip čia viskas gražuuuuu  wub.gif kaip visada... Aš jau namie, po visų ligoninių, dukrelė jau savo lovelėj ir galėsiu pradėt darbuotis... Susirinkau visus cedeliukus iš ligoninės, lankstinukus, net porą lapelių su užrašytais tonais turiu... Dabar reik visą tai sutvarkyt... Tik siuntinuką supriemonėm gausiu ir kibsiu į darbą...  biggrin.gif

QUOTE(une @ 2007 12 06, 23:53)
Tosk, nu nepaprastai grazu  wub.gif  thumbup.gif

niekaip neiziuriu to trikampio  doh.gif  ax.gif jau tris kartus grizau prie nuotraukos  biggrin.gif

ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Irmuliux, jei teisingai supratau, susilaukiai dukrytes. Sveikinu wub.gif

Aveda, man jokiu minciu apie kazkokius trikampius net nebuvo. Tiesiog deliojau, kaip man graziau atrode. Del saguciu, tai tik tos dvi spalvos kurios dera prie sio popieriaus, o ir pasirinkimo nieko neturiu.
Butu gerai, kad tu atidarytum nauja tema. As tokiu dalyku nemoku.

Rytoj dienos sviesoj susirasiu nauja nuotrauka- auka sekanciam lapui. O vakarais vel pradejau siuvineti.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 12 06, 16:10)
Na va ir 3 lapas...

Tosk, man labai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(AVEDA @ 2007 12 06, 20:14)
Bendras klausimas visom: jau arteja pabaiga sios temos. Tikiuosi nepyksit kad as nauja uzvesiu kaip baigsis  ax.gif  blush2.gif
Norejau gaut is visu itakos ka imesti i pirma puslapi/posta. Gal kokiu nuorodu ideti ar dar ko?

AVEDA, žinoma, aš jau norėjau tau siūlyt užsiimt naujos temos atidarymu...ale galvojau, gal perdaug užsiėmus blush2.gif
tu žinai daug nuorodų, tai dėk mums ką nors, kaip pradedančioms hihihi.gif aj, ką čia patarinėsiu, pati geriau žinai.. blush2.gif

aš tai niekaip neprisiruošiu pradėt doh.gif užsiėmus Kalėdinių dovanėlių darymų, mokslais, vaiku vyru doh.gif bet vis kaupiu info....ir medžiagas...turiu albumą, turiu popieriaus, visokiausių priemonių...reikia tik nuotraukas atrinkt ir nunešt, kad padarytų...
tiesa, klausimą turiu, kokios didžio foto jūs darot dažniausiai ? 9x13 ? g.gif ar didensius ir apkarpot paskui kiek nereikia g.gif nežinau kokius užsakinėt...planuoju pirma foto turėt rankose, o paskui jau dėlios puslapėlius...tai kad nereiktų tik paskui vėl bėgt į fotolaboratoriją, kai paaiškės, kad didesnių reikia hihihi.gif
Atsakyti
Visų pirmiausia tai dėkui už sveikinimus. 4u.gif Tikrai susilaukiau dukrytės - Deimantės. Ir dabar pradėsiu jai daryti albumą ir rašyti dienoraštį. Šiandien kaip tik įsigijau puikią knygelę dienoraščiui. bigsmile.gif
Beje, aš taip pat visom keturiom UŽ, kad Aveda pradėtų naują temą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 12 07, 09:34)
Visų pirmiausia tai dėkui už sveikinimus.  4u.gif  Tikrai susilaukiau dukrytės - Deimantės. Ir dabar pradėsiu jai daryti albumą ir rašyti dienoraštį. Šiandien kaip tik įsigijau puikią knygelę dienoraščiui.  bigsmile.gif
Beje, aš taip pat visom keturiom UŽ, kad Aveda pradėtų naują temą.  4u.gif

sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif . Tai anksti susilaukiai dukrytes? Ar viskas tvarkoj su sveikata abieju? Ir vardas man koks mielas wub.gif Lauksim nuotraukyciu ir sukurtu puslapiu su dukriuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 12 07, 16:34)
Visų pirmiausia tai dėkui už sveikinimus.  4u.gif  Tikrai susilaukiau dukrytės - Deimantės. Ir dabar pradėsiu jai daryti albumą ir rašyti dienoraštį. Šiandien kaip tik įsigijau puikią knygelę dienoraščiui.  bigsmile.gif
Beje, aš taip pat visom keturiom UŽ, kad Aveda pradėtų naują temą.  4u.gif

didziausi sveikinimai, susilaukus lelio, labai grazus vardas thumbup.gif (na cia tik tarp kitko blush2.gif , bet mano brolis vardu Deimantas smile.gif )
Atsakyti
tiesa, klausimą turiu, kokios didžio foto jūs darot dažniausiai ? 9x13 ? g.gif ar didensius ir apkarpot paskui kiek nereikia g.gif nežinau kokius užsakinėt...planuoju pirma foto turėt rankose, o paskui jau dėlios puslapėlius...tai kad nereiktų tik paskui vėl bėgt į fotolaboratoriją, kai paaiškės, kad didesnių reikia hihihi.gif

man paciai idomu kokios standartines foto LT, turetu but tokio pacio dydzio kaip JAV, kadangi i LT gi atveza albumu su kisenukais nors ir "Made in China" tai turetu tilpti ir LT ir JAV.

pas mus standartinio dydzio skaitosi 4x6, 5x7, 8x10, 11x14 ir wallet (pinigines) 2,5x3,5
Labiausiai zmones uzsisako 4x6" (apie 10x15 cm), kadangi tokio dydzio yra pigiausia atspausdint. Pasku jei reik pamazint patys nukarpo.
As nesu toj daugumoj (nuotraukom pinigu negailiu mirksiukas.gif ). Pagrindine foto padidinu labai didele o kitas atspausdinu mazytes. Tiktai ismokau kaip nuotraukas sumazinti su Photoshop ir sudeti visas kad atspausdintu ant vienos 4x6 nuotraukos, tai tiek laimes butu lyg buciau pirma atradus duona lotuliukas.gif (technologijoj su kompu as atsilikus daug kur, del to neuzsiemu Digital SB)
Su SB forumu patarimais Atradau labai thumbup.gif foto laboratorija kuri spausdina nuotraukas SB albumu duomenim...ivairiausiu pasirinkimu.
scrapbookpicturtes.com
Kai kurias net 8x12 atspausdinau (pliusas kaip SB lapas 12x12), o ta kur buvau imetus su suneliu ant fotelio tai buvo 4x12.
Kokybe nuotrauku thumbup.gif , nebuvau radus geriau. Pastu as uzsisakau ir jie man atsiuncia labai gerai ipakuota kad nei karto nebuvo sulamdyta. Ir pigiai ima uz persiuntima. Man atrodo kad net i Euro siuncia. Galiu as paklaust savininko jei kas norit???
Atsakyti
AVEDA, ačiū, kad pasisiūlei pasirūpinti naujos temos atidarymu. aciuks.gif Jei nesunku bus, sudėk vienon krūvon visas svarbiausias nuorodas (labai gražiai atidaro savo temas merginos-dekupažininkės thumbup.gif ).

O dėl nuotraukų darymo užsienyje, tai pasidomėk. thumb_yello.gif Žinau, kad anksčiau lietuviai užsakinėdavo nuotraukas Suomijoje - padarydavo pigiau negu Lietuvoj. Man, pamenu, netiko, nes darydavo tik labai mažo formato (9x12 cm).

Atsakyti
Sveikos merginos...

As tai tikrai sutinku, kad AVEDA atidarytu nauja tema...

Bandom baigti greiciau sia tema.. biggrin.gif
Atsakyti