Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

o kur gaut tu kalkiu ir kur galiu ieskot rasalu?
Atsakyti
Aveda, ka be taves mes darytumem 4u.gif As vis negaliu atsidziaugti, kad mus pagloboji.

Kaip gerai, kad nedaug tu kalkiu nusipirkau, nes jau dairiausi y didesnius 3rinkinius doh.gif Man labai patinka toks truputy sendintas variantas wub.gif O kokias spalvas rekomenduotum is Distress Ink kaip populiariausias, nes pasirinkimas ju spalvu tikrai nemazas? Jau sugalvojau naujo lapo dizaina, bet tam noriu truputy pasendinti kelias detales... O ka reiskia, kuomet buna uzrasyta Ink. Nes maciau kitokiu firmu, kur irgi yra parasyta Ink.
Papildyta:
QUOTE(vikaPika @ 2007 11 29, 19:33)
o kur gaut tu kalkiu ir kur galiu ieskot rasalu?

As tokiu dalyku dairausi nemazai ebay... Va cia kalkiu vienas variantas, siustu ir y Lietuva http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 29 lapkričio 2007 - 18:50
[/QUOTE]O kokias spalvas rekomenduotum is Distress Ink kaip populiariausias, nes pasirinkimas ju spalvu tikrai nemazas? Jau sugalvojau naujo lapo dizaina, bet tam noriu truputy pasendinti kelias detales... O ka reiskia, kuomet buna uzrasyta Ink. Nes maciau kitokiu firmu, kur irgi yra parasyta Ink.[QUOTE]
kad viska isaiskint apie rasalus imanoma knyga parasyti, tai galvoju kaip sutrumpint. g.gif
Pagrinde kalbesime apie du skirtingu rusiu rasalus...ink=rasalas
yra Dye ink: sis sulyginsiu su akvareles dazais, labiau vandeniniai ir greit isdziusta susigeria i popieriu. Ranger Distress rasalai priklauso siai grupei. turi jie ir + ir -...man nepatinka kad shtampavimo pagalvele tokia kieta lyg ne kempine o is medziagos kietos padaryta...su ja sunku kampus dailiai apdazyti, kartais gaunasi tokios kietos linijos netycia. O gerai jie todel kad dasipirkus atsargine bonkute (aname poste pavaizduota), gali prilasinti dar daugiau rasalo kaip dziut pradeda. Ir lengviau su bonkute/pipete nudazyti didesnius plotus lapo ar pasendinti kokia medziagos gabaliuka.
Kita rusis Pigment inks
user posted image
user posted image
sie yra pigmentiniai, labai sodrios spalvos ir taip greit nedziusta. Kad nedziusta greit tai didelis pliusas tiem kas uzsiima "embossing"=papili embossing pudros and stampuoto ddizaino ir su karstu fenu miltelius islydina ir gaunasi toks 3D dizainas, cia pavz sita embossing nuoroda (milteliu buna visokiu: auksiniu, sidabriniu, permatomu lyg vanduo, visu spalvu...)

O mano megiamiausi rasalai tai Pigment inks tie mazyciai: Colorbox Cat's Eye.."Kates akis" kadangi tokios formos jie. Kempinele ju labai minksta ir lengvai uzsitepa. Distress rasalus turiu pirma patept ant kosmetikos seseliu kempineles, o su Cat's eye tiesiogiai ant popieriaus.
Mano megiamiausos spalvos 1) Creamy Brown (jau 3 sunaudojau) 2)Chestnut Roan ir aisku juoda turi but pas visus.
Sitas pavyz mano kur as daug naudojau Creamy Brown Cat's Eye ypac aplink isplesta raide G ir aplink pagrindini rastuota popieriu. Seklu paketeli pasendinau su Distress Ink (atrodo vintage photo)...ruteles stampavau ir su empossing Vario/Copper spalvos pudra islydinau.
P.S norint uzsiimt embossing, gali naudoti Pigment rasala tik tada jei pudros milteliu spalva tokia pati kaip rasalo (sakykim juodas rasalas ir juosi milteliai), jei ne, tai turi pirkt spec empossing permatoma rasalo "Clear embossing ink"
Va...dar daviau tau ka pirkt. doh.gif Embossing labai uzsiema tie kurie daro atvirutes,
user posted image
matot ka galima dar padaryt is kmynu arbatos...viska as matau per SB akis ir vis pagalvoju ar imanoma ka nors padaryt su siuo daktu skrapui lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 29 lapkričio 2007 - 21:13
Aveda, nu prirasei.... Man tai truputy sudetinga blush2.gif Pabandysiu nusipirkti ir to Distress ink ir Colorbox CE pigment inks. Tada isbandysiu abu. O embossing skamba labai komplikuotai. Pradziai manau pakaks ir pazaisti su pirmaisiais dviem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 11 29, 14:43)
Aveda, nu prirasei.... Man tai truputy sudetinga blush2.gif Pabandysiu nusipirkti ir to Distress ink ir Colorbox CE pigment inks. Tada isbandysiu abu. O embossing skamba labai komplikuotai. Pradziai manau pakaks ir pazaisti su pirmaisiais dviem mirksiukas.gif

nu prirasiau tiek, o neatrasiau Distress spalvos labiausiai naudojamos: Vintage Photo, Old Paper arba Antique Linen, ir Black Soot (juoda)
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 29, 21:49)
nu prirasiau tiek, o neatrasiau Distress spalvos labiausiai naudojamos: Vintage Photo, Old Paper arba Antique Linen, ir Black Soot (juoda)

nu bet ne eilinio kruopstumo esi doh.gif thumbup.gif labai gerai atrodo su tais kmynais thumbup.gif o idetas pavyzdys mane dvigubai suzavejo - labai kruostus, apgalvotas, subtilus... .... wub.gif ir antra- pati nuotraukyte wub.gif dar tiksliau ta sunelio ligonine "palute" wub.gif , mano abu sunus Amerikoj gime, tai kazkaip tas vaizdas sugrazino i prisiminimus ir sujaudino... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 11 29, 15:07)
nu bet ne eilinio kruopstumo esi  doh.gif  thumbup.gif  labai gerai atrodo su tais kmynais  thumbup.gif  o idetas pavyzdys mane dvigubai suzavejo - labai kruostus, apgalvotas, subtilus... ....  wub.gif ir antra- pati nuotraukyte  wub.gif  dar tiksliau ta  sunelio ligonine "palute"  wub.gif ,  mano abu sunus Amerikoj gime, tai kazkaip tas vaizdas sugrazino i prisiminimus ir sujaudino...  wub.gif

4u.gif aciuks 4u.gif
karts nuo karto pagaunu ikvepima ir ka nors originalaus sugalvoju. O dabar dirbu prie 5-kto konkurso darbelio ir uzstrigau visiskai jau savaite (aisku kad sunku ta ikvepima pagaut ir blaivai galvot kai kurias naktis tik 2-3 valandas issimiegu). Jau kelinta karta visiskai dizaina pakeiciau ir niekas neiseina. Nuotraukos man liuks, bet gal per daug noriu sutalpint...bus matyt..dabar stumdau viska ant puslapio, keitalioju, nueinu uzdarius duris, sugriztu vel paziuriu.
Atsakyti
Atnaujinu tema...tikiuosi kas nors darbuojasi ir greit parodys savo darbelius 4u.gif .
As tik baigiau 5 puslapi konkursui. Buvau taaaaip uzstrigus, bet pradejau vel viska is naujo ir galutinis rezultatas man thumbup.gif , net geriau negi tikejausi.
Dirbu prie SB naktimis pagrinde. Stebiuosi kiek daug galima atlikti jei bandai dirbt nors po 15 min.
Ilgiausiai man uztrunka planuot dizaina, ir kaip viskas smutkes istraukiu tai isvis galva sukasi.
Atsakyti
Aveda, tu atsargiau su savo sveikata 4u.gif Vakar man gydytoja ispaise biulioteny - pirmas per 7metu laikotarpy (as tiek Norgej). Diagnoze - issekimas, ko pasekoje kruva leidziamu vitaminu. Na ir skaudus tie rupuzes doh.gif

Kaip as tau pavydziu, kad pas jus tiek viso to gerio yra. Tavo isvardintu spalvu rasti sunkus reikalas. Distress ink tavo isvardintas spalvas, neradau, kad butu vienoj parduotuvej, reiks uzsisakineti per kelias internetines. O va su ColorBox CE pigment inks tavo isvardintu spalvu dar isvis neradau... Vakar nusipirkau Old paper, tai jis turi tarsi zalsva atspalvy, o man reikejo rudo. Teks kazkaip suktis su tuo ka turiu.
Tuo paciu vakar buvau uzsukusi y parduotuve, kur buvau uzsakius 2lapui reikiamos spalvos Bazzill. Tai va... Ju tiekejai neturi. Teks laukti kol tie tiekejai patys uzsisakines siunta visai Norvegijai doh.gif Tad teks laukti ir ilgai. Galvoju vistiek siandien nupaveiksluosiu ir parodysiu ax.gif
Atsakyti
Galvoju vistiek siandien nupaveiksluosiu ir parodysiu

thumbup.gif lauksim! biggrin.gif
Atsakyti
Vat tipine situacija - kuomet man reikia fotiko, mb buna pasiemes y zvekyba doh.gif Bet siaip netaip susiradau mazajy fotoparata (butent sita turetu mb naudot zvejybos metu lotuliukas.gif )

Mano antrasis lapas. Truksta tik norvegiskai uzrasyti "Mergaite?".
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 02 gruodžio 2007 - 13:29
kaip grazu, ir popierius toks faunuoliskas panaudotas, labai mielas darbelis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti