Aciu merginos uz pagyrimus 4u.gif Bet siaip esu atvira ir kritikai mirksiukas.gif
nu kad prasaisi kritikos tai jos ir duosiu Be jokio uzrasymo lieka tik pagraszintos nuotraukos kurios deja nieko nepasako. O gal tu ka nors uzrasyk nors kelias eilutes prie ano darbelio su testeriu ir prie sito: mergaite ar berniukas? Tavo mergaitei ir paciai ateity bus taip idomu skaityti. Pavyz: gali rasyti apie:
-Ar greit pastojai ar teko ilgai laukti savo leles?
-Ar mergaites ar berniuko labai norejot?
- Kokius vardus rinkote, ir butent kodel si isrinkot?
-Kokia savijauta buvo per : ar pykino, ar kojos tino?
-Koki jausmai buvo kada pamatet pirma echo su sirdele?
Man aprasymas yra butinas, nors ir ne kiekvienam puslapi. Yra tokios nuotraukos kurios tik pavadinima turi, bet tai dazniausiai multi fotos is tos pacios dienos. Pavyz. Mano sunelio 2 gimtadienis darysiu 2puslapius dienos ivykiu ir vaiku baliaus...tik kelios eilutes bus uzrasyta, bet....yra viena foto jo sedincio prie stalo su tokiom giliom akim ir susikaupusio, kad mane ji pritrenke ant kiek jis jau suauges joje atrodo. Si nuotrauka provokavo giliasniu jausmu ir daug didesnio aprasymo.
Yra mamos daug nuotrauku is Sibiro. Mane taip domina kas tie veidai prie stalo, koki maista jie ten valgo is vieno didelio bliudo? Kodel tas zmogus taip plysta is juoko, ka jie svente....mama daug ko nezino, neprisimena, ir daug ka per skaudu prisimint. Ot va, verta pagalvot paciom kad ateis laikas kada mes neprisiminsim, o musu vaikam gal bus labai idomu. O gal as cia tokia smalsi tiktai?