Tosk grazu mano sonogramu foto su pirmuoju irgi panasi ideja buvo: ruzava/melyna, berniuks/mergaite? Ta popieriu kur tu panaudojai, man jis taip patiko...as turiu melyna ...tie cypsiukai tokie aksominai. Visad idomu pamatyt kaip kiti panaudoja ta pati popieriu.
O nuotrauos pas tave skanuotos ar originalus sonogramos popieriukas?
Savas as visas skanavau, ir su gerais rezultatais, o tai anaip pageltonuoja--tas popieriukas trapus labai.
Del sveikatos tai laikykis. Man irgi jauciasi toks visiskas issekimas. Ne vien tik del bemiegiu naktu, bet dar suneli maitinu 3 kart per nakti...jis toks jautukas abzoriukas
Dabar konkursui turi atlikti paskutine uzduoti" Aprasyti savo aistra"...nzn net apie ka rasyti, gal kad bandau rasti ta aistra kasdienybej
Tiesa!!! Noriu pasidalinti liuks nuoroda Tim Holtz, jis esa isradejas Distress Inks ir dar labai daug produktu, dirbant "Ranger Industries". Jis turi labai geru demonstraciju kaip sendinti su tais rasalais, dar rode nauju produktu kur tik isleido. Man jo SB stilius labai patinka...nu grynai vyriskas: viskas pasedinta, grubu lyg jis butu mechanikas. Jis labai zinomas SB pasauly ir visad norejau dalyvaut jo klasese, bet jis pas mus nebuves i miesteli, o pas jus lyg skrenda i Olandija mokyt. Jeigu turesi proga kada lankyt jo klase, uzsirasyk. Cia JAV forumuose visos apie ji kliedi kad geresniu klasiu nebuna.
Cia imetu sonogramu 2 puslapius, bet neatsimenu ar jau matyta Pavadinta: Irodymas kad berniukas". Netikejau kad antras bus berniukstis, tai paklausiau ar tikrai neklysta, tai man "Vaizdeli" labai arti pritrauke
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 12 02, 18:16)
kaip grazu, ir popierius toks faunuoliskas panaudotas, labai mielas darbelis
QUOTE(AVEDA @ 2007 12 02, 18:36)
Tosk grazu mano sonogramu foto su pirmuoju irgi panasi ideja buvo: ruzava/melyna, berniuks/mergaite? Ta popieriu kur tu panaudojai, man jis taip patiko...as turiu melyna ...tie cypsiukai tokie aksominai. Visad idomu pamatyt kaip kiti panaudoja ta pati popieriu.
Aciu uz pagyrimus Rezultatas man labai patinka... Tas popierius nu toooks... Tie barchatiniai pupusiukai man ziauriai patinka O likusiam uzrasui spalva pasirinkau, kokios yra linijos popieriuje.
Echo nuotraukas panaudojau originalias, nes maniau kad dar turiu ju kruva. Bet... Neberandu, tiksliau nezinau, kur mb teikesi nukisti. Neberandu ir kur ligonineje isdave atvirute su yrasytais dukriuko duomenim. Dar sakiau paieskosiu menesy - du. O tada jau apreksiu mb, gal tada prisimins kur nukiso Skanerio mes jau nebeturim... Kai kas pasidarbavo
Perziurejau tavo ydeta Tom Holz nuoroda. Fantastiski darbai jo Aisku butu faina y jo kursus patekti, bet esu labai prirista prie dukros. Dar neteko nei vienos dienos be jos praleisti. Turiu minty, kad kai po keliu metu mano tevukai iseis y pensija, gal bus galima trumpoms atostogoms palikti. Pagalbos is sugyventinio mamos niekad nesulaukem ir manau niekad ir nesulauksim...
QUOTE(Tosk @ 2007 12 02, 14:27)
Vat tipine situacija - kuomet man reikia fotiko, mb buna pasiemes y zvekyba Bet siaip netaip susiradau mazajy fotoparata (butent sita turetu mb naudot zvejybos metu )
Mano antrasis lapas. Truksta tik norvegiskai uzrasyti "Mergaite?".
Mano antrasis lapas. Truksta tik norvegiskai uzrasyti "Mergaite?".
Gražu
koki SB darbeliai planuojami ar gal jau kas darbuojasi? Atrodo kad dauguma cia tik medziagu kaupimo stadijoj. Atsargiai su tuo, man daznai daug smagiau rinkti ir shopintis negu kurt tuos puslapius. Paskui tiek prisikaupi, kad elementaliausias detales pradedi abejot kadangi tiek daug kitu variantu ir produktu gali panaudot. Kartais maziau turint greiciau gaunasi.
QUOTE(AVEDA @ 2007 12 03, 15:47)
koki SB darbeliai planuojami ar gal jau kas darbuojasi? Atrodo kad dauguma cia tik medziagu kaupimo stadijoj. Atsargiai su tuo, man daznai daug smagiau rinkti ir shopintis negu kurt tuos puslapius. Paskui tiek prisikaupi, kad elementaliausias detales pradedi abejot kadangi tiek daug kitu variantu ir produktu gali panaudot. Kartais maziau turint greiciau gaunasi.
man rankos niežti daryti kažką, pinigėlių neperdaugiausiai galiu tam skirti, laiko irgi trupinukai paieškoms, o rezultatų reikia ir nirisi tuojau pat, tai ir darau iš to, kas po ranka papuola. Nors jau jaučiu, kaip parduotuvėse į daiktus žiūriu kitaip, žiuriu ar tiktų kokiam scrap'o darbeliui
Šiandien apžiūrėjau atvirukus parduotuvėje, nu be ryšio tokie, o jei atgal dar tokį patį netyčia gausi , ir kaina tokia, kad nera už ka ten tiek mokėti. Tai parėjus puoliau kurti (nemažai man jų reikia ), ir ką, rezultatais esu patenkinta, jei net ir ne daug gražiau, nei pirktiniai, tai tada bent šiltesni, juk rankų darbo .
Rytoj gal pasirodysiu, nes šiandien taip tamsu, kad niekaip dorai nepafotografuosi
Kiek mačiau parduotuvėse atvirukų rankų darbo, tai tikrai labai paprasti, nesunku ir pačioms gražesnius sukurpti. Tik kažkaip nebėr kam siųst
QUOTE(Aga @ 2007 12 03, 16:46)
Kiek mačiau parduotuvėse atvirukų rankų darbo, tai tikrai labai paprasti, nesunku ir pačioms gražesnius sukurpti. Tik kažkaip nebėr kam siųst
o aš šiemet nusprendžiau jokių sms nesiūsti tiem, su kuriais kartais susitinkam ar tiems, su kuriais norėčiau susitikti dažniau. Todėl atvirukų kalno ir reikės . Nežinau, ar įvertins kas tokias mano pastangas, bet man pačiai taip smagu, kad jei ir neįvertins visai nenusivilsiu
(kuku turbūt man kažkoks užejo )
Anakondaaz, būtinai parodyk savo atvirukus.
O aš, prisipažinsiu, patyriau visišką fiasko. Su atvirukais. Man taip pat buvo kilusi mintis padaryti kelis atvirukus draugams, bet, dėja, kiek vakarų vargau, meistravau, kūriau... ir nieko.... Nieko gero nesukūriau. Teko šios minties atsisakyti. Nors labai gaila....
AVEDA, aš jau baiginėju darbelį, greit iškelsiu į viešumą. Darau viršelį savo užrašų knygutei.
Tosk, berods, dar negyriau tavo darbukų... Man jie patiko. Tokie lengvi, švieži, išdykeliški, na tokie, su cinkeliu (juntamas tavo subtilus cinizmas, jei apie cinizmą galima taip pasakyt).
O aš, prisipažinsiu, patyriau visišką fiasko. Su atvirukais. Man taip pat buvo kilusi mintis padaryti kelis atvirukus draugams, bet, dėja, kiek vakarų vargau, meistravau, kūriau... ir nieko.... Nieko gero nesukūriau. Teko šios minties atsisakyti. Nors labai gaila....
AVEDA, aš jau baiginėju darbelį, greit iškelsiu į viešumą. Darau viršelį savo užrašų knygutei.
Tosk, berods, dar negyriau tavo darbukų... Man jie patiko. Tokie lengvi, švieži, išdykeliški, na tokie, su cinkeliu (juntamas tavo subtilus cinizmas, jei apie cinizmą galima taip pasakyt).
asmeniskai, as atviruciu ranku darytu neivertinu, todel ju ir negaminu. nors zurnaluose ir knyguose SB labai daug pavyzd duoda kaip padaryti jas is SB likuciu baigiant puslapi. Mano prioritetai yra gaminti seimai puslapius: vaikam, mano vaikystes, ir mano seneliu...sukurt rportaza musu gyvenimo. O atvirutes man gamina Hallmark
Tom kurios domisi, galbut padarykit ir nuneskit i knygynus ar dailes galerijas gal kas nupirks is ju ir tada bus daugiau lesu SB medziagom?
Tom kurios domisi, galbut padarykit ir nuneskit i knygynus ar dailes galerijas gal kas nupirks is ju ir tada bus daugiau lesu SB medziagom?
AVEDA, kad pas mus labai nevertina ranko darbo, kartais net nesinori daryt pardavimui, juokingi pinigėliai...
QUOTE(Aga @ 2007 12 03, 18:24)
AVEDA, kad pas mus labai nevertina ranko darbo, kartais net nesinori daryt pardavimui, juokingi pinigėliai...
pritariu, jau kas tiesa tai tiesa, jai dovanu gauna - tai gerai, bet jai nupirkti reiktu, tai dazniausiai per brangu
Aciu merginos uz pagyrimus Bet siaip esu atvira ir kritikai
Siuo metu po truputy darau kita lapa, manau kad sia savaite baigsiu.
Siuo metu po truputy darau kita lapa, manau kad sia savaite baigsiu.