Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Aciu merginos uz pagyrimus 4u.gif Bet siaip esu atvira ir kritikai mirksiukas.gif

nu kad prasaisi kritikos tai jos ir duosiu tongue.gif Be jokio uzrasymo lieka tik pagraszintos nuotraukos kurios deja nieko nepasako. O gal tu ka nors uzrasyk nors kelias eilutes prie ano darbelio su testeriu ir prie sito: mergaite ar berniukas? Tavo mergaitei ir paciai ateity bus taip idomu skaityti. Pavyz: gali rasyti apie:
-Ar greit pastojai ar teko ilgai laukti savo wub.gif leles?
-Ar mergaites ar berniuko labai norejot?
- Kokius vardus rinkote, ir butent kodel si isrinkot?
-Kokia savijauta buvo per nestuke.gif : ar pykino, ar kojos tino?
-Koki jausmai buvo kada pamatet pirma echo su sirdele?

Man aprasymas yra butinas, nors ir ne kiekvienam puslapi. Yra tokios nuotraukos kurios tik pavadinima turi, bet tai dazniausiai multi fotos is tos pacios dienos. Pavyz. Mano sunelio 2 gimtadienis darysiu 2puslapius dienos ivykiu ir vaiku baliaus...tik kelios eilutes bus uzrasyta, bet....yra viena foto jo sedincio prie stalo su tokiom giliom akim ir susikaupusio, kad mane ji pritrenke ant kiek jis jau suauges joje atrodo. Si nuotrauka provokavo giliasniu jausmu ir daug didesnio aprasymo.
Yra mamos daug nuotrauku is Sibiro. Mane taip domina kas tie veidai prie stalo, koki maista jie ten valgo is vieno didelio bliudo? Kodel tas zmogus taip plysta is juoko, ka jie svente....mama daug ko nezino, neprisimena, ir daug ka per skaudu prisimint. Ot va, verta pagalvot paciom kad ateis laikas kada mes neprisiminsim, o musu vaikam gal bus labai idomu. O gal as cia tokia smalsi tiktai?
Atsakyti
susipažinau su nauja technika: Scrapbook. Labai ražu. Pati darau sau ir draugams montažus su kompiuteriu, bet visą laiką širdis linksta į tokius rankdarbius. bijau tapti barbe devyndarbe, bet akis paganyti tikrai yra kur........ o tokias dovanėles aš ypatingai vertinu, sekmės jums kuryboje.
O Aveda, tau tikrai pasisekimo konkurse, matau su kokiu užsidegimu tu tai dartai, šaunuole. Iš tavęs sklinda toks kurybinis spindulys, kuris sušildo ir užkrečia visus.
Atsakyti
Aveda aciu uz pastaba 4u.gif Taciau as nesu rasinetoja, na neiseina man.... Anksciau ir tevai pykdavo ant manes, kad laisku nerasau arba jeigu jau parasau tai vos ne romanai gaunasi. Na neiseina man blush2.gif Tad iskarto galiu pasakyti - prie nuotrauku pas mane nebus tekstu, tik kazkoks trumpas pavadinimas ar pagrindine mintis.
Kita mano seimos tradicija - susirinkus visuomet yra pasakojamos istorijos is seimos istorijos. Kitaip mano sesuo net nezinotu nieko apie senelius ir kaikuriuos giminaicius. Labai faina, kuomet pasakoja tevai apie savo vaikyste, arba net mano prosenelius. Ta pati noriu duoti ir savo dukriukui. Tikrai nemanau, kad galeciau pamirsti kokie jausmai apima kuomet pamaitai teigiama testa ar kaip praeina nestumas. As net gimdyma prisimenu, lyg tai butu ivyke vakar. Kuomet vaikiukas yra laukiamas tokiam amziuje (man buvo 30 kai pastojau) belieka tik dziaugtis tomis akimirkomis wub.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas žinot, kur galima nusipirkti skaidrių plastikinių lapų viršeliams???

Tokio tipo arba panašių:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 04 gruodžio 2007 - 13:47
QUOTE(zirafos sese @ 2007 12 04, 17:11)
Merginos, gal kas žinot, kur galima nusipirkti skaidrių plastikinių lapų viršeliams???

Nelabai supratau... Nori apvilkti virsely ir taip jy apsaugoti ar kazkas cia kito g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 12 04, 14:46)
Nelabai supratau... Nori apvilkti virsely ir taip jy apsaugoti ar kazkas cia kito g.gif

Agam, Tosk, apsaugai. 4u.gif

P.S. O iš tokių įmaučių irgi kokį grožį galima padaryti..... wub.gif Va:

http://twopeasinabuc...out_id=1223239#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 04 gruodžio 2007 - 13:49
Mano kuklūs atvirukai: ax.gif

atvirukas1
atvirukas2
atvirukas3

ir kortelės prie dovanų:

kortelė1
kortelė2
kortelė3
kortelė4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakondaaz: 04 gruodžio 2007 - 13:49
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 12 04, 14:48)

Nuoširdžiai sakau, kad man visi patiko. wub.gif Tikri kalėdiniai atvirukai. Visi į temą, visi žavūs. O kortelės man atrodo ne prastesnės už pačius atvirukus. Aš tokius pirkčiau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 04 gruodžio 2007 - 13:54
QUOTE(zirafos sese @ 2007 12 04, 13:41)

Tokio tipo arba panašių:[/url]

nezinau kaska tokio maciau tarp kanceleriniu prekiu, bet jie nera labai kieti, ten kaskas kaip skirtukai tarp lapu net nezinau kaip apibudinti
Papildyta:
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 12 04, 13:48)

ir nieko jie nekuklus thumbup.gif , labai dailus, mano skonio, neperkrauti
Atsakyti
O Aveda, tau tikrai pasisekimo konkurse, matau su kokiu užsidegimu tu tai dartai, šaunuole. Iš tavęs sklinda toks kurybinis spindulys, kuris sušildo ir užkrečia visus.

4u.gif
Tad iskarto galiu pasakyti - prie nuotrauku pas mane nebus tekstu, tik kazkoks trumpas pavadinimas ar pagrindine mintis.

jei tekstu rasyti ne tavo natura, tai ir nereikia, bet...manau butina nors uzrasyti pagrindus: Kur? kas? kada?. Jei vaizda gadina del dizaino principo sia info gali uzrasyt ant blogos puses puslapio. O atmintis tai nors ir auksine, visvien uzsimirsta detales. Galbut aiskiau istringa vaiko gimimas ar vestuves, bet pavyz. tokie kasdieniniai momentai tai tikrai neatsiminsi uz keliu metu. Pvzd. mano sunelio dvieju metuku zodyna uzsirasiau i uzrasu knygute, ir tik po keliu menesiu jis tiek zodziu ismoko lyg kazkokie vartai atsidare...jei buciau neuzrasius per jo gimtadieni, jau nebuciau atsiminus tu visu jo juokingu neistarimu.
Beto, tu nesi viena...SB forumuose ir zurnaluose kada buna apklausa ar diskusijos "kas jum sunkiausia atlikti kuriant SB puslapi?" beveik visi atsako kad ka nors parasyti. Man atvirksciai: zodziu per daug turiu. Tai sukuriu puslapi, o rasymas lieka paskutinej vietoj. Tada pagal dizaina turiu tik tam skirta vieta ir esu priversta labai sutrumpint visa ka prirasiau i sasiuvini.
(man irgi buvo 30 kada susilaukiau pirmo smile.gif )

labiausiai man patinka pirmas. O kas ten pas tave galerijoj do margas mezgimas? g.gif
P.S. O iš tokių įmaučių irgi kokį grožį galima padaryti..... wub.gif Va:

mano darbo kortele tokiame.
Beto, tie akriliniai permatomi lapai ir indeklai ne tik apsaugai. Dabar labai didele mada uzejo kad vietoj popieriaus nuotraukas ir viska kitka prisegti prie permatomos pleveles. Populiariausi yra firmos "Hambly Studios" vadinasi arba transparency arba overlay: cia
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 04 gruodžio 2007 - 18:31
QUOTE(zirafos sese @ 2007 12 04, 14:53)
Nuoširdžiai sakau, kad man visi patiko.  wub.gif  Tikri kalėdiniai atvirukai. Visi į temą, visi žavūs. O kortelės man atrodo ne prastesnės už pačius atvirukus. Aš tokius pirkčiau.  drinks_cheers.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 12 04, 17:00)
ir nieko jie nekuklus  thumbup.gif , labai dailus, mano skonio, neperkrauti

ačiū labai 4u.gif ax.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 12 04, 19:28)
labiausiai man patinka pirmas. O kas ten pas tave galerijoj do margas mezgimas? g.gif

pirmas man irgi labiausiai patinka drinks_cheers.gif , ačiū.
o margaz mezginukas, tai ten free form techniką bandžiau, tai jis kada nors pleduku virs smile.gif, kai kantrybės daugiau ir laiko turėsiu ax.gif , nors darbas nestovi vietoje, karts nuo karto kokį gabaliuką priduriu tarp darbų kitų bigsmile.gif
Atsakyti
Anakondaaz simpatiski darbai, labai paprasti ir neperkrauti thumbup.gif

Aveda nuo asmeniniu savybiu daug kas priklauso. As net savo sesers zodinely prisimenu, nors jai jau 24 ax.gif SB man ne dienuorastis, as tik noriu truputy papuosti lapus. Juk mes tokios visos skirtingos ir skirtingai ziurim y daug dalyku 4u.gif Mane domina ar gerai parinktos spalvos, isdestymas ir t.t.
Atsakyti