Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Aveda nuo asmeniniu savybiu daug kas priklauso. As net savo sesers zodinely prisimenu, nors jai jau 24 ax.gif SB man ne dienuorastis, as tik noriu truputy papuosti lapus. Juk mes tokios visos skirtingos ir skirtingai ziurim y daug dalyku 4u.gif Mane domina ar gerai parinktos spalvos, isdestymas ir t.t.

drinks_cheers.gif gerai pasakei.Mes visos skirtingos ir i SB skirtingai ziurime. Nenoriu kad kas pagalvotu kad visom cia diktuoju kaip, ir kas tas SB...turime svesti tai kad uzsiemam SB isvis.
Man SB asmeniskai ir ne dienorastis, kartais ir as tik papuosiu nuotrauka. Juk ilgiausiu tekstu nesukursi apie kokia nuotrauka kur sakykim nupirkai dukrytei graze suknele ir norejai pavaizduoti kokia ji grazi joje. Bet daugumoj as uzrasau ir bent pagrindinius faktus bruksteleju, jei ne ilgiausius tekstus. Ismokau is savo seimos klaidu. Turiu batu deze nuotrauku tevu, senuku, ir mazai apie jas zinau. O mano mama megeja pagrazint teisybe ir realybe. Bet nors ir atmintis auksine, gi visvien gyvenimas po daugel metu ir patirties pakeicia to momento ivertinima ir suvokima. Pavyz mano mama turi nuotrauku su tevuku abu atrodo linksmi, isimyleja. O dabar paklausus ji sako:"ne, nebuvo jokiu graziu akimirku" ir isvis jie tik pagiezas apie vienas kita varo. O taip butu smagu man zinoti jei ji butu uzrasius budama mano metu koki jos planai ateiciai buvo, ko ji tikejosi is santuoku, kodel ji butent mano teva pasirinko, kokios savybes jame jai patiko....
Matai, ispejau kad as smalsi biggrin.gif
Zinau ir is kitu forumieciu kad as ne viena akis istempus bandau skaityti mikroskopini teksta (kartais net su padidinamu stiklu biggrin.gif ) zurnaluose ir knyguose kitu SB darbeliu--aprasymas tai toks asmeniskas saves pasidalinimas kad jauti kad supratai ta zmogu labiau negu tik ka nuotraukoj matai. Nors nevisi sugeba rasyti, nevisiem tai svarbu ir nevisiem reikia. As pati tik labai gravituoju link tokiu puslapiu. Bet sugebu ivertinti ir tuos kurie turi tik gera dizaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 04 gruodžio 2007 - 22:32
Aveda, nu prajuokinai su tuo padidinimo stiklu lotuliukas.gif As ir smalsi, nu bet ne iki tiek... lotuliukas.gif

Nuotraukos daznai neatspindi realios situacijos. Tai tik pagautas momentas. As dziaugiuosi, kad mano tevai pasakoja viska, bet istoriju versijoms savas laikas. Turiu viena labai grazia nuotrauka mano sugyventimio mamos su dukryte. Nuostabi akimirka, bet kokia realia situacija blink.gif doh.gif Vieninteles anukes nemacius puse metu, atsivelka kelioms valandoms is kuriu sugeba isgerti 3 puodelius kavos, surukyti 3 cigaretes ir uzpakalio nenukelia nuo kedes tam kad pazaisti su vaiku verysad.gif Per metus sugebejo atvaziuoti aplankyti 3 kartus vis po kelias valandas, o vat y Graikija moteriskei uzteko laiko sulakstyti 4kartus ir ten prabudavo savaitem... Tai kad sugebejo totaliai susikti musu vaiko pirmasias Kaledas ir kad neturiu nei vienos padorios nuotraukos tos dienos del tos bobos kaltes... Tikrai viso sito nesinori aprasyti.... Bet, kai dukra bus didele, manau visa tai papasakoti. Mano mama taip pat labai nesutare su savo uosviais, bet visa tai suzinojau tik kai tam atejo laikas...
Atsakyti
Jau y pabaiga ir 3 lapas, liko tik sulaukti kol nudzius pagrindines raides ir jas tik priklijuoti thumbup.gif Tikiuos rytoj vakare jau bus nudziuve dazai.

Aveda tavo ta rekomenduota knyga istiesu nuostabi 4u.gif Siandien atejo, tai perverciau su susizavejimu. Kiek ideju!!!!!
Atsakyti
Aveda, nu prajuokinai su tuo padidinimo stiklu lotuliukas.gif As ir smalsi, nu bet ne iki tiek... lotuliukas.gif

ne as viena tokia net, delto zurnalai reikalauja kad rasymas butu iskaitomas kaip atspausdina, zino kad labai daug ka domina skaityti.
Nuotraukos daznai neatspindi realios situacijos. Tai tik pagautas momentas.

taip ir ne ax.gif ...kiekviena situacija turi realiu ir grynu akimirku...geras fotografas zino kaip pasirinkti butent ta momenta kuris atspindi teisybe ir realia situacija. O daugumoj zmones nepavaizduoja tikrove ar teisybe o tik bando pagauti tuos momentus kurie atitinka ju iluzijas kokio gyvenimo jie nori ar bando kitiem parodyti nuotraukuose. Pavyz. per mano sunelio 2 gimtadieni. Sventem bendrai su sunelio pusesere, buvo begalybe vaiku, vasaros karstis, ir tesesi visa diena. Sunelis tiek pervargo kad pradejo verkti prie torto, as pradejau fotkinti, o sese sako:"palauk kol nustos verkti, gi nedesi tokios nuotraukos i albuma apsiasarojusio prie torto", ir isvis kaip ji fotkina vaikus vis sako : "sakyk cheese"...tas dirbtinas sypsenas bando uzfiksuot.

Nors ir ta situacija su TB mama. Jei pasodinsi dukryte ant keliu jai tai abi bus su sypsenom, ir teisi, neparodys realios situacijos. Bandyk mociute nufotkint kada ji nesitiki ar net geriau kad i tave neziuri . Padaryk portreta isarti ja rukancia, paskenduse dumuose. Pries jai atvaziuojant gali nufotkint dukryte jos laukiancia prie lango. Kada sveciuojasi, nutrauk dukryte viena zaidziancia. Gali gi pasirinkt tuos momentus kurie parodo teisybe.

SB pakeite mano gyvenima. Bandau pagauti nepozuotus momentus. Vietoj seimyniniu nuotrauku fotoatelije kada visi pasipuose ir blizga, bandau det aparata ant statyvo ir nutraukti nuotrauka tipiskos vakarienes: as treninguose, dazniausiai dabar nepadazyta, vyresnis sunelis pats save maitina bet daugiau maisto ant veido, jaunesnis klykia jei sedynej, o mb su viena ranka valgo jei sunelis ant keliu laikomas kad neklyktu.

Aveda tavo ta rekomenduota knyga istiesu nuostabi 4u.gif Siandien atejo, tai perverciau su susizavejimu. Kiek ideju!!!!!

4u.gif O as siandien vartau nauja 601 Great Scrapbook Ideas...nuostabiu ideju yra ir labai didele knyga. Bet nerodo pagrindu kaip atlikti..reikia jau paciai juos zinoti kad paziurejus i puslapi suprastum kaip padare. thumbup.gif knyga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 05 gruodžio 2007 - 18:12
Man taip pat nepatinka atelje paveiksluotos nuotraukos. Pusesere turi atelje, tad galimybe butu naudotis, bet man tiesiog nepatinka. As taip pat paveiksluoju ne vien sypsenas, kaip tik dabar daromas sb ne su sypsenom tongue.gif . O del mb mamules. Yra 2 priezastys, kodel nesinori man tos realybes. 1. del dukriuko, nes kad ir 4val kelias mus skiria, vistik tai arciausiai gyvenanti gimine. Norisi kad ji turetu tuos grazius vaikiskus prisiminimus, o ne musu yzeistu ambicuju kara. As dekinga savo mamai, kad ji vistik sukandusi dantis vezdavo mane y kaima. 2. Del mb. Tarp ju tas karas vyksta jau seniai (net nezinau nuo ko tas prasidejo). Jie riejasi del visko - kad mb per daug dirba, kad perdaug uzdirba, kad permazai mokesciu moka (50% jai atrodo mazai blink.gif ), jinai jau palikima dalina ir t.t. O skaudziausia mb, kad JO DUKRYTE, JO PRINCESE veik nesulaukia jokio demesio. Jam tai didziausias yzeidimas. Na o as tik stengiuosi neastrinti situacijos. Nors ir mane ji iki asaru daveda. Gali ysivaizduot kaip mb akis badytu tavo pasiulytas nuotrauku variantas???

Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 12 05, 11:54)
Man taip pat nepatinka atelje paveiksluotos nuotraukos. Pusesere turi atelje, tad galimybe butu naudotis, bet man tiesiog nepatinka. As taip pat paveiksluoju ne vien sypsenas, kaip tik dabar daromas sb ne su sypsenom tongue.gif . O del mb mamules. Yra 2 priezastys, kodel nesinori man tos realybes. 1. del dukriuko, nes kad ir 4val kelias mus skiria, vistik tai arciausiai gyvenanti gimine. Norisi kad ji turetu tuos grazius vaikiskus prisiminimus, o ne musu yzeistu ambicuju kara. As dekinga savo mamai, kad ji vistik sukandusi dantis vezdavo mane y kaima. 2. Del mb. Tarp ju tas karas vyksta jau seniai (net nezinau nuo ko tas prasidejo). Jie riejasi del visko - kad mb per daug dirba, kad perdaug uzdirba, kad permazai mokesciu moka (50% jai atrodo mazai blink.gif ), jinai jau palikima dalina ir t.t. O skaudziausia mb, kad JO DUKRYTE, JO PRINCESE veik nesulaukia jokio demesio. Jam tai didziausias yzeidimas. Na o as tik stengiuosi neastrinti situacijos. Nors ir mane ji iki asaru daveda. Gali ysivaizduot kaip mb akis badytu tavo pasiulytas nuotrauku variantas???

jo, maano pasiulytas variantas greiciausiai jam akis badytu. Gali teisybe dukriukui pasakyti veliau gyvenime.
Mano situacija yra tokia kad suzinojau kad man labai artimas zmogus mano gyvenime labai daug man mazai melevo ir apkaltino nekaltus zmones, pakeite mano pasauleziura ir natura net....o viskas aiskiom spalvom pavirto tik dabar ir po 30 m, galiu aktualiai vertint situacija. Negaliu sio zmogaus isbraukti is gyvenimo, tai seima, bet kiekviena kart pasiziuriu i nuotrauka kaip pirma karta laike mano suneli, man labai negatyvios emocijos uzplaukia. Padariau puslapi kur nuotraukos fonas geletas issilieja ant puslapio ir virsta i rudas, nuvytusias geles...o aprasymas, ilgiausi tekstai kur as issiliejau tai atspausdinau ir ikisau, paslepiau laiska tarp dvieju puslapiu kisenuky albume. Sis albumas yra tik mano akim, o visi kiti albumai, sveciai gali matyti. Kaip mano sunus uzaugs, jie gales geriau susipazinti su musu gyvenimo nemalonumais. Tu sakai kad tau SB ne dienorastis, o man karts nuo karto toks issiliejimas, nors pasleptas tarp puslapiu, terapija. Ir jei nuspresiu sunaikinti ka parasiau, galesiu. Kiti kaip kuria puslapi tai pakavoja uzrasa po tokiom durelem. Tada gali arba istraukti visa puslapi is kisenuko ir skaityti, arba prakirpti plevele kad pakeltum ir matytum.
Taip, dabar SB sajudis yra kad gaminti puslapius kurie atspindi realybe o ne atelje. Yra net knyga Imperfect Lives kuri duoda daug ideju kaip pavaizduoti gyuvenimo nemalonumus. Gi gyvenimas ne tik vaivorykstes ir drugeliai
Atsakyti
Na va ir 3 lapas... Rezultatas nevisai kokio norejau, bet yra taip kaip yra. Dar reikes mokintis sendinti mirksiukas.gif Uzrasas " Tik 3 sekundes iki audros".

user posted image

Nezinau ka daryti su sagutemis... Cia jos tik pridetos. Reikia ju, ar nereikia g.gif Nesinoretu kad butu per daug visko prikrauta ax.gif Bet atrodo lyg ir tiktu jos cia...

P.S. Foto vel prasta. Nebemoku paveiksluoti su muiline doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 06 gruodžio 2007 - 16:12
Na va ir 3 lapas...

oho, nesitiki kad tik 3 lapas. Nzn ka tu turi omeny kad dar reik mokintis sendint, cia geras rezultatas. Visos detales labai gerai parinktos ir isdestytos. Net ta viena nuotraukyte pakreipta padaro puslapi labiau dinamiska. Saguciu tai ten reik. Ne per daug tikrai ir imituoja rastuota popieriu. Labai grazu tikrai. Man sis puslapis graziausias uz anuos. Ne tai kad anie nepatiko bet juose buvo per daug erdves (ne vien del to kad nebuvo teksto). Sitas labai gerai subalansuotas is dizaino principo. thumbup.gif
Atsakyti
Nu man tai labai sagutės čia tinka thumbup.gif Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 12 06, 16:10)
Na va ir 3 lapas... Rezultatas nevisai kokio norejau, bet yra taip kaip yra. Dar reikes mokintis sendinti mirksiukas.gif  Uzrasas " Tik 3 sekundes iki audros".
Nezinau ka daryti su sagutemis... Cia jos tik pridetos. Reikia ju, ar nereikia g.gif Nesinoretu kad butu per daug visko prikrauta ax.gif Bet atrodo lyg ir tiktu jos cia...
P.S. Foto vel prasta. Nebemoku paveiksluoti su muiline doh.gif

nu koks grazus wub.gif as suzaveta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patiko. wub.gif Nesu profė, bet visiškai pritariu Avedos nuomonei, ji išsakė viską, ką ir aš norėjau pasakyti. smile.gif Neturiu ką ir pridurti. Puikiai padarytas lapas. Ir sagutės vietoj. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 06 gruodžio 2007 - 19:14
Oi, kaip čia viskas gražuuuuu wub.gif kaip visada... Aš jau namie, po visų ligoninių, dukrelė jau savo lovelėj ir galėsiu pradėt darbuotis... Susirinkau visus cedeliukus iš ligoninės, lankstinukus, net porą lapelių su užrašytais tonais turiu... Dabar reik visą tai sutvarkyt... Tik siuntinuką supriemonėm gausiu ir kibsiu į darbą... biggrin.gif
Atsakyti